iyiyim canım sen nasılsın Şeniz
napim tatlımya sıcak bide kızarıklık falan oldu bacaklarımda ya sıcaktan heralde bilmiom:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın Şeniz
bebişime repitop yolladıydım yedimi afiyet bal şeker olsun :jeyyar:
ooooo niloşum canım nasılsın ya nerelerdesin kız bende sıcaktan kafam kazan gibi valla vantilatörü açtım sıcak üflüyor ya neyapacam şaşırdım:sm_confused:
hoş bulduk gize nasılsın canımmmh.g.ilter
canım galiba 7 haftalıksın doktor üstten mi kontrol etti seni
kız niloş ben sana ver mişim yakın zaman da şimdi veremiyom tatlım
oh valla iyi geldi kız saol canımŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.oy kıyamam ben sana gel kız ben soğuk hava göndereyim şekerim![]()
hoş bulduk gize nasılsın canımmm
bende aynen canım diloşa sana ve iltere veremiyorum...
ama benı unutmayın anacım nezaman verebilirseniz verin önemli değilalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evt hiç vajınal bakmadı hatta ben gecen sefer dedim ama daha çok küçük tam yerleşme zamanı dedi....buarada benim 7 haftalık son adet tarihime göre ama gec döllenme olmuş tahminen 5 haftalık daha dedi....
oy kurban olsun teyzesi yerim ben onu hemen yaparım yeterki istesin ama bebişim bu pek senin isteğine benzemiyor sanki annen kendi canının istediğini yazmış gibi numaracı anniş :jeyyar:kız biraz önce gördükk..verdim yiyooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
diloş teyzemi çok seviyorum diyoo...bidahakine domatez soslu makarna istiyormuş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yitirmiyorumda gülüm ne bileyim neden belli olmadı diye kızıyorum kendimetatlım üzülme ya bak sabrettin biraz daha sabret inşallah hayırlısıyla cede dualarımızla bebişin tutunacak ve sende annesi olacaksın umudu yitirmiyoz demiŞeniz
valla gülüm bende bilmiyorum odeğil internettende araştırdım kaç günde gelir diye bulamadım birşeyhoş bulduk canım
ya escalescim sen neden bukadar stres yapıyorsun bitanem bebişine zarar vereceksin bak ne diyecem kimyasal olsa şimdiye adet olmam gerekiyormuydu benim hiç kafam basmadı vallahi bu olaya sen stres yaptıkca ben burda daha çok üzülür meraklanır oldum valaahi seni hiç düşünemiyorum artık bu doktorlar gerçekten bir acayip birşey söylerken adam gibi söylemiyorlar
haklısın canım benim ama elimde değil geçen benim kuşun ayağına bir şey olmuş ona oturdum ağladım anlıyacağın aşırı hassaslaşmaya başladımcanım okadar sıkıntı yapmaa kızz daha neler var neler hamiş olduğunu öğrendiğinde dahada stres olursun yoksaa....
bak mesela ben gecen hafta kalp atışlarını göreceğim diye gittim bişi göremeden geldim..bende çok korkuyorum insanın aklına herşey geliyor buhafta görürüz işallah yoksa vajınal bakacvakmış..buda doktorun gebelikten şüphelendiğini gösteriyo(((((((ama sil at kafandann...napalım olcağı varsada bizde yaşayacağız canım birçok insan kötüsünüde iyisinide yaşıyoruz herşey bizim için....hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
olmazsa akşam içeyim gülüminşallah canım
ilk canım birde sorabileceğim biride yok anneme de anlatamıyorum anlatsam oda anlamaz eşim umutlanıyor sonra dur diyorum moda girme bide olmaz üzülürüz diyorum anlatması zor birde ben adet olmayınca normalde gergin oluyorum bide oda var benim patron bile anladı
slm canım hıoşgeldin
inşallah canım ama şuan midem aşırı yanıyor strese iyice girdim heralde
valla ben sıcaktan değilde meraktan bayılcam canım hoşgeldin[/QUOTEmiden için biraz süt iç canım yudum yudum ama belki iyi gelir
ben veremiyorum tatlı kuşum dinlenmem lazımmış dinlenmem geçsin hepinize vercem rep canım benim :ecrin_bebek:kız niloş ben sana ver mişim yakın zaman da şimdi veremiyom tatlım
vallahi canım ben hep vemrmeye calışıyorum merak etme hep veririm :sm_cool::sm_cool:bende aynen canım diloşa sana ve iltere veremiyorum...
ama benı unutmayın anacım nezaman verebilirseniz verin önemli değilalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız bizim burasıda yamur havasına döndü bende göndereyim soguk hava zaten benim ev yaz kış soğuk oluyor -tatlicadiarzu-oh valla iyi geldi kız saol canımŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.
sıcaktan bayılıyordum saolsun escalesim ordan soguk hava yolladısırnaşık şey
oh valla iyi geldi kız saol canımŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.
sıcaktan bayılıyordum saolsun escalesim ordan soguk hava yolladısırnaşık şey
bana niden vermiyonuz zzzzzzzsenağlama
kız veriyorum yaaa baksana kaç kere vemişim sende bana ver amabana reppppppppp yokmiii