Kimler yok canım,biliyorsan ekliyeyim onları da.... Ama belki de eklenmek istemiyorlardır....
Eklenmek isteyen arkadaşlar BAT'larınızı yazın ekleyeyim,istemiyorsanız da sohbetimize katılabilirsiniz.....
yok canım onu demek ıstemedım ben onlar zaten lıstede bı haber yok onlardan yanı özlem ve sara bugün ıcın yazılmıslar haber yk dıye dıkkatımı cektı canım
Kızlar ben bıraz cıkıyorum karnım agrıyor bıraz ama gelırım bırazdan aranıza görüsmrk üzere:79::79:
hiç aklıma gelmedi listeye eklenmek sizde sormuyorsunuz hiç yaaaa
ekleyin beni de şu uğurlu listeye bakim 18 mart
ooooo daha çok varmış şimdiden moralim bozuldu
Tamam canım hemen ekliyorum....:81:
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum benzer sorunlar yaşıyoruz yardımcı olur musunuz
slm kızlarr bi bakim dedim eşim bu hafta beşte evde oluyo pek oturamıyorum nasılsınız bakem :79:
bebişim ben daha önce yazmıştım ama görmedin heralde cnm benim yaptığım liste için msj atmıştın hani onun üzerine tıklayınca büyüyor cnm ama dediğin gibi artık normal listede yapabiliriz ........
hoşgeldin canım....:79::80:
Canım zaten ben tıklanmış halinden bahsediyorum,öbürünü hiç okuyamıyom zaten.....bi de dediğim gibi üyelik girilmeden göstermiyo o listeyi....
Bundan devam edelim canım daha belirgin,ara ara bunu güncelleriz artık kimin eline değerse.....:13:
Yeni arkadaşları ve bol bol hamilelerimizi inşaallah....:81:
kimse yokmu tüp bebek yaptıran var mı
Canım ben yaptırmadım,aramızda da yaptıran belki vardır bilmiyorum....Çünkü gerçekten uzun zaman bekleyenler var aramızda ama herkes şu saatte burda değil canım yaaa....Ama görürlerse mesajını cevaplandırırlar canım yaptıran varsa....Sana bişeyler sorabilir miyim?
Ne zamandır bebek istiyordun,aşılama denedin mi ve problem neydi de tüp bebek denediniz?
selam kızlar ben geldim:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?