Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessızdenız bebek gıbısın kıız ben saga asık oldum galıba kocıs duymasın topuklarıma sıkar
walla bızde sapık olduk cıktık jartıyerler gazozlar falan

anamm noldu bu kızlara yawsırnaşık şey
teşekkür ederim hlymms o senin bebekliğin..güzel baktığınız için öyle görüyosunuz..

bu arada ben yine sessizleştim bilin bakalım niye????
çünkü yemek yiyorum...ama az yiyorum söylemesi ayıp diyetteyim ya ondan:lepi:

escales bak canım bir soğanı dörde böl 2 bardak suya koy kaynat sonra sabah akşam iç hergün taze yap ama aç karnına bide ben hiç yapmadım ama yapacaktım vazgectim ama bak bu soğan kürü genelde kisti ve iltihabı olanlar için yapılıyor benim öyle olmadığı için ben sadece inciri yaptım bakalım artık

escales bak canım bir soğanı dörde böl 2 bardak suya koy kaynat sonra sabah akşam iç hergün taze yap ama aç karnına bide ben hiç yapmadım ama yapacaktım vazgectim ama bak bu soğan kürü genelde kisti ve iltihabı olanlar için yapılıyor benim öyle olmadığı için ben sadece inciri yaptım bakalım artık

anacım o bende yok işte tabi galiba sanırsam kist olsaydı simir testinde çıkarmış iltahapta yok ben maydanozun sapları varya onları kaynatıp içiyorum iltihap falan olmasın diye ama karı çok var valla

anladım canım benim nedir peki ilk defa böyle bir şey başıma geliyor

banamı sordun anlamadım ama bilmem üstüne görme deniliyo tabi eğer hamileysek dün gece test yaptım ama tek çizgi çıktı acaba erkenmi yapmışım sen yaptınmı test şimdi tekrar arıcam doktorumu bakalım ne dicek :bbo:

benim normal edtim nisanın 10uydu canım ben bekleyecem yoksa çok üzülüyorum o tek çizgiyi görmek istemiyorum

afiyet olsun sessizdenizim
bende yemek yapıyom
kocişi pırasayla kandıracam
hergün et ve hamur olmaz ama birazda sebze lazım

sumoş aradım doktorumu gel kandan test yapalım dedi idrar testi sağlıklı olmayabilirmiş cuma gününe kadarda bekliyim olmazsam hastaneye gidip kandan test yaptırıcam bakalım hayırlısı

sumoş aradım doktorumu gel kandan test yapalım dedi idrar testi sağlıklı olmayabilirmiş cuma gününe kadarda bekliyim olmazsam hastaneye gidip kandan test yaptırıcam bakalım hayırlısı

hadi hayırlsıı bakalım inşallah bebiş vardır kaç gün geçti anacım

e şimdi ben test yapsam ne zman yapayımki adetime 13 gün varken oldum doktorum ısrarla sen adet değilsin diyo bende ısrarla adet oldum diyorum bakalım kim haklı çıkacak

kız sen diyetmi yapıyon e hiç şişman bir şeye benzemiyonki

sorma canım dün boyumu ve kilomu yazınca kızlar bana kilolusun dediler(57 kg boyum 1.57)
aslında bu benim için süper bi gaz oldu ve bugün itibariyle sirkeli ballı su diyetine girdim
normalde çok yemek yemem ama aburcubur çok yiyorum
yinede bi 5 kg versem çok süper olucak:kahve:

çok hırs yaptım bu ayın sonuna kadar vermem gerek..
gelişmelerden sizi haberdar ederim:lepi:

sorma canım dün boyumu ve kilomu yazınca kızlar bana kilolusun dediler(57 kg boyum 1.57)
aslında bu benim için süper bi gaz oldu ve bugün itibariyle sirkeli ballı su diyetine girdim
normalde çok yemek yemem ama aburcubur çok yiyorum
yinede bi 5 kg versem çok süper olucak:kahve:

çok hırs yaptım bu ayın sonuna kadar vermem gerek..
gelişmelerden sizi haberdar ederim:lepi:

allah kolaylık versin ancım

benim normal edtim nisanın 10uydu canım ben bekleyecem yoksa çok üzülüyorum o tek çizgiyi görmek istemiyorum

benimde 6 sı geçen ay 5 olmuştum ondan önceki ay 3 de düşüğüm olduğu zaman artık cuma günü belli olacak neyin ne olduğu :1rolleyes:

afiyet olsun sessizdenizim
bende yemek yapıyom
kocişi pırasayla kandıracam
hergün et ve hamur olmaz ama birazda sebze lazım

sağol vildoşum
vallahi artık fazla et hamurişi vs..yemiycem
bende sebze takılcam artık ama bu seferde benim koçiş zayıflamasın:1no2:
kıyamam onunda kilo alması lazımda azcık...

Back
X