Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

düşlerde sevdim seni söyleyemedim
sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
sana ben şiirler sözler büyyütüm
sana ben baharlar yazlar büyüttüm
sana ben hummalı gizler büyüttüm
söyleyemedim
şarkılar yazdım sana okuyamadım
hep yanımdaydın oysa dokunamadım
sana ben hayaller düşler büyyütüm
sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
sana ben hummalı aşklar büyyüttüm
söyleyemedim

beryal ıgneden 15 gun sonra test yaptım demıstın ya hassas test dedıklerınden mı yaptın yoksa normal olanlardanmı

onların nasıl cıktı dogrumu kı

gördüm annesi nohutunu anam çok tatlıydı annesi gibi inş bizimde nohutumuz gelirde annesine benzer onlarda inş rabbim duyar sesimizi
inşallah canım benim

yapsana hadi beryal yaaa hadi ,kızlar hadi ritim tutalım beryoş yapsın haydi haydi haydi (karbonat)

kız evde karbonat yok ki birde çok güvenilir değil ki sakın ona bakıpta karar vermeyin en iyiysi kan ve idrar testleri.canlarım .

beryal ıgneden 15 gun sonra test yaptım demıstın ya hassas test dedıklerınden mı yaptın yoksa normal olanlardanmı

normal idrar testi yaptım canım .ama sen 17 gün sonra yap çünkü ben acele ettim çok silik çıktı ve emin olmak için mecbur kan testi de yaptım .birkaç gün daha bekle .biliyorum beklemek zor ama öbür türlü de kafa karışıklığı oluyo.

ya arkadaşlar kabartma tozunun zaten köpürücü etkisi var afedersiniz ama çiş zaten asitli olduğu için köpürecek haliyle

gördüm canım çok şeker çıkmışsın allahtan dileğim bebişinle birlikte çekindiğin bir fotograf olur onuda görürüz anacım
inşallah canım amin .

söyleyemedim
söyleyemedim

ayy ne güzel yaaa:1hug:

ya arkadaşlar kabartma tozunun zaten köpürücü etkisi var afedersiniz ama çiş zaten asitli olduğu için köpürecek haliyle

kızz sen bize bakmaaaa biz meraklı herşeyi deneriz vallaa antepteki suda çıkıyomuş deseler biz ona atlarız merakkk napalım:1shok::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

söyleyemedim
söyleyemedim

karşılıksız aşk buna derler heralde tek taraflı

öyle vallaha saracım ne yapalım yaa off sinirlerim bozuldu yaaa bu kanama çok kafama takılıyo ondan içim çok ama çok sıkılıyor

hımm anladım canım e onada inanalım barii her şeyi yapıyoz zatenkaydirigubbakcemile3 gerçi benim çıkmaz eğer adet olmuşsam bilmiyorumki adetmiyim değilmiyim

Back
X