belenay, benbilirim, beryal+, citos2903+, ESCALES+, mercanayse, nilaykisir+, osmaniye80 merabalar hatunlarr
slm cnmm mıdem düzeldı kahvaltı ettım ..dolu ev işi var offsenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belenay, benbilirim, beryal+, citos2903+, ESCALES+, mercanayse, nilaykisir+, osmaniye80 merabalar hatunlarr
hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok
hosgeldin canımmerhaba kıslarr ben geldim a.s. a.s. a.s. a.s. hihoyyyt
benimde öyle oluyo bak bazen iste dr gidiyom bisey yok tertemiz rahim
ee peki neden oluyıo bu sancılar
yokk kız ne zahmeti. benimde herşey temiz çıkıyo ama sancılarda geçmiyo(
saol canm sordugun için
hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok
slm cnmm mıdem düzeldı kahvaltı ettım ..dolu ev işi var offsenağlama
canlarım ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim .arkadaşımla çarşıya gidiyoruz.sahilde oturalim azcık hava güzel sıcak nohutumu gezdireyim .öpüldünüz.
canım siğaraiçme hele hele ac karnına içme kızzzzz :jeyyar:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn cnma.s.
hoşbulduk naber nilşummm
offf işler birikti yine.((
iyi valla ne olsun. bugün adapazarına kayınvaldemlere gidicez anneler gününde gidemedik.sen neler yapıyosun bakalımm
aferım iç ozmana cnmmm...ac içme barııı yazık kız canına kastınmı varrrr
kızlar merhaba ..kaç gündür giremiyorum misafirlerim var yaa..anneciğim ve antalyadan arkadaşım..iki gündür evdeyim tati yapıyorum onlarla....bugünde evdeyim ama bi bakayım dedim...kızlar ben iyiyim dün doktora gittim bebişimi göremedik kese büyümüşş....doktor herşey normal gidiyor kese güzel büyümüş bebek bence burada ama daha çok küçük dedi...tahminen 5 haftalık daha geç döllenme olmuş...adet tarihine göre 7 haftalık çıkıyor ama 5 haftalıkmış...ne bileyim yaa bır hafta daha bekleyeceğim..işallah görürüz kızlar...sizi seviyorum görüşürüz yine