Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyilik ne olsun hiç girmiyon artık topiğe
kaynananlardamı oluyon yoksam
kistten ne haber varmı bi gelişme güzel haber falan

sessizdeniz hg cnm

hb vildoşcum
vallahi bende geçmişe daldım her zamanki gibi
bi yandanda benim dizi var onu takip ediyorum..elveda rumeli...

rufeydeserra, sumos23, umutlu16 ve diğer kızlar...slm hepinize...
nasılsınız?

ben öğlen yazmıştım canım sen yoktun galiba adetime 10 gün vardı dünden beri kanamam var doktorum ara kanamadır dedi merak etme dedi ama adet kanaması gibi öyle leke tarzı değil yani doktorum olabilir dedi yarına kadar devam edrse gelirsin dedi bende şimdi ara kanama nedir onu araştırıyorum

ilk defa böyle birşeyler karşılaştım ve çok korkttum sonrasında korkum geçti ama şimdi düşündüğüm eğer ara kanamaysa bu yumurtalıklar bu ay olmuştuya şimdi bütün çalışmalar boşamı gitmiş oldu yoksa kanama durunca yine devam edelimmi diye düşünüyorum:delphin:

ilk defa böyle birşeyler karşılaştım ve çok korkttum sonrasında korkum geçti ama şimdi düşündüğüm eğer ara kanamaysa bu yumurtalıklar bu ay olmuştuya şimdi bütün çalışmalar boşamı gitmiş oldu yoksa kanama durunca yine devam edelimmi diye düşünüyorum:delphin:

vallahi canım bende senden duygum ara kanamayı ama her adetle beraber yani ilk gününden itibaren 2-3 mm yumurta oluşmaya başlarmış.siz yinede kanamadan sonra tam gaz devam edin bence:jeyyar:kaydirigubbakcemile

Back
X