Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ben hsg çekindim diye korktum ama dr alakası yok dedi zaten bir şey olsa hsg çekildiği gün olurdu dedi inş canlarım size iyi haberler veririm bu ay okadar istiyorum ki niş ama çokta umutlanmak istemiyorum hayırlısı diyorum
canım geçmiş olsun sanasessizdeniz snde h.g. ben gelmiyom ama canım istemedi benım bu aralar midemde iyi deil zatii pek bişi yiyemiyom canım isterse yiyom sana afiet olsun sekerimm
MERHABALAR CANIM SANA AFİYET OLSUN EBNİM YERİMEDE YEE OLURMU BEN 2 GÜNDÜR DİYETTEYİM PSİKOLOJİK OLARAK HAMİLE KALICAM DİYE ÇOOK KİLO ALDIMDA İNŞ VERİRİRİM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
önceleride oluyordu ama en fazla 10 gün falan ama ocaktan beri iyice sapıttı valla artık 2 ay olacak daha öncede 2.5 ay olmamıştı iğneyle adet olmuştum hala olmadığıma göre bana iğne gerekiyo galiba yine :bbo:dilnur adet düzensizliğin varmıydıki hep böyle
amin şekerim amin tek dileğimiz buinş canım rabbimden dileğim bu hepimiz için tek dileğim bu :1hug:
TŞKEDERİM CANIM HOŞ GÖRDÜM HEPİNİZİ HAVADAN KAYNAKLANIYO OLSA GEREK EWET BUGÜN İST Bİİİ HARİKA KIZLAAAR:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.
ahh inş canım benimde öyledir bugün 3. gün ve çok az geliyor çok şükür ilk 2 gün normal aedt gibiydi ama bugün çok az şimdilk inş bu ay tutmuştur bide hsg çekindim ben bu ay
slm nilüş,mavigözlü yeb2004 sumos23 hg kızlar
sessizdeniz kilo vermen gerek anacım o nee anaaa halileliği etkiliyomuş geregınden fazla kilo almak yani olmayabiliyomus dr zayıfla demedimi hiç kıss
Gidicem cuma günü canım çünkü yanlız gidemem kan alırken falan ayılıp bayılıyom ben oyüzden kocişin dersi olmadığı zamanı bekliyom mecburendilnurcum canım ne olur fazla gecikme çünkü çok önemli sağlığımız biz anne olacaz inş ve sağlıklı olmamız lazım ben mesela hiç ama hiç adetim bir gün bile şaşmazdı ama bu ay 10 gün önce oldum ve çok korktum herkesi ayağa kaldırdım resmen ama çok şükür dr korkulacak bir şey yok dedi. sende hiç gecikme git hemen