• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

1005116.jpg
buda ilk kız olduğunu öğrendiğimiz resmi

idare ediyoz işte canım ne olsun bulantılar ağrılar sancılar halsizlikler böyle gidiyoz işte bakalım hayırlısı işte bebişimiz için herşeye varım .varız dimi

1005117.jpg
bu resimde suratı var
gözleri ağzı siyah
sağ tarafta altta eli var yumruk yapmış

ayyy sizin bugüzel hamilelik duygularınızı paylaştıkça içim bituhaf oluyor duygulanıyorum.Acaba bende eşime hamile olduğumu söyleyebilecekmiyim, acaba oda ben hamile olunca böyle dikkat edecekmi nebilim bu duyguları inşallah hepimiz yaşarız :Saruboceq:

söyleyeceksin tabi canım aaa neden söylemeyeceksin..allahın izniyle olacak işallahh...ama sende umutlu ol..illa olacak ama uygun zamanı tez zaman olsun işallahh...moral bozup umudunu kaybedersen herşeyini kaybetmiş olursun canım..

evet okudum gezmeye gidecekmişsin bende öğlen amcamın kızına gidicem kız kardeşimde oraya gelecek bakalım artık olsun kıs daha çok görüşücez biz senle güzel paylaşımlar yapıcaz :)

evet canım daha çok zamanımız bol yanii bugun olmazsa yarın görüşücez hergun gelip anlatıcaz derdimizi sevincimimizi acımıızı hadi benn kaçarr sanada iyi gezmeler

1005118.jpg
burnu dudağı ve yanakları

ayy burda çook tatlı ya nasıl belliii bebişşşş....
vildancım allah size uzun ömürler versin canım çok güzel bir albüm yapmışsın..bende yapacağım yarından itibaren biriktireyim bunları tatlışş...geçen haftaki bişiye benzemiyodu zaten...sağol tatlımmm

Back
X