valla biz ağustos gibi korunmayı bıraktık. ama çalışmalara hiç dikkat etmedik.. yumurtlama günüymüş,sırtüstü yatılacakmış vs gibi şeylere hiç bakmadık.. aralıkta hamile kaldım sürpriz oldu tam da bu yaza ertelemeye karar vermştik.sonra düştü.. o hissi birsürecik te olsa tattım ve ondan sonra bir bebeği ne kadar istediğimizi anladık eşimle.. ondan sonra doktorum direk ilaçla ve iğneyle tedaviye başladı.. bu ciddi anlamda 2. denememiz...Allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bende pko olduğu için 2. çocuğu da bekletmeyi pek düşünmüyorum. biraz dinlendikten sonra başlarız anca olur zaten.. ben adetlerim düzenli olduğu için güveniyordum yumurtlamanın da düzenli olacağını düşünmüştüm.. değilmiş...
bebişim iyi akşamlar
cimekacım yazdıklarını dikkatle okuyunca hep merak ettiğim sorunun cevabını buldum
yani düzenli adet olamsı düzenli yumurtalamanın olduğunumu gösterir diye merak ediyordum ama demekki degilmiş
benim adetlerim hiç şaşmaz günügününe olurum ama yumurtlamayı bilmiyorum sırf bu yüzden doktora gitmeyi erkene alacam yoksa bir sene dolmasını beklicektim
canım umudun azalsın diye demedim ki ben, umut her zaman olmalı, moral çok önemli bu işlerde.. anladığım kadarıyla bu akıllı bebekler mutlu rahat anneleri tercih ediyorlar:) benim hamile kaldığım ay daha tedaviye başlamamıştık korunmayı bırakmıştık sadece.. düşükten sonra başladık ilaca. ben klomen değil serophene kullanıyorum..polikistik var bende..bir de tiroid.. her sabah tirod hapımı alıyorum sonra polikistikler için verilen aslında diyabetlilerin kullandığı glifor alıyorum. sonra bir tane folbiol-folik asit,tüm hamile kalmak isteyenler başlamalı-bir de eğer döllenme olursa düşük olmasın diye progestan verdi bu ay doktorum..böyle işte..klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar topiğinde listede kim neyle hamile kaldı yazıyor.. 155 tane hamile var çoğu çoktan kucaklarına almışlar bebelerinii.. Allah bize de nasip edecek biz sadece ne zaman olduğunu bilmiyoruz.. sabır....cimeka sen hangi hapı kullandın klomenmi? ve ne kadar süre sonra hamile kaldın? polikistikover sendromu varmıydı sendede? ben ilk ayda hamile kalırım dıye dusunuyordum demekkı buda care degılmıs
ya kızlar bendede adet düzensizliği oluyo bazen acaba pcolumuyum?
ultrason ve bazı hormon tahlilleryle hemen öğrenliyor.. varsa hemen öğren k ona göre davran.. benim adetlerm düzenli olmasına karşın var pco...
adet düzeninde de oluyomu pco?
kasımdan sonra 53 günde ilaçla adet oldum da o zaman tahlil yaptık
doktor bişi demedi stres yapmışsın dedi sadece
kimsee yokkmuuuu ?????
bayanlar mrb.bende buraya yeni girdim durumumu açıklamak istiyorum :)
ben 1.5 senelik evliyim ama vajınısmus hastasıydım daha 4 ay oldu yeneli normel kontrol için doktora gittim ve bana bebek istersem bi ilaç kullanmamı tavsiye etti adı da glucophage mide bulantısı falan yapıo yumurtaları harekete geçiriyo dedi bende kullandım 1 ay olucak ve hastalığımın 12 ve14.günü ilişkiye girdik ondan sonrada 1 kaç kere gün aşırı ilişkiye girebildik çalıştığım için çok yoruluyorum dikkat edemiyorum napıyımşimdide hasta olmama 4 gün kaldı bugün evde test yaptım bişey çıkmadı gerçi geçmedi günüm ama hastalığıma yakın olmadan da kasık ve bel ağrım vardı halende var sizce bebeiş olmuşmudur nezaman belli doktor 2 gün geçerse yap dedi ben dayanamadım hastalık geçmeden belli olurmu acaba offf :):)
adetine 3 4 gün kala ancak kan teestinde çıkar o ble doğru çıkmayabilir.. adetin de en az bir gün geçmeli ama yine idrar testi kesin değildir...
Hosgeldin canimbende geldim
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Adet gününde ya da 1-2 gün geçsin tekrarla testi canım....Eğer sabredemem diyorsan yarın bi kan tahlili ver,kanda çıkar canım varsa....
anladım canım bakalım eğer geçerse bide ozaman test yaparım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?