Baharcımmm sormak istediğim bir çok soru varönceliklee yanlış hatırlamıyorsam düzensiz adet görüyordun dimi ? öyleyse şayet yumurtlama zamanlarını nasıl hesapladın ? benide bilgilendir nolur
teşekkür ederim canım benim ben de burda kimseyi tanımayınca bilemiyorum yani genelde şu meşhur 3 tane özel hastanedekileri söylüyorlar tavsiye almak istedim
aminnnn
sanırım yanlış hatırlamıyorsam öslemçınar beklemede yazıyor ya ben onu dün erken gebelik belirtileri topiğinde gördüm cvp ta yazdım hatta test silik çıkmış soryordu sonra bilgim yok ne yaptı ama büyük ihtimal o da hamile
Baharcımmm sormak istediğim bir çok soru varönceliklee yanlış hatırlamıyorsam düzensiz adet görüyordun dimi ? öyleyse şayet yumurtlama zamanlarını nasıl hesapladın ? benide bilgilendir nolur
öncelikle baharın ve asifirarinin bebişleri hayırlı olsun rabbim sıhhatli bir hamilelik geçirirtir inşallah kızlar.unutmayın 10. haftaya kadar çok fazla kendinizi yormayın ,yükseğe uzanmayın ve özellikle banyoda kaymaya karşı terlik seçimini iyi yapın.size sımsıkı tutunan bebişlerinizde çok güzel günler sizleri bekliyor bol süt için sabah ve gece olmak üzere çok çok iyi oluyor süt .ceviz de yiyin olur mu :86: darısı tüm bebiş bekleyen anne adaylarına inşallah.
Canım benim bildiğim akıntı yumurta akı kıvamında ve yapışkan oluyor....Bi de ateş yükseliyor olması lazım.....
Bu arada Baharcım ateşini ölçmüş müydün hiç?
:85:
tabiki cnm benim ne demek
ama beni dinlemek yerine aşağıda verdiğim linke gir ve doktordan dinle onun söylediklrine göre hesap yap en doğrusu cnm
Takvim yöntemi nedir? - UZMANTV
bak bu sayfada hepsi anlatılıyo cnm anlamadığın bişey olursa tekrar sor cnm
amin canım benimsagol canim sürekli yatiyorum zaten agrim oluyor aradaama iyiyim yine ALLAH OLMAYANLARA VERSIN INSALLAH
tşk cnm söylediklerini uygulicam inşallahöncelikle baharın ve asifirarinin bebişleri hayırlı olsun rabbim sıhhatli bir hamilelik geçirirtir inşallah kızlar.unutmayın 10. haftaya kadar çok fazla kendinizi yormayın ,yükseğe uzanmayın ve özellikle banyoda kaymaya karşı terlik seçimini iyi yapın.size sımsıkı tutunan bebişlerinizde çok güzel günler sizleri bekliyor bol süt için sabah ve gece olmak üzere çok çok iyi oluyor süt .ceviz de yiyin olur mu :86: darısı tüm bebiş bekleyen anne adaylarına inşallah.
cnm aslında bu konuda yani ateş ölçme konusunda bi bilgim yoktu ama 3-4 akşam önce iki gün boyunca üşümede değil ama tüylerim diken diken oldu deriz ya öyl ürpertiler geliyodu eşimde sen üşüttün galiba ateşin varmı dedi bi ölçtük 37.3 çıktı ertesi akşamda aynısı oldu 37.7 çıktı yani evet doğru ateş yükseliyorCanım benim bildiğim akıntı yumurta akı kıvamında ve yapışkan oluyor....Bi de ateş yükseliyor olması lazım.....
Bu arada Baharcım ateşini ölçmüş müydün hiç?
sagol canim sürekli yatiyorum zaten agrim oluyor aradaama iyiyim yine ALLAH OLMAYANLARA VERSIN INSALLAH
Doğru anladıysam o akıntı bende 2 gündür var fakat adetimden daha yeni kesildim...bu kadar çabuk mu oluyor anlayamadım :S
amin canım benimYatarken kalbinin olduğu tarafa yatmaya özen göster canım.yüzüstü hiç yatmayın artık unutun ben doğumdan sonra ilk işim yüzüstü yatmak olmuştu çok zorlanmıştım ilk zamanlar şimdi 2 hafta sonra ben de korunmayı bırakıcaz inşallah şimdi yapamadıklarımı yapyorum resmen yüzüstü yatıyorum hoplayıp zıplıyorum .
Canım adetin kaç gün sürüyor,bi de adetin düzensiz anladığım kadarıyla o yüzden yumurtlaman da erken de olabilir geç de olabilir,bu sefer erken olmuş olabilir canım....
tşk cnm söylediklerini uygulicam inşallah
cnm aslında bu konuda yani ateş ölçme konusunda bi bilgim yoktu ama 3-4 akşam önce iki gün boyunca üşümede değil ama tüylerim diken diken oldu deriz ya öyl ürpertiler geliyodu eşimde sen üşüttün galiba ateşin varmı dedi bi ölçtük 37.3 çıktı ertesi akşamda aynısı oldu 37.7 çıktı yani evet doğru ateş yükseliyor
desene yine ikimiz beraber yol alıyoruz cnm bende kısmetse pzt.doktora gidicem yine beraber görcez inş. Bebişlerimizi bu arada sigarayı bıraktım ama çok zorlanıyoruuuummmmm :84:
19 şubatta adet gördüm 25 inde bitti tamamiyle kesildim yani..25,26 ve 27sinde yumurta akına benzer kıvamsı akıntım oldu..ayrıca 26 sında nöbetçiydim arkadaş hastaların ateşini ölçmeye giderken gel bide seninkine bakalım dedi 37,4 çıktı ..olabilmesi mümkğn mü acaba ?
Canım akıntın yapışkan mıydı?Yani parmaklarının (Baş parmakla işaret parmağının) arasına al uzayan bi akıntı olmalı....
Bugünlerde yok mu akıntın?
kızlar bende hamile kalmak istiyorum bana dua edin nolur olurmu şimdiden allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?