• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

TARİH : 16.05.2009 SAAT : 12:10

HAMİLE LİSTESİ

İSİM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çİtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________erkek
5.bİrcan:__________________25 OCAK
6.sÜprİz_mucİze : __________6 OCAK
7.İNTERHAT: ______________
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT __________kız
19.ÖZLEMİMSİN: ___________ 9 ARALIK _________erkek
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:______________
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________ 21 MART
16.sevgii:) _________________19 MART
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________
19.gaye ___________________
20.aki.no.bebii _____________ 9 ŞUBAT _________erkek
21.benbilirim________________1 NİSAN
22.bitirici ___________________6 NİSAN
23.smhsmh ________________31 MART

UMUT LİSTESİ

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.dyd
15.kurnaz
16.alin
17.yadel
18.ezgicik
19.eylull
20.pingu.
21.funda41
22.selra
23.huzeyfe
24.yosun2003
25.orays
26.butha.
27.ozle_mm.
28.bilgen35.
29.tatl :
30.SivriBiber:
31.NAZ87:
32.melike25:
33.burcinn:
34.hayrun:
35.meryem82.
36.zahidem:
37.triyandafil:
38.Eski_dünya:
39.umutlu16:
40.ekince:
41.ceylanmelek:
42:srncr :
43:daisy24:
44.34nesli:
45.vildan83:
46.bengl :
47.&ayla&:.
48.cesica:
49.mavi_gozlu:
50.ebrar42:
51.osmaniye80:
52.fransiyum:
53.ALARA1983:
54.angel_eda:
55.talyaa:
56.ktg:
57.belenay:
58.datlum:
59.zeyn77:
60.yagmur2009:
61.windy:
62.niran77:
63.yldz:
64.iklimtuana:
65.tekecen:
66.ESCALES:
67.dezy:
68.gize:
69.ozbek83:
70.sedcan:
71.k.a.y.r.a
72.sinemis84:
73.AYSEN74:
74.abyosun:
75.esengülüm:
76.NS72
77.sekerkiz67:
78.himeros:
79.serra84:
80.hummu85:
81.sema785
82.emelistan:
83.iltercakir.
84.FİRUZE:
85.nsb:
86.chen.
87.gulde:
88.nilaykisir.
89.deniz_4444
90._kardelen:
91.tombilibu
92.pufi:
93.yarenb:
94.papatya_1979:
95.sulezehra:
96.empty002:
97.kuskonmaz:
98.bebis02:
99.cisem001:
100.filiziko:
101.duygumehmet2
102.ECE_ESKICI:
103.rengarenk_ :
104.mercanayse:
105.sevimsizim:
106.sekeriim:
107.gulencim:
108.megryann
109.beleney:

KIZLAR EN YENİ LİSTE BU.İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN BANA BİLDİRSİN .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok

cnm lütfen böyle düşünem bak biz 30a merdiven dayadık allah mutlaka bigün bebişlerimizi vercek kucağımıza senin akranların doğurdu bizimkilerinki okula gidiyo umutsuzluğa düşme eşinin dediği gibi allah vermiceksede vardır bir sebebi tabiki tedavimizi olacağız tabiki isteyeceğiz ama lütfen kendini bunun için bukadar üzme çevremmizde ne hayırsız evlatlar var allah herşeyin hayırlısını versin. hem öyle etrafındaki cahil at gözlüğü takkarak yaşayan insanlarıda kaale alma hayat senin ve bu hayatı nasıl yaşayacağımıza karar verende alllah o büyüktür kucağımızı boş bırakmaz:teselli:

canlarım ben çıkıyorum öğleden sonra gelirim .arkadaşımla çarşıya gidiyoruz.sahilde oturalim azcık hava güzel sıcak nohutumu gezdireyim .öpüldünüz.

