Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

mavi gözlüm canım çok sağol canım inş diyorum bende ve bekliyorum haber vermez olurmuyum ilk burdaki arkadaşlarıma söylerim zaten öyle birşey olursa inş allahın izniyle

aslında ben hsg çekindim diye korktum ama dr alakası yok dedi zaten bir şey olsa hsg çekildiği gün olurdu dedi inş canlarım size iyi haberler veririm bu ay okadar istiyorum ki niş ama çokta umutlanmak istemiyorum hayırlısı diyorum

evet canım insan umutlanınca sonra sonuc istediği gibi çıkmayınca fena üzülüyo fazla düşünme üstüne fazla dusme

sessizdeniz snde h.g. ben gelmiyom ama canım istemedi benım bu aralar midemde iyi deil zatii pek bişi yiyemiyom canım isterse yiyom sana afiet olsun sekerimm
canım geçmiş olsun sana
inşallah düzelir miden ya
MERHABALAR CANIM SANA AFİYET OLSUN EBNİM YERİMEDE YEE OLURMU BEN 2 GÜNDÜR DİYETTEYİM PSİKOLOJİK OLARAK HAMİLE KALICAM DİYE ÇOOK KİLO ALDIMDA İNŞ VERİRİRİM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ahh canlarım ya ben hiç iyi etmedim galiba söyleyerek:uhm:
vallahi bende 57 kg mım ve boyumda 1.57...
benimde kilo vermem gerek ama durmadan yiyorum:mymeka:
evlendiğimde 52 kg dum..ne güzeldi..gerçi karnım göbeğim falan çıkmazda sadece popom büyüyosırnaşık şey

dilnur adet düzensizliğin varmıydıki hep böyle
önceleride oluyordu ama en fazla 10 gün falan ama ocaktan beri iyice sapıttı valla artık 2 ay olacak daha öncede 2.5 ay olmamıştı iğneyle adet olmuştum hala olmadığıma göre bana iğne gerekiyo galiba yine :bbo:
cuma günü gidicem bakalım ne diyecek gerçi devlette de pek bakmazlar ama şimdilik şansımı deniyim -tatlicadiarzu-

Kızlar ıÇımde bı hıs var bu ay hamıle haberı alıcaz Allah ın ıznıyle...ama kım olduĞunu bılemıyorum..
ıÇımde kı ses onu sÖylemedı:)

sessizdeniz kilo vermen gerek anacım o nee anaaa halileliği etkiliyomuş geregınden fazla kilo almak yani olmayabiliyomus dr zayıfla demedimi hiç kıss

sesizdeniz kıss benide umutlandırdın hamile haberi alcaz diyince gerci benim hiç umudum yok ilk iki ay daha olmam diyom hami ş ama dediğim gibi hersey rabbimin izniyle hayırlısı

dilnurcum canım ne olur fazla gecikme çünkü çok önemli sağlığımız biz anne olacaz inş ve sağlıklı olmamız lazım ben mesela hiç ama hiç adetim bir gün bile şaşmazdı ama bu ay 10 gün önce oldum ve çok korktum herkesi ayağa kaldırdım resmen ama çok şükür dr korkulacak bir şey yok dedi. sende hiç gecikme git hemen

sessizdeniz kilo vermen gerek anacım o nee anaaa halileliği etkiliyomuş geregınden fazla kilo almak yani olmayabiliyomus dr zayıfla demedimi hiç kıss

bana dedi valla((((((((((((((((((((
çok kötü rejime girdim dün :utangac:
bisürü portakal aldım yiyip duruyom valla...bide incir suyu içiyom durmadankaydirigubbakcemile5 ama dün içemedim bende 6 tane inciri yedim gitti suyla:lepi:

ya bir şey diyeyeimmi okadar şişman insanlar nasıl hamile kalıyo peki bence hani diyolarya kilodan stresten şudan budan ben inanmıyorum ya ne kadar stresli ve şişman insanlar hamile kalıyo

şu incir kürünü bende denicem kıslar ama ne zaman içeye başlamam gerek yani adet olup bittikten sonramı öncemi nasıl ne zaman günde ne kadar bileniniz bi bilgilendirsin beni

dilnurcum canım ne olur fazla gecikme çünkü çok önemli sağlığımız biz anne olacaz inş ve sağlıklı olmamız lazım ben mesela hiç ama hiç adetim bir gün bile şaşmazdı ama bu ay 10 gün önce oldum ve çok korktum herkesi ayağa kaldırdım resmen ama çok şükür dr korkulacak bir şey yok dedi. sende hiç gecikme git hemen
Gidicem cuma günü canım çünkü yanlız gidemem kan alırken falan ayılıp bayılıyom ben oyüzden kocişin dersi olmadığı zamanı bekliyom mecburen :delphin:
bende gittiğim zaman normal bişeyin yok dedi ama ne bileyim yine aynı şey oldu kafam karıştı inşallah bişey yoktur birde bu doktora görüneyim bakalım

Back
X