o zaman 24 yaşındasın ona göre bakıyorum cnm tam tarih önemli çünkü bu durumda kız çıkıyo senin benim erkek
aman ALLAHIM OLSUN OLSUNbesik kertigi yapariz 2sini
aman ALLAHIM OLSUN OLSUNbesik kertigi yapariz 2sini
allah seni güldürdün kız benisenin kızda buraya senin gibi ithal gelin olarak gelir
allah seni güldürdün kız benisenin kızda buraya senin gibi ithal gelin olarak gelir
ne yanii benim kizimdaan iyisini mi bulacan gönderirim vallavalla ALLAH BOZMASIN NESEMIZI SENDE BENI GÜLDÜRÜÜDN YANI ALLAH BOZMASIN
ne yanii benim kizimdaan iyisini mi bulacan gönderirim vallavalla ALLAH BOZMASIN NESEMIZI SENDE BENI GÜLDÜRÜÜDN YANI ALLAH BOZMASIN
amiiiin cnm ay böyle dünürüm olsun beş trilyon borcum olsun hem bizde avrupalı sayılırız gelir gideriz bol bol çift vatandaşız bizde bulgaristan doğumluyuz eşimde bende
amiiiin cnm ay böyle dünürüm olsun beş trilyon borcum olsun hem bizde avrupalı sayılırız gelir gideriz bol bol çift vatandaşız bizde bulgaristan doğumluyuz eşimde bende
ne güzel hayaller ama ben secmem öyle orda dogmus surda yetismis bakmam nereli falan diye mesela benim esim kürt ama hic problem olmadi aramizda
ne güzel hayaller ama ben secmem öyle orda dogmus surda yetismis bakmam nereli falan diye mesela benim esim kürt ama hic problem olmadi aramizda
önemli olan insan olup kendini yetiştirebilmek cnm ,ben bi on onbeş dakika çıksam sana ayıp olmaz dimi cnm sonra yine dönerim eşimde girmek istiyo nete biraz canı sıkıldı ,şimdilik iyigeceler cnm görüşürüz yine
önemli olan insan olup kendini yetiştirebilmek cnm ,ben bi on onbeş dakika çıksam sana ayıp olmaz dimi cnm sonra yine dönerim eşimde girmek istiyo nete biraz canı sıkıldı ,şimdilik iyigeceler cnm görüşürüz yine
ask olsun tabi görüsürüz canim:79::79:
uyku tutmadı kıslar ya kaynatmışsınız bilseydim gelirdim
heyecandan sanirim canim hosgeldin sende
geçmişe hızlıca göz attım yarın büyük gün sanırım asifiraricim baharla senin için
inşallah hayırlı haberle gelirsiniz
insallah canim ya aynen öyle ALLAH HEPIMIZE YARDIM ETSIN sende yatmamissin gelisma varmi sende neler yaptin
benim uyku sorunum var 4 gündür erken uyuyordum bugün yine uyuyamadım.
benim bu ayki çalışmalar yeni başladı şimdilik bir gelişme yok
ama bu ay da olmazsa doktor kontrolüne başlıcam
evde test yaptınmı günün ne zamandı geçti sanırım
benim sorunum daha farkli canim benim yumurtalrim tembeldi ve adet göremiyorum ilacsiz tedavi oluyorum 1,bucuk senedir falan yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim 2.ignem bu benim 7 subatta oldum iste adet olamadigim icinde duphaston adinda ilac verdi bana adet sökücü ve bebis olursa tutunsun diye gecenkine göre hesapladim yani ilk igneme göre o zaman 9.cu günde adet olmustum simdi hesapladim o adet oldugum tarihten 1 hafta gecti test yapmistim evde gece yapmistim tek gördüm sinirim bozuldu banyoda birakip yattim canim sonra sabah yüzümü yikamaya kalktim 2,ci cizgi gelmis rengi ucuk pembe güvenemedim tabi o yüzden yarin gidiyorum doktora baksin halen agrim var cünkü kasiklarimda gögüs uclarimda böyle iste
ewet hatırlıyorum seni iğne oolmuştun.testi ilk yapınca 5-10 dakika bekleseydin en azından 5 dakika damlatır damlatmaz erken gebelikte çizgi çıkmıyor ancak ileriki gebelikte çıkar.iyki sonradan bakmışın
genelde negatif olupta sonradan çizgi çıkan duymadım hiç.büyük ihtimal hamilesindir
en iyisi kanda baktırmak zaten.
normalde beekledigim testler de oldu ama onlar tekti hep hayirlisi ya INSALLAH SENIN BEBISIN OLUR CANIM calismalari aksatma sakinne gerekiyosa yap canim HAYIRLISI ALLAH TAN SANSIN BOL OLSUN
artık akışına bırakma kararı aldım en iyisi rahat olmak sanırım.etrafıma bakınca öyle anlaşlıyor.
7 şubatta çatlatma iğnesi olduysan şimdi en az 3 haftalık bize göre doktora göre daha büyük 5 haftalık oluyor
INSALLAH DEDIGIN GIBIDIR CANIM adet olmadim ona güveniyorum normalde adet göremiyorum ya heralde diyorum hapla olmadiysa tutmustur esimede bakildi bi sorun yok 3 yumurtam olusmustu insallah biri biri tutmustur ALLAH KIMSEYI CARESIZ BIRAKMASIN evet rahatta olacaksin ama ipin ucunuda birakma belki tedaviyle olur belki normal insallah olur canim inan dua et
duadan başka çaremiz yokki zaten
süper 3 tane yumoşun olmuş
birinden biri tutmuştur inşallah
AMIN CANIM AMINN aslinda yine korkuyorum doktora gitmeye yaa bahardan umutluyum biraz ben insallah iyi haberler veririz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?