Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

az önce yazmistimsana bende
yaa yattigim yerde basim dönüyor bahar
normalmi:44:

aaa bu konuda bi bilgim yok cnm bende yok böle bişey çok şükür ama kendini yorduysan olabilir ne bilim başdönmesi var sonuçta gebelik belirtilerinde cnm normal olabilir ama doktoruna sölemeyi unutma olurmu

Kızlar ben çıkıyorum,aklım da burda kalıyor yaaaa,uykum da pek yok ama sabah erken kalkıcam napiyim.....
İyi geceler,yarın görüşürüz.....:79::80::79::80::79::80:

kızlar ben çıkayım çok uykum geldi dinlenmek istiyorum beli ağrıyo insanın pc başında oturmaktan yavv yarın görüşürüz inşallah hepinize hayırlı geceler sağlıklı bebişler inşallah
:79::79::79::79::79::79:

az önce yazmistimsana bende
yaa yattigim yerde basim dönüyor bahar
normalmi:44:

netten belirtilere baktımda baş dönmesi yazıyor ilk aylardaki damar genişlemesiyle beraber baş dönmesi vs yazıyır için rahat olsun sen yinede doktoruna sor

kizlar ben cikiyorum gercekten iyii hissetmiyorum
yaa herkese iyi geceler arkadaslar baharim dkkatli oluyosun ok
hayirli gecelr:79::79::79::79:

tatlım sen ne zamandan beri istiyordun

6 ay olacak bu ayla beraber istiyorum ilk başlarda zaten takip etmiyordum düzenli degildi memlekte falan gelip gidiyordum
ama son iki aydır yoğun bir istekle beraber büyük hayal kırıklığı yaşadım
aslında bir an önce doktora gitmek istiyorum ama eşim 1 sene olmadan gitme diyor
kararsızım hala normal muane oldum yeni devlette rahim yumurtalık normal bir sorun yok dedi
ama herhangi bir tahlil yaptırmadım hiç
senin ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…