Bende bu ay adetten sonra başlıyorum çalışmalara.İnşallah nisanda hamile olacağım.
Ameliyat öncesi test sonuçları;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli spermler %0
Ameliyat sonrası test sonuçları;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli spermler %54
Yani arkadaşlar ameliyattan sonra sonuçlar çok değişti. Çalışmalar devam ediyor ama hala bekliyoruz.Bu ay yine çok umutlanmayım diyorum ama elimizde değil dimi
Ayrıca çok cahilmişim internette geze geze neler öğrendim.
Mesela her ay yalnızca 1 yumurta çatlıyor ve ancak 20 saat dayanıyormuş.Sperm ise 24 saat dayanabiliyormuş.Yani gebe kalmak için yumurta çatladıktan sonra 20 saate kadar ilişki olmalıymış.
Yumurta çatlama günü büyük ihtimalle adetinizin başladığı günü 1. gün olarak saydığımızda 14. gün müş. Tabi +-3 gün değişebilir kişiden kişiye.Bu günü iyi tespit etmek lazım bunun için eczaneden çatlama günü testi almayı düşünüyorum.
Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanlarda hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Amin.
Ameliyat öncesi test sonuçları;
sperm sayısı 3 milyon
ileri hareketli spermler %0
Ameliyat sonrası test sonuçları;
sperm sayısı 22 milyon
ileri hareketli spermler %54
Yani arkadaşlar ameliyattan sonra sonuçlar çok değişti. Çalışmalar devam ediyor ama hala bekliyoruz.Bu ay yine çok umutlanmayım diyorum ama elimizde değil dimi
Ayrıca çok cahilmişim internette geze geze neler öğrendim.
Mesela her ay yalnızca 1 yumurta çatlıyor ve ancak 20 saat dayanıyormuş.Sperm ise 24 saat dayanabiliyormuş.Yani gebe kalmak için yumurta çatladıktan sonra 20 saate kadar ilişki olmalıymış.
Yumurta çatlama günü büyük ihtimalle adetinizin başladığı günü 1. gün olarak saydığımızda 14. gün müş. Tabi +-3 gün değişebilir kişiden kişiye.Bu günü iyi tespit etmek lazım bunun için eczaneden çatlama günü testi almayı düşünüyorum.
Rabbim tüm isteyenlere en yakın zamanlarda hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Amin.
Canım tamin edebiliyorum nasıl üzüldüğünü ben de 13 aydır yaşıyorum çünkü....teşekkür ederim canım. ama maalesef adet oldum
bu ay hiç umutlamıcam demiştim ama hayatımda karşılaşmadığım bu lekelenme beni çok umutlandırmıştı. çok kötü oldum ya
Bende bu ay adetten sonra başlıyorum çalışmalara.İnşallah nisanda hamile olacağım.
Canım bunlar hamilelik belirtileri bence.....Hadi İnşaallah....
Yarın bizlere müjdeli haberi vericeksin bence......:81:
canım negatif veya poztif artık öğrenmnek istiyorum meraklanmaya başladım..hangi şık hayırlısıyla o gelsin başımıza..
Yarın sabah yapıcaksın di mi canım?
evet yarın sabah, 12 1 gibi de alırım sonucu.
Hadi İnşaallah alırız burdan müjdeli haberi.....:81:
Sen ne kadar zamandır istiyordun canım?
valla biz ağustos gibi korunmayı bıraktık. ama çalışmalara hiç dikkat etmedik.. yumurtlama günüymüş,sırtüstü yatılacakmış vs gibi şeylere hiç bakmadık.. aralıkta hamile kaldım sürpriz oldu tam da bu yaza ertelemeye karar vermştik.sonra düştü.. o hissi birsürecik te olsa tattım ve ondan sonra bir bebeği ne kadar istediğimizi anladık eşimle.. ondan sonra doktorum direk ilaçla ve iğneyle tedaviye başladı.. bu ciddi anlamda 2. denememiz...Allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. bende pko olduğu için 2. çocuğu da bekletmeyi pek düşünmüyorum. biraz dinlendikten sonra başlarız anca olur zaten.. ben adetlerim düzenli olduğu için güveniyordum yumurtlamanın da düzenli olacağını düşünmüştüm.. değilmiş...
Anladım canım..Düşüğün için geçmiş olsun....
Yumurtlamanı doktora mı takibe aldırdın,yoksa kendin mi takip ediyorsun canım?
doktor takibi canım.. ilaç alıyorum sonra yumurta çatlayana kadar 2 3 güne br doktorda oluyorum.. doktorumu da çok sevyorum..
şimdide ben geldim sen yoksun cnm
ya asicim sende öylemisin ben aşırı uyuyorum yaa,uyumayıp dinlenmezsem batma oluyo kasıklarımda
ev işi bile yapamıyorum azcık hızlı hareket edince batmaya başlıyo senin nasıl ağrıların varmı hala cnm
Yumurta takibini nasıl yapıyor canım,ultrasonla mı?Ben de mi yaptırsam diye düşünüyorum da ondan soruyorum,anlatır mısın biraz canım?
kızlar sızı ozledım sanırım bu sıteye sızınle sohbetle baskladıgımdan bu forumun sıcaklıgını bulamıyorum baska forumlarda evım sankı burası umarım hepımız bırlıkte bebıslerımızı beklerız hepınız en kısa zamanda hamıs olursunuz ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?