Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dinleneyim sonra vereyim sana güzelim sen yeterki ağlama![]()
vallahi canım ben hep vemrmeye calışıyorum merak etme hep veririm :sm_cool::sm_cool:
kız bizim burasıda yamur havasına döndü bende göndereyim soguk hava zaten benim ev yaz kış soğuk oluyor -tatlicadiarzu-
sağol sağol sağolllllldelikafadulden
kız veriyorum yaaa baksana kaç kere vemişim sende bana ver ama
evet yaa baya kalabalığız sabah saatlerinde birde bu saatlerde çok kalabalık oluyoruz ne güzel yaaaaaoy oy oy artmışız gene kızlar hoşgeldiniz
sıcaktandır sanırım canım ama rahatsız ederse doktora görün istersen a.snapim tatlımya sıcak bide kızarıklık falan oldu bacaklarımda ya sıcaktan heralde bilmiom:1no2:
canım kış açısından biraz kötü ama yaz için mkemmel senin yerin saol aldım soguk havayı Şeniz
escales canım kızma kendine az daha sabır bak mutlu bi haber alcan inşallah tatlım :teselli:
evet yaa baya kalabalığız sabah saatlerinde birde bu saatlerde çok kalabalık oluyoruz ne güzel yaaaaa
oldu güzelim tşkler kendininkileri nasıl göreceğini biliyormusunverdim dimi iltercakır escales :))))))) oldumu
kız bende verdim canım bakınca görürsünbana reppppppppp yokmiii
kıs valla ben düşük yaptığım hamileliğimde iki aylıkken aşermemiştim ama son düşmeden oldu tatlım canım çekiyor sanki kokusunu alıyon böle burnunda bebim öle olducokacimcoookbirşey değil tatlı kuşum bir şey sorcam ama gülmeyin bana bu aşerme nasıl oluyor bide hangi zamanlar arası oluyormuş merak ettim valla
bende isterim bende isterim
ne süprizi kız anlat merak ettim vallahidelikafadulden
aynen öyle canım benim bir ara duruluyoruz sonra artıyoruz kızlar şimdi ben eşime bir süpriz düşünüyorum beni dinleyin bakalım sizce yapayımmı ?![]()
oldu güzelim tşkler kendininkileri nasıl göreceğini biliyormusun
verdim dimi iltercakır escales :))))))) oldumu