Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Sessiz deniz test yapmış çift çizgiyi görmüş biliyormusun canım kan testide yaptıracaktı az önce burdaydı ama sonuç ne öğrenemedik

ayyy allahım daha çok heyecanlandım şimdi kaydirigubbakcemile5 onun adınada çok sevindim inşallah vardır:Saruboceq:

inşallahfisfisfis ya değilsem nolacak-tatlicadiarzu-çok kötü bozulacamsırnaşık şey
bu arada zayıflamaya karar verdim bisiklet aldık internettenhihoyyyt

bak görüyonmu düğünde oynayacaktın bisikletide aldın
kafan rahat tabi bak gör hamilesin sen
daha önce yapsaydın ya bunları hiç beklemezdin valla

bak görüyonmu düğünde oynayacaktın bisikletide aldın
kafan rahat tabi bak gör hamilesin sen
daha önce yapsaydın ya bunları hiç beklemezdin valla

inanki bak bu ay hiç bebek aklımda yoktu
dersleri bile sallıyodum yani hamile kalmak için özel bi çabam olmadı hemen kalktım banyomu yaptım mesela
eğer hamile değilsem zaten kist yüzünden gecikmiştir adetim :delphin:

diloşum sen niye üzgünsün cnm :teselli:
Yine 2 gündür kanamam var canım ya bu ne biçim adet görmektir anlamadımki şimdi bir erken olurum bir geç kafamçokkarıştı
Araştırıyorum doğru düzgün bir bilgide edinemedim haptanmıdır dedim ondan da böyle bir sorunla karşılaşan yok neden acaba anlamadım gitti doktora gitmektende nefret ediyorum senağlama

slm kızlar napıyonuz bakem maat ablamın slmı var iyiymiş hamile değilmiş yakında aramıza döncekmiş hepicinizi özlemiş kızlarkaydirigubbakcemile5

cok teşekkür ederim
rica edrim canım ne demek:))
slm kızlar napıyonuz bakem maat ablamın slmı var iyiymiş hamile değilmiş yakında aramıza döncekmiş hepicinizi özlemiş kızlarkaydirigubbakcemile5
a....s... citoscum hg...
hı hı bende konuştum maatcımla iyiymiş ama hamiş degilmiş olacak inşallah ya sen bize bol bol dua et emi
bi de rep verdelikafadulden

Yine 2 gündür kanamam var canım ya bu ne biçim adet görmektir anlamadımki şimdi bir erken olurum bir geç kafamçokkarıştı
Araştırıyorum doğru düzgün bir bilgide edinemedim haptanmıdır dedim ondan da böyle bir sorunla karşılaşan yok neden acaba anlamadım gitti doktora gitmektende nefret ediyorum senağlama
:teselli: cnm yaaa üzülme ....gidersin doktora tekrar adam akıllı bi test yapar sıkma canını:1hug:

hoşgeldin kankim
ayyy maatı çok merak ediyodum aramıza tekrar dönecekmiş :lepi:

yol gözüküyo bu gidişle bakalım önce bir arayacam ne diyecek :delphin:

kıs varya şu soğan kürüne herkes mucize diyo
burdan bi arkadaşım var hamile kalmak için kullandığı ilaçlar 7 cm büyüklüğünde 3 tane kist yapmış
dr ameliyat olman lazım demiş geçmez kendiliğinden demiş
bekarkende kist yüzünden ameliyat olmuş bir yumurtalığı alınmış
oda soğan kürünü duymuş burda yapmış kistler gitmiş sadece 1 tane kalmış 2 cm büyüklüğünde
hemde bu ay ilk defa kendiliğinden adet olmuş
bi dene kıs ölmenya
bende deniycem eğer hamile değilsem a.s

Back
X