Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarr benim çıkmam gerek tekarr girmeye çalışıcam öğlenden önce gelebilirsem eğer öpüldünüz kendinizie iy bakın özleyin bei anacımm byy
kıslarr benim çıkmam gerek tekarr girmeye çalışıcam öğlenden önce gelebilirsem eğer öpüldünüz kendinizie iy bakın özleyin bei anacımm byy
ayyy sizin bugüzel hamilelik duygularınızı paylaştıkça içim bituhaf oluyor duygulanıyorum.Acaba bende eşime hamile olduğumu söyleyebilecekmiyim, acaba oda ben hamile olunca böyle dikkat edecekmi nebilim bu duyguları inşallah hepimiz yaşarız :Saruboceq:
seninde oluyormu mide ekşimesi hakcam:uhm:
evet okudum gezmeye gidecekmişsin bende öğlen amcamın kızına gidicem kız kardeşimde oraya gelecek bakalım artık olsun kıs daha çok görüşücez biz senle güzel paylaşımlar yapıcaz :)
bu resimde suratı var![]()
gözleri ağzı siyah
sağ tarafta altta eli var yumruk yapmış
neyse ben kaçtım arkadaşlar hoşçakalın görüşmek üzere
10 günlük![]()
burnu dudağı ve yanakları![]()