Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rufeydem hoşgeldin cnm seninde cuman mübarek olsun
daha ben karşılaşmadım gerçi kendisiyle ama öyle tahmin ediyorum normal degil sorulsrı
ayyy kızlar sohpetiniz için çook tşk ederim canlarım ama çıkmak zorundayım allaha emanet olun malum çalışıyorum işlerim var ok hepinizi öptüm o vatandaşa karşı dikkatli olun kızlar
yani ama dağ başında yaşayanlarıda gördüm canım senden benden fenalar.artık bilemiyorum.ne iş.
hg canım senin de cuman mübarek olsun
gizecim güldürdün beni vallahi:roflol:
melikecim biliyomusun ilk mesajından beri benimde aklımdan geçti,bence de olabilir yani
foyası meydana çıkacaktı kaçmasaaynen katılıyorum tatlım.....arkadaş korktu kaçtı galiba .........genelde bu saatlerde başlardı ilginç sorulara......
fazla uzun sürmez uzaklaştırırlar böyle saçmalamaya devam ederseellerine saglık canım dogru söylüyosun böyle şeyler sormaya dewam ederse atsınlar onu topikten imza toplıycam hepinizi gezerek walla:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sırnaşık şeysırnaşık şeyben cok safım galıba galıba degıl oleyım
amin cnm hoşgeldin Şeniz:Saruboceq::Saruboceq:]
hb vildancım çok sagol canım ya cumalar vaktinde dua eden tüm müminler hürmetine Rabbim hepimize
saglıklı
hayırlı,
güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahh..........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyy kızlar sohpetiniz için çook tşk ederim canlarım ama çıkmak zorundayım allaha emanet olun malum çalışıyorum işlerim var ok hepinizi öptüm o vatandaşa karşı dikkatli olun kızlar
:sm_confused: şimdi bu bişey bilmiyoya ne desek inanır heesırnaşık şeysırnaşık şey
hakkaten bilmiyosa ama bilmiyom ayağına yatıyosa...sırnaşık şey
ehhehehehehhehheeee çok cahil kalmışsın bu konulara kıs :roflol:
:icecream::1shok:
selam kızlarr naberler....
burada ben yeni evliyim vildan kıss unuttun galiba..hiçbizamanda ilgi alanıma girmedi okul iş hayatı derken evlenmek çocuk yapmak aklımın ucundan geçmedi..yeni yeni öğreniyoruz bakalım tek cahilliğimiz bu olsun canım onuda öğrenirük:icecream::icecream:
cnm televizyon var cd var internette bisürü merakını gidereceği site var
bunun amacı burda karı kız bol konuşturup tahrik olmak bence
vıolette hene umutsuzluga kapılma cnm zaten adet belırtısı gıbı oluyo bastan