sagol canim sürekli yatiyorum zaten agrim oluyor aradaama iyiyim yine allah olmayanlara versın ınsallah
evet bende öyle canım dün hıc ıcmedım ama bugün bı tane aldım esımden o da günde bı tane dedı ne yapıcaz ya sonrada pısman oluyorum
kıctım dıye bugün sanırım aynı dogurucaz senle canım
kızlar bende hamile kalmak istiyorum bana dua edin nolur olurmu şimdiden allah razı olsun hepinizden
tşk cnm söylediklerini uygulicam inşallah
cnm aslında bu konuda yani ateş ölçme konusunda bi bilgim yoktu ama 3-4 akşam önce iki gün boyunca üşümede değil ama tüylerim diken diken oldu deriz ya öyl ürpertiler geliyodu eşimde sen üşüttün galiba ateşin varmı dedi bi ölçtük 37.3 çıktı ertesi akşamda aynısı oldu 37.7 çıktı yani evet doğru ateş yükseliyor
desene yine ikimiz beraber yol alıyoruz cnm bende kısmetse pzt.doktora gidicem yine beraber görcez inş. Bebişlerimizi bu arada sigarayı bıraktım ama çok zorlanıyoruuuummmmm :84:
iç çamaşırı kirtletir şekilde oluyo sanırım üşüttüm cnm ya :) aman neyse bu sefer takılmicam bu konulara sonra kendimi ona yoğunlaştırıyorum sonrasında bitap oluyorum...en iyisi oluruna bırakmak zamana yaymak...
Canım bak işte o akıntına dediğim gibi yapışkansa parmaklarının arasında uzuyorsa değerlendir bu günleri.....
1.sol kasığımda batmalar bişey saplanır gibi
2.en büyük belirti göğüslerim aşırı büyüdü aşırı sızlıyo hatta bu en önceki belirtim diyebilirim normalde adet olucam zamanlardada olurdu ama bu kadar değil
3.popom büyüdü :)zayıf olduğum için herşeyi farkedebiliyorum
4.aşırı iştah ne görsem yiyordum 2 saatte bir acıkıyordum
bu dört madde bende taaa 3 haftadır var geçmiştede yazmıştım zaten
5.geçen hafta çok hafif mide bulantısı ama öyle bişeylerden tiksinme yok
6.oturduğum yerde uykumun gelmesi halsizlik işlerimi yaparken bi isteksizlik yorgunluk çöküyor çok değil ama normalden biraz daha bitkinim
7.akıntım hiç bitmedi hala da var geçen hafta sarıya yakın bi hal aldı rengi hala da öyle
bunların dışında biz herakşam çalışma yaptık yumurtlama günlerimde bilmiyordum gün aşırı olması gerektiğini :)
bu kadar kızlar...
cnm dualarımız hep sizinle bu akşam isteyen herkes için dualar okudum allah kabul etsin inş.kızlar bende hamile kalmak istiyorum bana dua edin nolur olurmu şimdiden allah razı olsun hepinizden
bahar bısey soracagım ayıptır sölemesı ılıskı esnasında agrın oluyomu
senın bızım doktor bısı demedı
bıze ama ben korkuyorum
canım hergün ilişkiye girdik derken...mesela adetinin kesilmesinden bir sonraki adet tarihine kadar mı ?
cnm dualarımız hep sizinle bu akşam isteyen herkes için dualar okudum allah kabul etsin inş.
Ayıp değil cnm bilimsel bunlar :))
cnm ya 2 akşam önce denedik o zaman daha kesin bilmiyodumya ağladım acıdan hemde nasıl acı kasıklarım özellikle,sonrada gülmeye başladım sonra tekrar ağladım eşimde sen kesin gebesin cnm duygusal patlamalar yaşıyosun dedi koptuk gülmektenama inanki acıdan ağladım dayanamadım doktoruma sorucam bende annem bu aralar pek sık ilişkiye girme dedi haftada bir en azından tabi senin kendini nasıl hissettiğine bağlıymış gayet iyiysen bi sakıncası yok ama vicut sinyal veriyorsa dikkatli olmak lazımmış yani kendine göre değerlendircen cnm
ya gıdeyım mutlaka sorucam bu defa bızımkı dıyokı bacı kardes oldukaynı seylerı yasıyoruz ne tuhaf benım kasıklarımda cok agırmıstı sanırım gecen aksam evet zaten esım cok tedbırlıydı ama senın gıbı bende
acıdan agladım oda üzüldü cok zorlamadık canım
o zaman bıdaha yapmıyyorz
doktora sormadan
:2:
yok kız o kadarına bünye dayanmaz
yumurtlama günlerimde toplamda bir hafta falan
ay ne bilim hergün diyinceee:78: saol cnm benimm bilgilendirdiğin çok iyi olduuu :yarından itibaren çalışmalara devam edicem
yok cnm ya korkma allahın izniyle bişey olmaz kimileri 3-5 aylıkken öğreniyo normal ilişkisine devam ediyo sonuçta biraz azaltıp daha dikkatli olmakta fayda var sadece bence...
Ayyyy ben hala inanamıyorum yaaaaa
ultrasonda görmeden de inanamıcam heralde
ay ne bilim hergün diyinceee:78: Saol cnm benimm bilgilendirdiğin çok iyi olduuu :Yarından itibaren çalışmalara devam edicem
evet orda görmelısın sadece kese gıbı görünüyor ama
cok heyecanlı gercekten
esım cok heyecanlıydı önce o baktı zaten ınsallah
kalp atıslarını cınsıyetlerını ögrencez yaa
cok mutluyum gercekten
kalp atışları ne zaman başlıyo internetten de bakmadım hiç aaaaa aklıma gelmedi ay ben hala çok heyecanlıyım yaaaaaaaa :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?