Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

dinlen cnm bol bol istarahat ett artık iki canlısın sen :) nolsun cnm ev işleri falan feşmekan işte...bilinenden bir fark yok ...bu arada bizim için dua edin olur mu

tabiki canim sen ve popikteki arkadaslar icinde dua ediyorum ben ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSIN CANIM DARISI senin
basina insallahh

sağolasın kuzum...amin canım inşallahhhhhh

canim bak önce moralin önemli senin
valla ben hic beklemiyodum teste 2.cizgi silik cikmisti
onda bile umudum yoktu inanki
ben adet görmüyodum sürekli igne yapiyodum kendime
ama bak RABBIM OL DEYINCE OLUYOR
inan bana ALLAH SANADA EN KISA ZAMANDA BEBIS
VERSIN CANIM

hayırlı uğurlu bir bebek olsun iysallah Allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

her ay aynı hüsranı yaşamak insanın canını çok acıtıyor...düşünmicem dert etmicem dedikçe iyicene ona yoğunlaşıyorum...açıkcası umut kanallarım tıkantı artık üstelik düzensiz adet görmeye başladım ne zaman yumurtladığımı bile anlayamıyorum

insallah dediğin gibi tez zamanda rabbim bizlerede nasip eder..

AMIN CANIM INSALLAH DARISI BASINIZA ARTIK INSALLAHH

bahaaaarrrrrrrr ordamısınnnnnnnnnnnnnnnnnn :) tekrardan gözünüz aydın canımrabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnnnn adına çok mutlu oldum tatlımm..

Süper bi haber buuuuuuuuu.....................

:81::81::81::81:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım........

Demiştim ben size de miiiiii........

kızlar tebrik eden dua eden herkese çok teşekkür ediyorum.bu akşam sizin için ve bebeğim için Yasin okudum dua ettim Allah en kısa zamanda nasip etsin hepinize inşallah .............

evet cnm demiştin valla
amiin cnm duaların için darısı başına inşallah senin içinde çok dua ettim cnm

kızlar tebrik eden dua eden herkese çok teşekkür ediyorum.bu akşam sizin için ve bebeğim için Yasin okudum dua ettim Allah en kısa zamanda nasip etsin hepinize inşallah .............

Allah razı olsun cnm benim rabbim dualarını kabul eder inşallah maşallah :)

agzına sağlık canım inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebişleri kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…