Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hlymms ne haber sara escales beryal pinkrose nasılsınız benim kanama çoz azda olsa devam ediyor arkadaşlar ben 10 gün önce oldum diye biliyodum ama meğersem 13 gün önce olmuşum sizce yerleşme bukadar fazla sürermi kanaması
iyiylik sumoşcum sen nasılsın .valla bilgim yok bu konuda sumoşum yaa
canım hayırlısı olsun hakkınızda .umarım en kısa zamanda tekrar iyi bir iş bulabilirsin .belki bebişin olur bu arada bak ben işten ayrıldım başka bir işe girecektim martta bebişim oldu şimdi de eşim yollamıyo işe bebişe birşey olur diye yani bende bu yıl evdeyim koca parası yiycem :jeyyar::jeyyar:
bu arada 1 yıldır bebiş içi uğraşıyorduk ya iş stresi yorgunluk derken bebeiş olmamış bak işten çıktım rahat ettim sıkıntı yok stres yok hamile kaldım valla o da çok etkiliyo inşallah sende hamile kalırsın bu arada.nohututma kardeş gelir yuppiiihihoyyythihoyyyt

inşallahhhhhh beryalim inşalllaaaahh çatadanak gelir beni sterse sokmadan:CüvCüv:

hava pek güzellll burda insanın kaçası geliyo işten (gerçi kaçmama gerek yok onlar kendisi azat edicekler)hı hııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzzzzzz tatlı cadılar gelin bakiyim buraya kaçmak yok öleeeee gellllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu sayfayı ben doldurdum heeeeeeee heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

saracım banamı dedin bebek tartaklıyodur diye inş öyledir canım kocişimde dün öyle diyo sıpa yerini yapıyodur diyookaydirigubbakcemile3

ya akızlar baska topıkte okudumda karbonat testıyle hamılelık olup olmadıgı aaptınmınlasılıyomus
beryal sen bole bısey yaptınmı

kızz beryall çok tatlımışsın şekerim
canım çok teşekkür ederim .nohututmu gördünmü teyzesi :emir_bebek:

iyiylik sumoşcum sen nasılsın .valla bilgim yok bu konuda sumoşum yaa

inşallahhhhhh beryalim inşalllaaaahh çatadanak gelir beni sterse sokmadan:CüvCüv:
inşallah canım hayırlısı dile allahtan ve inanıyorum ki rabbim zamanı gelince yolluycak herkesin meleğini kollarına.

kızzzzzzz tatlı cadılar gelin bakiyim buraya kaçmak yok öleeeee gellllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

geldim şekerim kaydirigubbakcemile

eltimle msn de görüşüyordum da
.

pet bardaga ıdrarını yapıyomusun bıraz ıcınede bı tatlıgı kasıgı karbonat atıyomusun eger kopururse hamıle kopurmezse degılmış
hamıleler denemıs kopurmus ama bunada guvenılmez

gördüm annesi nohutunu anam çok tatlıydı annesi gibi inş bizimde nohutumuz gelirde annesine benzer onlarda inş rabbim duyar sesimizi

yapsana hadi beryal yaaa hadi ,kızlar hadi ritim tutalım beryoş yapsın haydi haydi haydi (karbonat)

Back
X