Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

insallah canim ya aynen öyle ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSIN sende yatmamissin gelisma varmi sende neler yaptin

benim uyku sorunum var 4 gündür erken uyuyordum bugün yine uyuyamadım.
benim bu ayki çalışmalar yeni başladı şimdilik bir gelişme yok
ama bu ay da olmazsa doktor kontrolüne başlıcam
evde test yaptınmı günün ne zamandı geçti sanırım

benim sorunum daha farkli canim benim yumurtalrim tembeldi ve adet göremiyorum ilacsiz tedavi oluyorum 1,bucuk senedir falan yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim 2.ignem bu benim 7 subatta oldum iste adet olamadigim icinde duphaston adinda ilac verdi bana adet sökücü ve bebis olursa tutunsun diye gecenkine göre hesapladim yani ilk igneme göre o zaman 9.cu günde adet olmustum simdi hesapladim o adet oldugum tarihten 1 hafta gecti test yapmistim evde gece yapmistim tek gördüm sinirim bozuldu banyoda birakip yattim canim sonra sabah yüzümü yikamaya kalktim 2,ci cizgi gelmis rengi ucuk pembe güvenemedim tabi o yüzden yarin gidiyorum doktora baksin halen agrim var cünkü kasiklarimda gögüs uclarimda böyle iste

ewet hatırlıyorum seni iğne oolmuştun.testi ilk yapınca 5-10 dakika bekleseydin en azından 5 dakika damlatır damlatmaz erken gebelikte çizgi çıkmıyor ancak ileriki gebelikte çıkar.iyki sonradan bakmışın
genelde negatif olupta sonradan çizgi çıkan duymadım hiç.büyük ihtimal hamilesindir
en iyisi kanda baktırmak zaten.

normalde beekledigim testler de oldu ama onlar tekti hep hayirlisi ya INSALLAH SENIN BEBISIN OLUR CANIM calismalari aksatma sakinne gerekiyosa yap canim HAYIRLISI ALLAH TAN SANSIN BOL OLSUN

normalde beekledigim testler de oldu ama onlar tekti hep hayirlisi ya INSALLAH SENIN BEBISIN OLUR CANIM calismalari aksatma sakinne gerekiyosa yap canim HAYIRLISI ALLAH TAN SANSIN BOL OLSUN

artık akışına bırakma kararı aldım en iyisi rahat olmak sanırım.etrafıma bakınca öyle anlaşlıyor.

7 şubatta çatlatma iğnesi olduysan şimdi en az 3 haftalık bize göre doktora göre daha büyük 5 haftalık oluyor

INSALLAH DEDIGIN GIBIDIR CANIM adet olmadim ona güveniyorum normalde adet göremiyorum ya heralde diyorum hapla olmadiysa tutmustur esimede bakildi bi sorun yok 3 yumurtam olusmustu insallah biri biri tutmustur ALLAH KIMSEYI CARESIZ BIRAKMASIN evet rahatta olacaksin ama ipin ucunuda birakma belki tedaviyle olur belki normal insallah olur canim inan dua et

duadan başka çaremiz yokki zaten
süper 3 tane yumoşun olmuş
birinden biri tutmuştur inşallah

AMIN CANIM AMINN aslinda yine korkuyorum doktora gitmeye yaa bahardan umutluyum biraz ben insallah iyi haberler veririz size

ikinizden de iyi haber bekliyorum
en kötü ihtimalide düşünmek gerek tabi bu arada ki çok üzülmeyesin
ama çizgi çıkması adet olamaman 3 tane yumoşun falan bide doktor kontrolü altındasın
bunlar hamilelik olasılığını yükselltiyor
Allah hayırlısını versin hepimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…