hayırlı sabahlar kızlar...gene berabet bigün geçiriyorum eşimle tartıştık ya ablasının bebeği var onu sevnce ben çok kötü oluyorum yani içten içe kıskançlık denilebilir düşünüyorum benim bebeğim olsa benim bebeğimide sevicek ama yok felan ondan sonra gece odada başladım ağlamaya 24yaşındayım benimle evlenenler hatta benden sonra evlenenler doğum yaptı yada yapmak üzereler bende ise 15ay oldu tık yok tabi bu durum gece ağlamalarına yol açıyor eşime kızacak bahane arıyorum saçma sapan bişey yüzünden gene tartışma çıkarttım hayliyle oda kızdı bana diyor hani sakat olsa ne yapıcan yok öle olsa yok böyle olsa tamam doğru diyorda işte insan oğlu anlamıyor hak veriyorum dediklerine ama içten içede üzülmeden yapamıyorum geçen görümcemin bebeği banyodan çıkıcak kaynanam eltimi çağır dedi ben varım ne gerek var dedim senin çocuğunmu var ne bileceksin sen çocuk giydirmeyi dedi yani o kadar kör cahil görüyorlar bebekte yeni doğmuş değil 7aylık küçük olsa dicem kemiği su gibi artık büyüdü onu giydirebilirim ayrıca çocuğum olduğundada ilk deneyimim olmicakmı ozamanda aynı lafımı dicekler sen daha önce doğurmadın bilmezsin anlamıyorum bu insanları ama çok zoruma gidiyor isyan etmeyeyim diyorum allahım günah yazmasın zamanı var diyorum ama yok yok yok

canım zor birdurum allah kolaylık versin.Ama sana derimki bu konu yüzünden sakın eşinle tartışma tam aksine eşinle daha iyi daha mutlu zamanlar geçir ve tadını çıkar.ozaman daha az sterssiz ve sakın olacaksın buda hepimiz için geçerli bebiş için en uygunu.Evet aileler bazen düşünmeden konuşabiliyorlar ama pes etme,sakın ama sakın eşini bu konu yüzünden bıktırıp kendinden uzaklaştırma !!! :1no2:

slm cnmm mıdem düzeldı kahvaltı ettım ..dolu ev işi var offsenağlama

afiyet olsun canım ben aç karnına önce bi kahvemi içermm bide sigara tabiii sonra acıkırsam yiyom işteee...ev işleri offf benimde 2 sepet çamasır var katlancak o bana ben ona bakışıyozzzzkafamçokkarıştı

iyi valla ne olsun. bugün adapazarına kayınvaldemlere gidicez anneler gününde gidemedik.sen neler yapıyosun bakalımm

napalım canım yaaa.. benim çok sevdiğim nilay adında bi kankim vardı evlendi tekirdağa yerleşti görüşemez oldukkk bana onu hatırlattın canımmmm....bizim evin wc kapısını değiştiriyom adamlar gelcek onu bekliyoruummm

kızlar merhaba ..kaç gündür giremiyorum misafirlerim var yaa..anneciğim ve antalyadan arkadaşım..iki gündür evdeyim tati yapıyorum onlarla....bugünde evdeyim ama bi bakayım dedim...kızlar ben iyiyim dün doktora gittim bebişimi göremedik kese büyümüşş....doktor herşey normal gidiyor kese güzel büyümüş bebek bence burada ama daha çok küçük dedi...tahminen 5 haftalık daha geç döllenme olmuş...adet tarihine göre 7 haftalık çıkıyor ama 5 haftalıkmış...ne bileyim yaa bır hafta daha bekleyeceğim..işallah görürüz kızlar...sizi seviyorum görüşürüz yine

kızlar merhaba ..kaç gündür giremiyorum misafirlerim var yaa..anneciğim ve antalyadan arkadaşım..iki gündür evdeyim tati yapıyorum onlarla....bugünde evdeyim ama bi bakayım dedim...kızlar ben iyiyim dün doktora gittim bebişimi göremedik kese büyümüşş....doktor herşey normal gidiyor kese güzel büyümüş bebek bence burada ama daha çok küçük dedi...tahminen 5 haftalık daha geç döllenme olmuş...adet tarihine göre 7 haftalık çıkıyor ama 5 haftalıkmış...ne bileyim yaa bır hafta daha bekleyeceğim..işallah görürüz kızlar...sizi seviyorum görüşürüz yine

meraba canım gelmez oldun kamile olan kaçıyooooo:oklava: olsun canım görürsün keseyi varya varlığını biliyonyaa boşver gülümmm

Back
X