Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam kızlar hayırlı günler ..belenaya ALLAHIM sabırlar versin kendini toparlar bir an önce inşş çok acı..ALLAHIM yardımcısı olsun..virüsten bahsetmişsiniz şakamı bu kızlar..?

selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...

kızlar sormayın ya belenaya akşamdan beri başım ağrıyo çok etkilendim yaaa...o da hiç iyi değil zaten...bendede kabızlık problemi var pazar günü baya zorladı beni tansiyonumu düşürdü napıcam bilmiyorum...kızlar ne virüsü bu...

yok canım düşürmemiş.dr a gitmiş bugün kontrolü varmı ellerini ayaklarını görücem diye seviniyodum dedi.dr bebeğin gelişememiş ölmüş demiş.yarın kürtaj olucakmış.yazarken bile ellerim titriyo çok kötüyüm çokkk...

CANIM BELENAYA HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK .BİZDEN DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ VE SELAMIMIZI SÖYLE.

bu arada senin kabızlık problemi bende de var .doktorum ilaç vermek istemedi bol bol su iç ve kuru kayısı ye dedi.bende denedim çok faydalı sende dene canım .

günaydın kızlar...

belenaya çok üzüldüm. Allahım en yakın zamanda inşallah sağlıkla tekrar bebek sahibi olmasını nasip eder. bircancın sanada teşekkürler bize haber verdiğin için. selamımızı iletirsen seviniriz. kendisine çok iyi baksın...öpüyoruz onu....

günaydın hakcam .çok üzüldüm bende belenaya.allah sabır versin .en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalır.

selam kızlar hayırlı günler ..belenaya ALLAHIM sabırlar versin kendini toparlar bir an önce inşş çok acı..ALLAHIM yardımcısı olsun..virüsten bahsetmişsiniz şakamı bu kızlar..?

canım şakamı bilmiyorum ama sonuçta interneti kullanan o kadar iş yeri var ki onlar ne yapsın lar dimi.virüs hop diye gelen birşey değilki.ya mail ya resim yada dosya olarak gelir .sen böyle birşeyi kabul etmezsen gelmez bence.ben sabahtan beri internetteyim walla.virüs mirüz hak getire.olcağı varsa olur zaten ne yapalım .

gunaydın beryal ve cıtos bızden baska kımse yok herkes korkmus vırus hakkında sana katılıyorum beryal

canım çok acele ediyosun .bence tsette de çıkmadıysa biraz bekle ve doktora git niye düzensiz adet oluyosun sebebini öğren .bak ekince de aynı sen gibiydi uzun süre bekledi ama sonunda gitti zorla doktora ve kist i olduğunu öğrendi.yani yanlış anlama ben seni korkutmak istememe ama konrol şart.her kadın kdın doğum doktoruna sürekli gitmeli.bence adet olmazsan 1 haftaya kadar git doktora geç kalma sakın .

canım az zaman kaldı .haydi güzel haberlerl ver bize ama içime doğuyo sanki sen ve hlymms ikinizde hamile kalacaksınız.ay ne güzel olur.inşallah

ıns cnm yaaa bende cok sabırsızım

cıtooos beryal neden konusmuyonuz
yaaa ben belenaya cok uzuldum yaa cok gecmıs olsun cnm benım Rabbım tez vakıtte tekrar bebegıne kavustursun ınş

kızlar dün resim çekildim bizim evin orda tek ben olan bakın nohutumda göbişimde hehe:jeyyar:
daha göbiş şişmedi ama ben hep resim çekiliyorum bakın tombul arkadaşınıza.profilimde.

aaaaaaa ne virüsü yaaa hakikaten olsaydı ilk girdiğimizdede girerdi bugün boşverinnnnnn biz doğumdan korkmuyoz virüstenmi korkucaz hheekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X