Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin dilnur cnm seninde cuman mübarek olsun

hlymms cnm bikiniyle denize girecem bu sene yattı tatil istanbula düğüne gidiyozda inşallah seneye antalyaya gidecez cnm

vıldoz sen kapalıdegılmısın kız bıkınıyı nasıl gıcen onu dıyom yaneeeee

sırnaşık şeysırnaşık şey cnm bize göre oteller yokmu
muhafazakar otel
beradan yer ayırtmıştık orda kadın plajı var kadın havuzu var orda giyecektim
kapalı olmasam bile yani erkeklerin içinde bikini giyip biyerlerimi açamam ben utanırım ama kadınların içinde rahatım yanii
bide bizim sivasta çermik var biz çok sık gidiyoz ordada bikini giyiyom ben tek parça mayo yakışmıyo banasırnaşık şey

günaydın aylacım bence hiç korkma biran önce yap testini için rahat eder en azından :1hug:

SLM KIZLAR BU ARADA CANIM BU KADAR STRESE GİRME HİÇ DEĞİLSE TEST YAPINCA RAHAT EDERSİN BELKİDE KENDİNİ STRESE SOKTUĞUNDAN OLMUYODURSUN TESTİ YAP BENCE HİÇ DEĞİLSE BEBİŞ OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENİRDİN a.s.
teste gerek kalmadı bana gelenler geldi çok umutlanmıştım hatta kendimi bile iyice şartlandırmıştım ama malesef olmadı :1no2::sm_confused: çok kötüyüm senağlama
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
senin adına sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hoşgeldin dilnur cnm seninde cuman mübarek olsun

hlymms cnm bikiniyle denize girecem bu sene yattı tatil istanbula düğüne gidiyozda inşallah seneye antalyaya gidecez cnm
Çok hoş buldum canım
bikini deyince bende yeni bikini almak istiyomda bu vücütla nasıl giyilir anam yağlandık sırnaşık şey
inşallah veririm ozamana kadar süprizzzzz

Çok hoş buldum canım
bikini deyince bende yeni bikini almak istiyomda bu vücütla nasıl giyilir anam yağlandık sırnaşık şey
inşallah veririm ozamana kadar süprizzzzz

yağı geç selülitlerim fışkırmaya başladı
pareo diye bişi var cnm kapatırız bizde oramızı buramızısırnaşık şey

yağı geç selülitlerim fışkırmaya başladı
pareo diye bişi var cnm kapatırız bizde oramızı buramızısırnaşık şey
Valla iyiki var onlarıda icat edenden Allah razı olsun :delphin:
bugün burdamısınız canım ben gidicem az sonrada aklım burda kalcak valla

bende gecen sene hasema almıstım ama bu sene gıremem zaten ben pek sevmıyom suyu cok kotkuyom bıde basım donuyo cıglık cıglıga zor gırıyom

Valla iyiki var onlarıda icat edenden Allah razı olsun :delphin:
bugün burdamısınız canım ben gidicem az sonrada aklım burda kalcak valla

pek kalamıycam cnm işim çok oyalanıyom biraz
sana güle güle cnm görüşürük kendine iyi bak öptüm

merhaba arkadaşlar ben geldim uzun zamandır yoktun sizler nasılsınız yeni haberler varmı bebiş haberleri:CüvCüv:

hosgeldınız kızlar
sevgıı hamılee cnm
pozısyon cok olmasda onemlıdır herhalde yanı menının akmamsı lazım

tuğba sende cok zor sorular soruyosun cnm yaa
herhalde tahlıl lerle belllı olur yokda anlasılmaz yanııı

Back
X