Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
escalescim niye moralin bozuk
saol cnmŞenizmaşallllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin iklimcim nabermerabaa
vildan kızın çok tatlıymış maşallah
bende çıkıyorum kızlar bi slm verdik alanımız yoksenağlamasenağlama
bende çıkıyorum kızlar bi slm verdik alanımız yoksenağlamasenağlama
güle güle canım görüşrüz sonra kendine iyi bak :a015:kızlar benim biraz işlerim var şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah şimdilik byeeeeeee
hoş geldin güzelim nasılsınslm güzel kadınlar nasılsınız ben moral olarak süperim perşembeyi de atlatırsam süper olucam
sendemi gidiyorsun hepinizgidin bakalım sonra görürşüz canımmm:a015:bende çıkıyorum kızlar şimdilik sonra görüşürüz hoş muhabbetler size
ne olursun yapma böyle bence sen hamile olduğun için çok hassaslaştın birde bukadar stres kolay değil tabi ama bekliyecez canım yaaa ama anlamadığım neden 3 gün soranya ben berdim kanı 2 saat sonra aldım olacak işmi o öyle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
GÜLÜM VERDıM ÇARŞAMBAYA DıYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENı YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM ıNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM
slm kızlar
ÇOK TATLIYMIŞ CANIM BENİM ALLAH BAĞIŞLASINbunlarda kızım teyzeleri![]()
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:escales niye moralin bozuk cnm hayırdır
EVET CANIM BNENİM YA BİR TEST BU KADAR UZUNMU OLUYOR DİĞER HASTANEDE 2 SAATTE ÇIKTI O DEĞİL ZATEN ERKEN ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİM BEN ZATEN O GÜNE BEN DOKTORA GİDECEĞİMcanişim kan tahlilinin sonucumu çarşambaya çıkıyo
:a015::a015::a015:kızlar bede kaçar k.i.b
merabaa
kız yerim ben onu yaa nekadar tatlı allahım uzun uzun ömür ver yarabbim bizlerede nasip et yüce rabbim Şeniz