Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Kimler yok canım,biliyorsan ekliyeyim onları da.... Ama belki de eklenmek istemiyorlardır....

Eklenmek isteyen arkadaşlar BAT'larınızı yazın ekleyeyim,istemiyorsanız da sohbetimize katılabilirsiniz.....

hiç aklıma gelmedi listeye eklenmek sizde sormuyorsunuz hiç yaaaa
ekleyin beni de şu uğurlu listeye bakim 18 mart
ooooo daha çok varmış şimdiden moralim bozuldu

yok canım onu demek ıstemedım ben onlar zaten lıstede bı haber yok onlardan yanı özlem ve sara bugün ıcın yazılmıslar haber yk dıye dıkkatımı cektı canım

Bu liste daha dikkat çekici....Bi haber çıkar heralde....Diğerini farketmediler belki de ,başka topiklere de katılmış olabilirler o yüzden.....

İSİM......................................BAT............................SONUÇ

ASİfirari.......................28 Şubat........................Hamile

Bahar1212....................28 Şubat........................Beklemede

Sara_28.......................28 Şubat........................Beklemede

Özlemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet.....................................................Hamile

Beklemede....................4 Mart...........................Beklemede

Gul1182.......................7 Mart............................Beklemede

Nissam........................9 Mart............................Beklemede

Sinem16.....................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum......................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman......................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA....................18 Mart...........................Beklemede

Haskena......................20 Mart..........................Nisan ayında istiyor.

Cute..........................25 Mart...........................Beklemede

Fsane21...........................................................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan ayında istiyor.

Laleee........................29 Mart...........................Beklemede

Rojda0819.........................................................Nisan ayında istiyor.

slm kızlarr bi bakim dedim eşim bu hafta beşte evde oluyo pek oturamıyorum nasılsınız bakem :79:
bebişim ben daha önce yazmıştım ama görmedin heralde cnm benim yaptığım liste için msj atmıştın hani onun üzerine tıklayınca büyüyor cnm ama dediğin gibi artık normal listede yapabiliriz ........

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum benzer sorunlar yaşıyoruz yardımcı olur musunuz

tüp bebek tedavisi görüyorum iğnelerim devam ediyor çok ağrım var bu kadar sıkıntılı olabileceğini düşünmemiştim umarım işe yarar sizin ilk mi

Hoşgeldin canım....:79::80:

Canım zaten ben tıklanmış halinden bahsediyorum,öbürünü hiç okuyamıyom zaten.....Bi de dediğim gibi üyelik girilmeden göstermiyo o listeyi....

Bundan devam edelim canım daha belirgin,ara ara bunu güncelleriz artık kimin eline değerse.....:13:
Yeni arkadaşları ve bol bol hamilelerimizi İnşaallah....:81:

peki cnm öle yapalım o zaman bi ayar çekeriz

kimse yokmu tüp bebek yaptıran var mı

Canım ben yaptırmadım,aramızda da yaptıran belki vardır bilmiyorum....Çünkü gerçekten uzun zaman bekleyenler var aramızda ama herkes şu saatte burda değil canım yaaa....Ama görürlerse mesajını cevaplandırırlar canım yaptıran varsa....Sana bişeyler sorabilir miyim?

Ne zamandır bebek istiyordun,aşılama denedin mi ve problem neydi de tüp bebek denediniz?

4 yıldır istiyoruz çukulata kistim olduğu için doktor
aşılama önermedi laparoskopi oldum 6 ay sonra kistler yeniledi
tüp bebek son sansım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…