Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escalescim niye moralin bozuk

bu belirsilik beni çok sıkmaya başladı gülüm ya anacım anlamadım gitti herkesin hemen şip şak çıkıyor testte var kan testinde var yok neymiş değerler düşük bir daha gel değerler bakılacak ya varsa var yoksa yok yani yok kimyasalmiş kimyasalse sen doktorsun değilmi ihtimallerle konuşma söyle bu kadar ne diye sıkıntıya sokuyorsun buraya gittim kan testi yaptırdım burasıda pozitifmi negatifmi diye testi hemen bugün diğer testide 2 gün sonraya veriyorlar ya ne biçim hastane anlamadım gitti anlıyacağın sinirlerim iyice laçka bu aralar oturup ağlıyasım var şuan

kızlar benim biraz işlerim var şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz inşallah şimdilik byeeeeeee
güle güle canım görüşrüz sonra kendine iyi bak :a015:
slm güzel kadınlar nasılsınız ben moral olarak süperim perşembeyi de atlatırsam süper olucam
hoş geldin güzelim nasılsın
bende çıkıyorum kızlar şimdilik sonra görüşürüz hoş muhabbetler size
sendemi gidiyorsun hepinizgidin bakalım sonra görürşüz canımmm:a015:
[/QUOTE]
kız yerim ben onu yaa nekadar tatlı allahım uzun uzun ömür ver yarabbim bizlerede nasip et yüce rabbim Şeniz
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

GÜLÜM VERDıM ÇARŞAMBAYA DıYORLAR ÇILDIRTACAKLAR BENı YA NEDEN ERKEN VERMEZLER ŞUNU ANLAMADIM ıNAN VARYUA ŞUAN OTURUP AĞLIYACAK DURUMDAYIM
ne olursun yapma böyle bence sen hamile olduğun için çok hassaslaştın birde bukadar stres kolay değil tabi ama bekliyecez canım yaaa ama anlamadığım neden 3 gün soranya ben berdim kanı 2 saat sonra aldım olacak işmi o öyle

Son düzenleme:
2 gün sonra çıkan betahcg hiç duymadım iki gün sonra gel tekrar yapalım derlerde başka bi testmi istediler acaba

1005121.jpg
bunlarda kızım teyzeleri
ÇOK TATLIYMIŞ CANIM BENİM ALLAH BAĞIŞLASIN
escales niye moralin bozuk cnm hayırdır
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canişim kan tahlilinin sonucumu çarşambaya çıkıyo
EVET CANIM BNENİM YA BİR TEST BU KADAR UZUNMU OLUYOR DİĞER HASTANEDE 2 SAATTE ÇIKTI O DEĞİL ZATEN ERKEN ÖĞRENMEK İÇİN GİTTİM BEN ZATEN O GÜNE BEN DOKTORA GİDECEĞİM
kızlar bede kaçar k.i.b
:a015::a015::a015:

HOŞGELDİN CANIM BENİM

bozma moralini kendini yıpratma bak bundan iki yıl önce ben kimyasal gebelik geçirmiştim adetim geçince kanda baktırdım doktor hamilesin dedi nasıl sevinçle herkesi aradım 3 gün sonra gittim kimyasal gebelik dedi şyan doktorun sana bunu en başta söyleiş herşeyin hayırlısı üzme kendini

Back
X