Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

umutcum sağol tatlış ya bide jale hanıma gidicem..ikisinden birisi artık..ahmet yılmazda çook iii..tecrübeli doktor ben bikaç doktora gittim en içime sinen bu bide jaleye gidicem karar vericem artık...bebişimm bi gelsinde hayırlısılaaa...daha ortada yohhhh((((((((((((

umutcum sağol tatlış ya bide jale hanıma gidicem..ikisinden birisi artık..ahmet yılmazda çook iii..tecrübeli doktor ben bikaç doktora gittim en içime sinen bu bide jaleye gidicem karar vericem artık...bebişimm bi gelsinde hayırlısılaaa...daha ortada yohhhh((((((((((((

canım senin neyin var neden olmuyo bebişsenağlama

nilüfercim benim bursada o kadar çok canım yandı ki anlatamam..
ben istanbulda murat emanetoğlu'na gidiyorum..
jale hanım ı bilmem ama ahmet beyle ilgili bende iyi şeyler duyuyorum..
kızlar zaten erkek dr tavsiye ediyorum size şiddetle hem de..

canım senin neyin var neden olmuyo bebişsenağlama

bilmiyorum hayatım bişi yok diyor doktor ((((((( 2 aydır hamiş kalamıyorum tahliller normal..6 ay geçsin diyor kalırsın diyor kalmazsan ozaman başka araştırmalaryaparık dedii((((((((
bekliyorum bende kendi yöntemlerimi deniyorum şimdilik incir duyudur adaçayıdır falan filan...sanırım olmazsa 6ay sonra ilaç falan veririirrrrrrrr(((((((((((((((((((((((((((
sen nezamandır istiyossunnnnnnn:emir_bebek:

nilüfercim benim bursada o kadar çok canım yandı ki anlatamam..
ben istanbulda murat emanetoğlu'na gidiyorum..
jale hanım ı bilmem ama ahmet beyle ilgili bende iyi şeyler duyuyorum..
kızlar zaten erkek dr tavsiye ediyorum size şiddetle hem de..

hıııı burçin hatırladım seni hayatımmm...sana sormuştum ben..doktorunu söyleyince hatırladım hayatım seniii....jaleye gittinmi sen hiç yada ahmet beye...sence hangisi????

ben bir buçuk senedir istiyorum ama olmuyo yaw yine ağlıcam galiba çok üzülüyorum

bilmiyorum hayatım bişi yok diyor doktor ((((((( 2 aydır hamiş kalamıyorum tahliller normal..6 ay geçsin diyor kalırsın diyor kalmazsan ozaman başka araştırmalaryaparık dedii((((((((
bekliyorum bende kendi yöntemlerimi deniyorum şimdilik incir duyudur adaçayıdır falan filan...sanırım olmazsa 6ay sonra ilaç falan veririirrrrrrrr(((((((((((((((((((((((((((
sen nezamandır istiyossunnnnnnn:emir_bebek:

inşallah canım tez vakitte bebeişine kavuşursun ama stres yapma lütfen..biliyorsun çok çok önemli..

ben bir buçuk senedir istiyorum ama olmuyo yaw yine ağlıcam galiba çok üzülüyorum

vallaa niye olmuyo bizim yaaa bende anlamadım...hayırlısı olsun artık....
ne bilim ALLAHH büyük napalım be gülüm isyan etme sakın ağlama yaaa hayırlısıı dicennn...sende incir suyudur falan iç barim belki işe yarar kızzz.....ne bilim bende öyle yapıorum bazen sinir oluyorum bazen aklıma bile gelmiyo aslında ama illa ki olur canım ...hele ki o adet günleriii oldumu olmadımı düşüncesi kabusss gibiii....seni anlıyorum canımmm....
ama yılmadan devam edicez ne gerekiyosa yapıcaz hayatımmm

sen daha çok yenisin ben bir buçuk yıldır her ay umutlanmaktan bıktım artık eşimide üzüyorum benim yumurtlama bozukluğu vardı bu ay hapla 2 tane yumurtam oldu dr ilişki günleri verdi bizde boş geçirmedik hiç birini ama adet sancılarım başladı

Back
X