Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

:jeyyar:

kız allah hayrını versin emi fıkranı eşimede okudum gül gül öldük çok komikmiş yaa delikafadulden :roflol:

slm kızlar bayağı oldu girmeyeli buraya.dize bi sorum olacak ne olur cevap bekliyorum.adetime 10 gün vardı ama dünden beri adet olmuş gibi kanamam oldu ve hala devam ediyor dr aradım korkulacak bir şey yok dedi ara kanama o dedi.yarına kadar devam ederse gel dedi. peki bu ara kanama çocuğa engel olurmu yani merk ettiğim bu ayki çalışmalar boşamı gitti çok üzüldüm ya inş öyle değildir cevp bekliyorum kızlar

canım bende aynı senin gibi oldum doktorum düşükkten sonra adet düzensizlikleri olabilir dedi ama sen düşük felan yapmışmıydın ben tamda kanama olmadım normal akıntı gibi ama kan az yani geçen adetimdede böyle olmuştum 4 gün ilk 2gün kahverengi sonra 2 gün pembe ve 5 gün kanamaya dönüşmüştü hepsi 10 gün sürmüştü benim paylaşıcaklarım bu kadar yoktum annemdeydim geçmişi okurken bilgilerimi paylaşıyım dedim şakkıdı

canım ben hiç düşük yapmadım dr bu düşük değil mrk etme dedi yerleşme kanamsı olabilr dedi

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bişey sorucaktım :utangac: adet azalmasının hormansal bi sebi varmıdır normalde 7-8 gün süren adetim bu sefer 2-3 günde bitti ?başına böyle bişey gelen varmı dr a gitmeyi düşünüyorum :1no2:

h.g canımCADIARZU belki hamilesin ve üstüne görmüşsündür test yapsana bizide haberdar et tamammı merakla bekliyorum bide çok oldunmu yoksa azmı kanama oldun 3 gün boyunca

geçmişiokuyodum sumoş gittin galiba anca bitirdim ne çok gevezelik yapmışınız yaaaaaaaaaaaa

nese benimde zıbarmam gerek gözlerim ikili görmeye başladı dün gecede zaten annemdeydim istanbuladan teyzelerim kuzenler felan geldi çok güzeldi sohbet gırla gitti derken sabaha yakın yattık bu arada koçiş uyurken sıkıştırıyo beni duvara pc kucağımda dar geldi yarın görüşürük

günaydın kızlar nasılsınız?
herkes iyidir umarım...güzel bir gün olması dileğiyle... komşuma misafir gelicek yardıma gidicem birazdan ama aklım sizlerde kalıcak. görüşmek üzere...

Back
X