kızlar mrb çok üzgünüm bugün belenay bebeğini kaybetti çok üzgünüm kızlar ne olur dua edin belenaya((
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SABIR VERSİN .İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA MELEĞİ TEKRAR GELİR.:teselli::teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb çok üzgünüm bugün belenay bebeğini kaybetti çok üzgünüm kızlar ne olur dua edin belenaya((
selam kızlar nasılsınız...belenayın hepinize selamı var malesef bebeğini kaybetmiş...yarın kürtaj olucakmış ve bu ara giremicem topiğe dedi...hepimiz dua edelim kızlar...
kızlar sormayın ya belenaya akşamdan beri başım ağrıyo çok etkilendim yaaa...o da hiç iyi değil zaten...bendede kabızlık problemi var pazar günü baya zorladı beni tansiyonumu düşürdü napıcam bilmiyorum...kızlar ne virüsü bu...
yok canım düşürmemiş.dr a gitmiş bugün kontrolü varmı ellerini ayaklarını görücem diye seviniyodum dedi.dr bebeğin gelişememiş ölmüş demiş.yarın kürtaj olucakmış.yazarken bile ellerim titriyo çok kötüyüm çokkk...
günaydın kızlar...
belenaya çok üzüldüm. Allahım en yakın zamanda inşallah sağlıkla tekrar bebek sahibi olmasını nasip eder. bircancın sanada teşekkürler bize haber verdiğin için. selamımızı iletirsen seviniriz. kendisine çok iyi baksın...öpüyoruz onu....
selam kızlar hayırlı günler ..belenaya ALLAHIM sabırlar versin kendini toparlar bir an önce inşş çok acı..ALLAHIM yardımcısı olsun..virüsten bahsetmişsiniz şakamı bu kızlar..?
günaydın kızlar
canım çok acele ediyosun .bence tsette de çıkmadıysa biraz bekle ve doktora git niye düzensiz adet oluyosun sebebini öğren .bak ekince de aynı sen gibiydi uzun süre bekledi ama sonunda gitti zorla doktora ve kist i olduğunu öğrendi.yani yanlış anlama ben seni korkutmak istememe ama konrol şart.her kadın kdın doğum doktoruna sürekli gitmeli.bence adet olmazsan 1 haftaya kadar git doktora geç kalma sakın .
canım az zaman kaldı .haydi güzel haberlerl ver bize ama içime doğuyo sanki sen ve hlymms ikinizde hamile kalacaksınız.ay ne güzel olur.inşallah
ıns cnm yaaa bende cok sabırsızım
muhasebe ve sessız denız hg dınız kızlar
hb canım
bu virüs olayı ne ya...bende mi girmesem acep:uhm:
beryal canım beni de umut listesine eklermisin inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder![]()
gunaydın beryal ve cıtos bızden baska kımse yok herkes korkmus vırus hakkında sana katılıyorum beryal
1 nısan vırusuymus cnm