- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
öylemi hayırlısı olsun canım Allah hepimiz için doğru zamanı biliyor ona göre verir zaten inşallaah hepimiz hamileyizdir bu ayyy :CüvCüv:
AMİN CNM AMİİİİİNNNNNNNNN:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemi hayırlısı olsun canım Allah hepimiz için doğru zamanı biliyor ona göre verir zaten inşallaah hepimiz hamileyizdir bu ayyy :CüvCüv:
sana yapılan testleri söyleyebilirm..kan testi yapılıyor...hormonlarada bakılıyor..ultrasonla muayene ediyor..zaten kan aldımı hepsine baktırıyor canımcım..doktorun işaretler formdan zaten...
inşallah jasmincim hamilesindir bu arada aramıza hoşgeldin anacım
heee kıs ateş aldım gidiyomateşmi almaya geldin canım..nereye hızlı hızlıııııkaydirigubbakcemile
selam tatlım bir saat önce misafirim geldi aniden kaldım öle hiç bişi yazamadım.napıyonuz.bakim.hihoyyythihoyyyt
sırnaşık şeysırnaşık şey
heee kıs ateş aldım gidiyom
kociş geldide ondan çıktım şimdi kızı almaya gitti hemen daldim yine aynen valla
sen niye kimsesizsin kıs biz neciyiz burda:1hug: bak bana küstahım ben sırnaşık şey
ayrıca belim sızlamaya başladı kim soktuydu beni havaya çabıııık söleyin-tatlicadiarzu-
jassminn sewetla şekerkız67 sizede meraba
MERHABA CNM PC BASINA YENI GELDIM ACIKTI AMA![]()
selam tatlım bir saat önce misafirim geldi aniden kaldım öle hiç bişi yazamadım.napıyonuz.bakim.hihoyyythihoyyyt
valla bende şuan msnde görümcemle yazışıyordum anacım ctesi ve pazar misafirim var biri akşam yemekli biri normal çaya gelicekler ne yapsam diye yazışıyorduk tatlıda kaldık en son
slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim canlarım ben çok şükür taşındım çok yoruldum ama.sizler nasılsınız varmı yeni hamiş haberleri...çitos oğlun olcakmış hayırlısı olsun canım çok sevindim kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini...
merhaba kızlar