Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

:Saruboceq::Saruboceq:]
rufeydem hoşgeldin cnm seninde cuman mübarek olsun

hb vildancım çok sagol canım ya cumalar vaktinde dua eden tüm müminler hürmetine Rabbim hepimize
saglıklı
hayırlı,
güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahh..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy kızlar sohpetiniz için çook tşk ederim canlarım ama çıkmak zorundayım allaha emanet olun malum çalışıyorum işlerim var ok hepinizi öptüm o vatandaşa karşı dikkatli olun kızlar

kızlar hem eczacı olup hemde bunları bilmeyen varmıdır Allah aşkına...
bizim ona soru sormamız gerekirken o bize soruyo...
bi ilaç ismi sorsak bilir mi acaba?

aynen katılıyorum tatlım.....arkadaş korktu kaçtı galiba .........genelde bu saatlerde başlardı ilginç sorulara......
foyası meydana çıkacaktı kaçmasa
ellerine saglık canım dogru söylüyosun böyle şeyler sormaya dewam ederse atsınlar onu topikten imza toplıycam hepinizi gezerek walla:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
fazla uzun sürmez uzaklaştırırlar böyle saçmalamaya devam ederse
ben cok safım galıba galıba degıl oleyım
sırnaşık şeysırnaşık şey
:Saruboceq::Saruboceq:]

hb vildancım çok sagol canım ya cumalar vaktinde dua eden tüm müminler hürmetine Rabbim hepimize
saglıklı
hayırlı,
güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahh..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin cnm hoşgeldin Şeniz
ayyy kızlar sohpetiniz için çook tşk ederim canlarım ama çıkmak zorundayım allaha emanet olun malum çalışıyorum işlerim var ok hepinizi öptüm o vatandaşa karşı dikkatli olun kızlar

güle güle cnm görüşürüz sen bizi merak etmekötükedihüso biz kaçın kurasıyızsırnaşık şey
bende kahvaltı bulaşıklarımı yıkayım gelirim kızlar siz sohbete devam edin

:icecream::1shok:
ehhehehehehhehheeee çok cahil kalmışsın bu konulara kıs :roflol:

selam kızlarr naberler....
burada ben yeni evliyim vildan kıss unuttun galiba..hiçbizamanda ilgi alanıma girmedi okul iş hayatı derken evlenmek çocuk yapmak aklımın ucundan geçmedi..yeni yeni öğreniyoruz bakalım tek cahilliğimiz bu olsun canım onuda öğrenirük:icecream::icecream:

:icecream::1shok:

selam kızlarr naberler....
burada ben yeni evliyim vildan kıss unuttun galiba..hiçbizamanda ilgi alanıma girmedi okul iş hayatı derken evlenmek çocuk yapmak aklımın ucundan geçmedi..yeni yeni öğreniyoruz bakalım tek cahilliğimiz bu olsun canım onuda öğrenirük:icecream::icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm televizyon var cd var internette bisürü merakını gidereceği site var
bunun amacı burda karı kız bol konuşturup tahrik olmak bence

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kız beni güldürdün ya Allah da seni hep güldürsün inşallah :Saruboceq:

Haklsınız kızlar valla ben zaten en başından beri şüpheleniyordum.Gelsede bi güzel sıkıştırsak engin bilgilerimizi paylaşırız merak etmesin :oklava: :oklava: :oklava:

Back
X