Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

normal idrar testi yaptım canım .ama sen 17 gün sonra yap çünkü ben acele ettim çok silik çıktı ve emin olmak için mecbur kan testi de yaptım .birkaç gün daha bekle .biliyorum beklemek zor ama öbür türlü de kafa karışıklığı oluyo.

cnm ben de haftaya carsamba yapmayı dusunuyorum o zaman 18.gun oluyo

kısır arkadasınız geldı gene hasta oldum nısan 1 sakası mı bu yaaa senağlama
off cok umutsusum

hişttt çok kızarız vallaha ne kısır ne diyosun sen bakayimm:kızgın: sakın ha bi daha duymayacaz canım üzülme bak bende olmuşum hemde 13 gün önce ne yapalım yani ölelimmi tabi insan çok takıyo kafasına bende takıyorum kafama tabiki ama ne yapalım yani üzülme ok

citosum...hakcacım...rufeyde....diloş...beryal...benbilirim..., hlymms..., sara..., sumos23 ...sessizdeniz...selra...huzeyfe... günaydın yani tünaydın kıslar bende geldim virüse rağmen

citosum...hakcacım...rufeyde....diloş...beryal...benbilirim..., hlymms..., sara..., sumos23 ...sessizdeniz...selra...huzeyfe... günaydın yani tünaydın kıslar bende geldim virüse rağmen

günaydın vildoşum nasılsın bakiyim gel öpücemŞenizŞenizŞeniz

ohh be nihayet toplanmışınız sabah kimsecikler yoğudu canım sıkıldı yafrularım nasılsınız bakem hepicinizi tek tek öpüyüm

bak ben hikayemi anlatayımmı sana ben tam 19 aydır evliyim ve 16 aydır istiyoruz akrabalarımızın çoğu bu yaz evlendi ve hepsi şimdi hamile ve herkes ama herkes tabi annemler hariç kayınvalidemler başta olmak üzere neden sizin yok bak herkes sizi geçti ve hamile haberlerini bizden sakladılar sebebeide neymiş biliyomusun kayınvalidem ne dedi biliyonmu senin çocuğun olmuyo ya ondan söylemedik üzülürsün diye. daha durr geçen dayımın kızı hamile teyzamlare gitmişler teyzem tutmuş onun karnını bana diyoki bakk kıskan sen ee ben ne yapayım söylermisin okadar stresliyimki belki erken adet oldum ondan herkes ara kanamadır diyo ama kesin stresten adet oldum

kısır arkadasınız geldı gene hasta oldum nısan 1 sakası mı bu yaaa senağlama
off cok umutsusum

canım yaa adet gören kadın illaki yumurtluyodur ve hamiş kalabilir
aramızda adet olamayanlarda var sen niye hemen umutsuz oluyonki cnm

günaydın vildoşum nasılsın bakiyim gel öpücemŞenizŞenizŞeniz

günaydın saracım öp beni Şeniz bende öpüyüm seni dur bide mıncıklayım ...yanaklarınıŞenizsırnaşık şey

ohh be nihayet toplanmışınız sabah kimsecikler yoğudu canım sıkıldı yafrularım nasılsınız bakem hepicinizi tek tek öpüyüm

duramam ben hayatım beni bilmiyonmu bu çatlak kadın evde duracak ve girmeyecek mümkün deeeelsengözlerimebaksanab

bak ben hikayemi anlatayımmı sana ben tam 19 aydır evliyim ve 16 aydır istiyoruz akrabalarımızın çoğu bu yaz evlendi ve hepsi şimdi hamile ve herkes ama herkes tabi annemler hariç kayınvalidemler başta olmak üzere neden sizin yok bak herkes sizi geçti ve hamile haberlerini bizden sakladılar sebebeide neymiş biliyomusun kayınvalidem ne dedi biliyonmu senin çocuğun olmuyo ya ondan söylemedik üzülürsün diye. daha durr geçen dayımın kızı hamile teyzamlare gitmişler teyzem tutmuş onun karnını bana diyoki bakk kıskan sen ee ben ne yapayım söylermisin okadar stresliyimki belki erken adet oldum ondan herkes ara kanamadır diyo ama kesin stresten adet oldum

takmıyom valla bende artık gerçi oonlarda söylemekten bıktılar.sumoşum daha fazla bekleyip sters yapma kendine bu ay olmazsa eğer,aşılamaya geç hemen .kimseyede söyleme normal oldu sansın.öyle daha hızlı olur

Back
X