Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Ayyyy site yavaşladı yine sinir oluyorum yaa....:84:

Sevindim canım problem olmadığına....

Canım akıntının uzayan yapışkan bi akıntı olması lazım ona dikkat edebilirsin....

dikkat etmeye çalışırım...
12 şubatta adet oldum ondan önceki ayda 12 ocak da adet olmuştum sizce bu ay verimli günler
ne zamandır ben hiç anlamıyoum bu hesaplardan.....:26::26::26:

dikkat etmeye çalışırım...
12 şubatta adet oldum ondan önceki ayda 12 ocak da adet olmuştum sizce bu ay verimli günler
ne zamandır ben hiç anlamıyoum bu hesaplardan.....:26::26::26:

Büyük ihtimal yarın ya da öbür gün canım 30 günde adet olmuşsun çünkü...

yaa ben test yapmaya çok korkuyorum. hiç içimden yapmak gelmiyor. ama meraktan çatlıyorum da. son bi testim var elimde o testi de hamile olduğumu öğrenirsem yapıcaktım çift çizgiyi görmek için:)

Biraz daha sabret canım o zaman....

iyi geceler kıslar..
çocuğumuz olsun istiyoruz adetime daha 15 gün var yumurta çatlama günlerimdenmidir yoksa başka şeydenmi bilmiyorum kahverrengi ve kırmızımsı akıntım oluyor sizce ne olabilir..

iyi geceler kıslar..
çocuğumuz olsun istiyoruz adetime daha 15 gün var yumurta çatlama günlerimdenmidir yoksa başka şeydenmi bilmiyorum kahverrengi ve kırmızımsı akıntım oluyor sizce ne olabilir..

Aramıza hoşgeldin canım....:79::80:
Ne zamandır istiyorsunuz?
Canım adetlerin düzenliyse şu aralar yumurtlama günlerin olması lazım....

Aramıza hoşgeldin canım....:79::80:
Ne zamandır istiyorsunuz?
Canım adetlerin düzenliyse şu aralar yumurtlama günlerin olması lazım....

h.b 2-3 ay oldu çocuk istiyeli.. evt yumurtlama günlerim 1 hafta önceden başladık ama kahverngi ve kırmızımsı akıntı olunca çalışmayı yarıda bıraktık yumurta çatlamasına bağlı olaraktan olmuş olabılırmı

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum....Yarın erken kalkıcam biliyorsunuz.....

Cümleten iyi geceler.....Müjdeli haberlerinizi bekliyoruz hadi yarın ASİfirari ve Bahar....İnşaallah....

Yarın görüşürüz....:79::80::79::80::79::80::79::80:

INSALLAH CANIM yazarim muhakkak görüsürüz hayirli geceler canim:79::79::79::79:

baharcım ben bugun regl oldum ama yarın sızden gusel haberler beklıorum ınsallah.. bıde benım bat tarıhımı 29 mart yaparmısın bu ay gectı artık bıdahakı aya calısmalara devam

üzülme cnm herşeyin hayırlısı tamam ben listeden tarihi değiştiririm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…