Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sağol vildoşum
vallahi artık fazla et hamurişi vs..yemiycem
bende sebze takılcam artık ama bu seferde benim koçiş zayıflamasın:1no2:
kıyamam onunda kilo alması lazımda azcık...

malesef işte benimkiler sebze yemeği özürlü olunca tosun bir eş ve tosun bir kız sahibi oluyo benim kociş
kendi düşünsün napıyım aç kalacak halim yokyacokacimcoooksırnaşık şey
senin kocişe yazık kıs iyi bak adama çalışıyo o yimesi lazım enerji alması lazımcokacimcoook

Vildan canım analiz çok iyi geçmişi okumadan gelmeyim diyorum ama sonunada varamıyorum anacım

eyi tutturmuşum demisüprizzzzz bu arada tekrar hg cnm a.s.

slm kızlar siteye üye olduğum günden beri ne yapacağımı bilemez oldum kaydirigubbakcemile4

alternatif tıp sayfasıyla tüp bebek arasında gidip geliyorum..reglimin bitmesinde 2 gün kaldı ne yapsam diye düşünmkten bunalıma giricem CADIARZU artık daha çok istiyorum bebeğim olsun diye ama nasip bakalım

sessizdeniz inşallah canım hepimizin dilekleri gerçekleşir senin testinde silik çizgi çıkmıştı ve ertesi gün adet olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorum galiba çok sancında olmuştu şimdi iyisin inşallah ne kadar var adetine dersinize iyi çalıştınızmı bakem sengözlerimebaksanab

selam kızlar bu aarad vildancım hoşbulduk, hoşçakalın diycem mesai bitmek üzere bu geçmişleri okumaktan bugünü yaşayamıyorum napıyım işleride savsaklamamak lazım neyse yarın görüşürüz inşallah. Hepiniz kendinize iyi bakın iyi çalışmalar.

sessizdeniz inşallah canım hepimizin dilekleri gerçekleşir senin testinde silik çizgi çıkmıştı ve ertesi gün adet olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorum galiba çok sancında olmuştu şimdi iyisin inşallah ne kadar var adetine dersinize iyi çalıştınızmı bakem sengözlerimebaksanab

şimdi iyiyim canım şükür
evet silik çizgi çıkmıştı oda nedenmiş biliyomusun yeb2004 den duymuştum ilişkinin olduğu akşamın sabahında(şiir gibi oldu birazkaydirigubbakcemile3)test yaparsan ikinci çizgi çıkıp seni kandırıyomuş..
malesef bende o yanılgıya düştüm...

çok saol vildoşum gel seni bi öpem içimden geldi valla Şeniz
ŞenizŞeniz
senağlama bende gidieyim bari...tek başıma kafayı yiyip geleyim delikafadulden

gitme canım kızlar seni şimdi teselli eder
ben valla yemek yapıyom şimdide kızı almaya gidecem ..:delphin:

selam kızlar bu aarad vildancım hoşbulduk, hoşçakalın diycem mesai bitmek üzere bu geçmişleri okumaktan bugünü yaşayamıyorum napıyım işleride savsaklamamak lazım neyse yarın görüşürüz inşallah. Hepiniz kendinize iyi bakın iyi çalışmalar.

güle güle canım bol bol okuman için sayfaları 3 er 5 er doldururuz sen merak etmesırnaşık şey

escales testmi yaptırdın gülüm hayırlı haberle gelirsin inşaalah

Back
X