ikinizden de iyi haber bekliyorum
en kötü ihtimalide düşünmek gerek tabi bu arada ki çok üzülmeyesin
ama çizgi çıkması adet olamaman 3 tane yumoşun falan bide doktor kontrolü altındasın
bunlar hamilelik olasılığını yükselltiyor
Allah hayırlısını versin hepimizede
neyse canim tesekkür ederim destegin icin canim cikmam gerekiyor esim isten gelecek insallah yarin hayirli haberler alinca yazarim topigehayirli geceler diliyorum sana görüsmek üzere:79::79::79::79:
İnşaallah yeni topiğiniz herkese hayırlı,uğurlu gelir.
ne güzel bir listeeeeeeeeeeeee
kızlar ben haberimi verip çıkayım merakta bırakmayayım sizi sabah sağlıkocağına gittim ama kan testi yapmıyolarmış neyse orda baya oyalandım sonra akşam üzeri kendi doktoruma gittim randevu almadığımdan baya zor oldu kan testi istedim akşam üstü 16:00 gibi kan alındı yarın belli olacak yine haberdar ederim sizi şimdi merakla Asifirarinin sonucunu bekliyorum :18::18::18:
GITTIM CANIM BENDE DOKTORA ÖNCE IDRAR TESTI YAPT 2 dakikada cikti cizgiler esim geldi bana dedi askim hamilesn diyesonra inanamadim doktor ultrasonda bakti daha kücücük mercimek tanesi kadar cok mutluyum ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSINN
bende öyle canım hala ınanamıyorum darısı olmayanlara ınsallahh senden de haber beklıyorum canımm cok mutluyum arkadasım allah olmayan herkese versım mucızem geldı bılıyosun sen benım durumumucnm tebrik ederim allah yüzünü görmeyi nasip etsin çok mutlu oldum inanki cnm benim ayyyyy çok sevindim valla yaaaa
slm kizlarr..
Asıfırarı hayatim tebrik ederim
Hamileymissin bak ben sana dedim canmm ya cok sevindim.
Allah saglikla kucana almayida nasip etsin ins
sagol canım ınsallah darısı
sızın basınızaaa artık
kızlar ben haberimi verip çıkayım merakta bırakmayayım sizi sabah sağlıkocağına gittim ama kan testi yapmıyolarmış neyse orda baya oyalandım sonra akşam üzeri kendi doktoruma gittim randevu almadığımdan baya zor oldu kan testi istedim akşam üstü 16:00 gibi kan alındı yarın belli olacak yine haberdar ederim sizi şimdi merakla Asifirarinin sonucunu bekliyorum :18::18::18:
GITTIM CANIM BENDE DOKTORA ÖNCE IDRAR TESTI YAPT 2 dakikada cikti cizgiler esim geldi bana dedi askim hamilesn diyesonra inanamadim doktor ultrasonda bakti daha kücücük mercimek tanesi kadar cok mutluyum ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSINN
kiz benm var cok sükür.
bu arada ksura bakmayin böyle daldim topikinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?