Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bebişim iyi akşamlar

cimekacım yazdıklarını dikkatle okuyunca hep merak ettiğim sorunun cevabını buldum
yani düzenli adet olamsı düzenli yumurtalamanın olduğunumu gösterir diye merak ediyordum ama demekki degilmiş
benim adetlerim hiç şaşmaz günügününe olurum ama yumurtlamayı bilmiyorum sırf bu yüzden doktora gitmeyi erkene alacam yoksa bir sene dolmasını beklicektim

sevindim farketmeden bir cevap olabildiğim için..bence de git bir baksın gelişmesi gereken zamanda gelişiyorlar mı? gebelik için hormonlar yerinde mi değil mi??en azından boşa kürek çekilmemiş olur...

cimeka sen hangi hapı kullandın klomenmi? ve ne kadar süre sonra hamile kaldın? polikistikover sendromu varmıydı sendede? ben ilk ayda hamile kalırım dıye dusunuyordum demekkı buda care degılmıs

ya kızlar bendede adet düzensizliği oluyo bazen acaba pcolumuyum?

cimeka sen hangi hapı kullandın klomenmi? ve ne kadar süre sonra hamile kaldın? polikistikover sendromu varmıydı sendede? ben ilk ayda hamile kalırım dıye dusunuyordum demekkı buda care degılmıs
canım umudun azalsın diye demedim ki ben, umut her zaman olmalı, moral çok önemli bu işlerde.. anladığım kadarıyla bu akıllı bebekler mutlu rahat anneleri tercih ediyorlar:) benim hamile kaldığım ay daha tedaviye başlamamıştık korunmayı bırakmıştık sadece.. düşükten sonra başladık ilaca. ben klomen değil serophene kullanıyorum..polikistik var bende..bir de tiroid.. her sabah tirod hapımı alıyorum sonra polikistikler için verilen aslında diyabetlilerin kullandığı glifor alıyorum. sonra bir tane folbiol-folik asit,tüm hamile kalmak isteyenler başlamalı-bir de eğer döllenme olursa düşük olmasın diye progestan verdi bu ay doktorum..böyle işte..klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğinde listede kim neyle hamile kaldı yazıyor.. 155 tane hamile var çoğu çoktan kucaklarına almışlar bebelerinii.. Allah bize de nasip edecek biz sadece ne zaman olduğunu bilmiyoruz.. sabır....

ultrason ve bazı hormon tahlilleryle hemen öğrenliyor.. varsa hemen öğren k ona göre davran.. benim adetlerm düzenli olmasına karşın var pco...

adet düzeninde de oluyomu pco?
kasımdan sonra 53 günde ilaçla adet oldum da o zaman tahlil yaptık
doktor bişi demedi stres yapmışsın dedi sadece

adet düzeninde de oluyomu pco?
kasımdan sonra 53 günde ilaçla adet oldum da o zaman tahlil yaptık
doktor bişi demedi stres yapmışsın dedi sadece

valla adetlerimin değil gününü saatini bilirim.sadece geçen ay 8 gün gecikti ve bu ay 3 gün.. diğer türlü saat gibiydi..tek belirtisi bu değilki.. yumurtlaman düzenli olmayabilir..benim ultrasonda ben bile rahatlıkla görebiliyorum kistçikleri..

bayanlar mrb.bende buraya yeni girdim durumumu açıklamak istiyorum :)
ben 1.5 senelik evliyim ama vajınısmus hastasıydım daha 4 ay oldu yeneli normel kontrol için doktora gittim ve bana bebek istersem bi ilaç kullanmamı tavsiye etti adı da glucophage mide bulantısı falan yapıo yumurtaları harekete geçiriyo dedi bende kullandım 1 ay olucak ve hastalığımın 12 ve14.günü ilişkiye girdik ondan sonrada 1 kaç kere gün aşırı ilişkiye girebildik çalıştığım için çok yoruluyorum dikkat edemiyorum napıyım şimdide hasta olmama 4 gün kaldı bugün evde test yaptım bişey çıkmadı gerçi geçmedi günüm ama hastalığıma yakın olmadan da kasık ve bel ağrım vardı halende var sizce bebeiş olmuşmudur nezaman belli doktor 2 gün geçerse yap dedi ben dayanamadım hastalık geçmeden belli olurmu acaba offf :):)

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Adet gününde ya da 1-2 gün geçsin tekrarla testi canım....Eğer sabredemem diyorsan yarın bi kan tahlili ver,kanda çıkar canım varsa....

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Adet gününde ya da 1-2 gün geçsin tekrarla testi canım....Eğer sabredemem diyorsan yarın bi kan tahlili ver,kanda çıkar canım varsa....

h.bulduk canım sabrederim okdar değilde bugün yaptım çıkmadı dedm heralde yok bakalım bekliyorm ayın 10'a kadar hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…