- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
iyi akşamlar
bu ayki klomenimle üç yumurtam oluşmuştu sanrım şu anda onlar çatlamak için uğraşıyorlar ama çatlayamıyorlar geçen ayda öle olmuştu çatlatma iğnesi vermişti doktor geçen sefer tek yumurtaydı şimdi üç nasıl bir kasılma anlatamam size bütün gün hafiften kasığımda bir ağrı vardı şimdi ise kendimi davul gibi hissediyorum :44:
Arkadaşlar iyi geceler,
öncelikle hepinize hayırlı evlatlar dilerim..
benide eklermisiniz tablonuza... adet tarihim 19 mart...
bebişim nbr gesmelerdeymişin ne güzel gez ya
bende gülü merak etttim epeydir girmedi değilmi
bebişim nbr gesmelerdeymişin ne güzel gez ya
bende gülü merak etttim epeydir girmedi değilmi
selam kızlar ben geldimmmm.....bu ay olcak inşallah çalışmalara full devammm....haa birde bugün arkadaşımdaydım bi ot karışımı çay vverdi bunu içirdi gebe kalmadan önce eşimi içirdim gebe kalmamda bununda faydası vardır dedi....yarın sabah ilk iş eşime içirmek olacak....çayın adı ; çakşırotu köklü yasemin aromalı karşık bitti çayı...çayın muhtevasında çakşır otu kökü,meyan kökü,ısırgan yaprağı,sarı kantoran,kuşburnu meyvesi,doğala özdeş yasemin aroması varmış...günde 1 yada 2 bardakk , bardak çay gibi demleyip içiltirmek gerekiyormuş...bilginize....paylaşmak istedim ...denemekte fayda var
selam kızlar ben geldimmmm.....bu ay olcak inşallah çalışmalara full devammm....haa birde bugün arkadaşımdaydım bi ot karışımı çay vverdi bunu içirdi gebe kalmadan önce eşimi içirdim gebe kalmamda bununda faydası vardır dedi....yarın sabah ilk iş eşime içirmek olacak....çayın adı ; çakşırotu köklü yasemin aromalı karşık bitti çayı...çayın muhtevasında çakşır otu kökü,meyan kökü,ısırgan yaprağı,sarı kantoran,kuşburnu meyvesi,doğala özdeş yasemin aroması varmış...günde 1 yada 2 bardakk , bardak çay gibi demleyip içiltirmek gerekiyormuş...bilginize....paylaşmak istedim ...denemekte fayda var
Hoşgeldin canım....:79::80:
Nereden alınıyormuş o çay,aktardan mı canım?
ben geldim yineee
öyle karamsar olma canım ya hayra yor her zaman ağrıların geçiçidir emin olhosbuldum canim gelip gidiyor iste
sanirim sorunlu bi hamis olacagim ben
sen nasilsin??
selam kızlar daha doğrusu iyi geceler cutecim inşallah bu ay bekliyoruz canım.
ben de yarın 20 lik dişlerim için gideceğim 3 tane çekilicek diş var sanırım her hafta bir tane derken ben bebiş planını bir ay daha uzatıcam bu gidişle :26: çok korkuyorum uyuyamadımda off.:84:
öyle karamsar olma canım ya hayra yor her zaman ağrıların geçiçidir emin ol
bugün arkadaşımla konuştum oda 2 aylık hamiş çok feciyim baş agrım,mide ve kasık agrılarım var diyor tecrübeli olarak her agrıyı gözünde büyütme olucak haliyle vücut bebeğe alışmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?