hoşgeldin dün seni yatırıp kaynattık
günaydın kızlar.. sonucumu geç te olsa bildiriyorum sonuca göre hamileyim ama değerim sadece 10. ya geç döllenme ya da kimyasal. sevinemedim yani..yarın tekrar edlecek. o zaman haber veririm.dinlenmem gerek bol bol.. iğne ve haplarım var bebek tutunsun diye.. inşallah işe yararlar..şimdilik ismimin yanında beklemede yazısı dursun. yarın belli olacak..benim için dua edin..
iyiyim kizlar iyiyim ben sizden bi isegim var beni hergn yoklayin ama bende size yalansiz
yanit verecegimm böylece bebis zarar görmeyecek
Tamam hepimiz sorucaz hergün.....İçmek yokbe
biş ve senin için herşey tamam mı.....
Bak bu vesileyle kendin de sigarayı bırakıp rahatlayacaksın.....
selam herkese ben geldim:79::79:merak etmeyin bi hata yapmadim hersey yolunda
zararli olan seyller yok artik siz nasilsiniz?
Hoşgeldin canım....:79::80:
Aferin sana.....
Nolsun canım işte bidiğin gibi....
Cimeka dan müjdeli haber var ama bebeğin tutunmasını diliyoruz işte.....İnşaallah....
Belirti olarak bişeyler hissediyor musun canım?
ya adet günüm bugün yada 7.'de olucam belirti olarak adet olucakmış gibi 3 haftadır belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo ve göğüslerim şişdi dokununca acıyo
ve herşeyden canım yanıyor geçen kaşımı aldırmaya gittim acıdan öldüm neden bilmiyorum bakalım nolcak :)
hayirlisi olsun canim bunlar güzel belirtiler bana göre
umarim istedigin olur
hayırlısı inş.tutar ama okdar takmıyorum kafama stres yapmak istemiyorum 2 gün önce test yaptım evde ama çıkmadı bakalım şimdi adet günümü bekliyorum ağrılarım çok ama olcakmış gibiyim bakalımm :):):)benide ekyebilirsiniz listeye :) belki olur bebiş
bahar yada bebeisim ekler canim insallah bu ay gelir bebegin
ama gelmessede üzülmek yok
aynen calismalara devam edeceksin:81::81::81:
hayırlısı inş.tutar ama okdar takmıyorum kafama stres yapmak istemiyorum 2 gün önce test yaptım evde ama çıkmadı bakalım şimdi adet günümü bekliyorum ağrılarım çok ama olcakmış gibiyim bakalımm :):):)benide ekyebilirsiniz listeye :) belki olur bebiş
tabikide üzülmem merak etme cnm:) dha ilk denememiz saten durmak yok yola devam dicez allah isteyen herkese bebek versin inş.:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?