Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktınmı şekerim .gördünmü toprağını ve minik nohutumu :roflol:
onların nasıl cıktı dogrumu kı
inşallah canım benimgördüm annesi nohutunu anam çok tatlıydı annesi gibi inş bizimde nohutumuz gelirde annesine benzer onlarda inş rabbim duyar sesimizi
yapsana hadi beryal yaaa hadi ,kızlar hadi ritim tutalım beryoş yapsın haydi haydi haydi (karbonat)
beryal ıgneden 15 gun sonra test yaptım demıstın ya hassas test dedıklerınden mı yaptın yoksa normal olanlardanmı
kız evde karbonat yok ki birde çok güvenilir değil ki sakın ona bakıpta karar vermeyin en iyiysi kan ve idrar testleri.canlarım .
inşallah canım amin .gördüm canım çok şeker çıkmışsın allahtan dileğim bebişinle birlikte çekindiğin bir fotograf olur onuda görürüz anacım
düşlerde sevdim seni söyleyemedim
sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
sana ben şiirler sözler büyyütüm
sana ben baharlar yazlar büyüttüm
sana ben hummalı gizler büyüttüm
söyleyemedim
şarkılar yazdım sana okuyamadım
hep yanımdaydın oysa dokunamadım
sana ben hayaller düşler büyyütüm
sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
sana ben hummalı aşklar büyyüttüm
söyleyemedim
ya arkadaşlar kabartma tozunun zaten köpürücü etkisi var afedersiniz ama çiş zaten asitli olduğu için köpürecek haliyle
düşlerde sevdim seni söyleyemedim
sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
sana ben şiirler sözler büyyütüm
sana ben baharlar yazlar büyüttüm
sana ben hummalı gizler büyüttüm
söyleyemedim
şarkılar yazdım sana okuyamadım
hep yanımdaydın oysa dokunamadım
sana ben hayaller düşler büyyütüm
sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
sana ben hummalı aşklar büyyüttüm
söyleyemedim
ya arkadaşlar kabartma tozunun zaten köpürücü etkisi var afedersiniz ama çiş zaten asitli olduğu için köpürecek haliyle
öyle vallaha saracım ne yapalım yaa off sinirlerim bozuldu yaaa bu kanama çok kafama takılıyo ondan içim çok ama çok sıkılıyor