kızlar sızı ozledım sanırım bu sıteye sızınle sohbetle baskladıgımdan bu forumun sıcaklıgını bulamıyorum baska forumlarda evım sankı burası umarım hepımız bırlıkte bebıslerımızı beklerız hepınız en kısa zamanda hamıs olursunuz ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım ultrasonla.. adetin 5.günü bir hapa başlıyorum.9.günü bitiyor. 12.gün gidiyorum büyümüşse iğne veriyor yoksa 2 3 gün sonra br daha o zaman garant büyüyor. iğne veriyor şu gün vur diyor. vurduktan 1 gün sonra yine gidiyorum ve bu sefer ilişki günleri veriyor.. sonra bekleme dönemi..adet olursan tekrar hap almak için 3.veya 5. günü gel,olmazsan test için gel..böyle devam ediyor. bazen ultrasonla üstten tam boyut vermiyor vajinal ultrasonla bakıyor..
ben geldim:79: ama iyi degilim en azindan yaninizda oliyim istedim
Hoşgeldin canım.....:79::80:
Sanırım yine kasık ağrıların var.Bilgisayarın laptop ise yattığın yerden yaz canım,koy yanına....:81:
evet canim malesef öyle zaten öyle yaptim
laptop yanimda yinede ayri kalamiyorum sizden
ya yerleri sildim ben zorladim sanirim kendimi
dinlennim gecer sanirim ama gögüslerimde öyle hala
Canım ya ne yer silmesi aaaa....
En kritik dönemlerde yapmayın şöyle.....
Az beklemedin sen bu bebeği...Allah bilir tabii de yine de dikkatli olman lazım,ilk 3 aylık dönem önemli biliyorsun....
Ev işlerini biraz hafiflet artık,ağır işler yapma....Yapacaksan da yavaş yavaş yap ,mesela bi gün bi odayı bi gün bi odayı yap canım....
Ne desen haklisin canim yapmiycam bundan sonra
normaldede agriyor zaten canim benim
baharimda bana sormus varmi agri diye
demekki ondada ayni en iyisi yatip dinlenmek
sagol canim durdurcam kendimi
ya beni bosver benim hep agrim var sen nasilsin ??
Nolsun canım işte yaa....Bildiğiniz gibi.....
Dün geç yattım yine sabah da zor kalktım uykusuzluk var yine ama burdan da kopamıyorum....
Gelirsiniz sohbet ederiz diye bekliyorum işte ....
kızlar doktor bana primolut dıye hap verdı 10 gun bunu kulan sonra adetın ıkıncı gunu gel tedavıye baslayalım dedı bırde 21. gunu geleceksın adet olduktan sonra sayacaksın dedi sizce dogrumu tedavı yontemı sızınkı nasıl oldu bilmek istiyorum?
birde klomenle hamile kesin olunuyormu bende pko var klomen kullandıktan sonra kesın hamılelık oluyormu inş.? sizler ne kadar sonra hamıle kaldınız klomenle?
kızlar doktor bana primolut dıye hap verdı 10 gun bunu kulan sonra adetın ıkıncı gunu gel tedavıye baslayalım dedı bırde 21. gunu geleceksın adet olduktan sonra sayacaksın dedi sizce dogrumu tedavı yontemı sızınkı nasıl oldu bilmek istiyorum?
birde klomenle hamile kesin olunuyormu bende pko var klomen kullandıktan sonra kesın hamılelık oluyormu inş.? sizler ne kadar sonra hamıle kaldınız klomenle?
Canım tamin edebiliyorum nasıl üzüldüğünü ben de 13 aydır yaşıyorum çünkü....
Neyse sıkma canını ne diyeyim ki....İnşaallah bu ay olur....
Seni listede güncelledim canım....
ayy kiyamam sana ben
ben gelmek istiyorum ama hap aliyorum 9 gibi
ondan sonra bi basliyo uyku moduna giriyorum
yatmayincada basim dönüyr yoksa ben gelmezmiyim
su dönemler geceydi :84::84:
pazartesi gitcez daha doktora
Geçer canım çabucak geçer İnşaallah.....
Ayyy pazartesi bebişi mi görceksiniz siz?İnşaallah iyi geçer hamileliğin canım....:81:
Gelişmeleri buraya yazarsınız,bizler de tecrübeleniriz sizlerden....:81:
insallah canim sagolasin
darisi senin basina insallahhhhh
tabi yazarim bi görim teyzesi daha minicikti ilk gördügümde
ALLAH SIZEDE VERSINN INSALLAHHH (AMINNN)
İnşaallah canım....Allah dualarını kabul etsin....
Tamam canım sen biraz dinlen gel bakalım...:79::80:
saol canım benim. ben bu listeye bu ay yazılmadığım için olmadı di mi:) bu ay listedekilerin hepsi hamiş olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?