Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

BEN YINEDE SABAH UYANIYRUM AMA TEK SORUNUM VAR BENIM kizacaksiniz belki ama sigarayi birakamiyorum ben yani aslinda günde 1 taneye iciyorum malesef ama artik tamamen bitmesi lazim sonra cok pisman oluyorum yaptigima

evettttt :) gecem gündüzüm,gündüzüm gecen oldu yahu gerçi hiç hazetmiyorum bu durumdan ama yapcak bişi yok :)

evet esım gececı olunca ıster ıstemez benımde uykum
bozuluyor ıste hep gec yatarım

aslında bu duurm benimde hoşuma gitmiyor ama düzeltemiyorum okadar uğraşıyorumki olmuyor normalde uyku ilacımla uyuyordum dr. çocuk düşünmeye başlayınca kullanmayı bırak dedi malum iyice altüst oldum
hatta eşim senin gece uykun yok ondan hamileliğin zor olabilir dedi sanki ben az stres yapıyomuşum gibi iyice sinir etti beni geçen hafta okdar uğraştımki sonunda pes ettim yine burdayım bu saatte

BEN YINEDE SABAH UYANIYRUM AMA TEK SORUNUM VAR BENIM kizacaksiniz belki ama sigarayi birakamiyorum ben yani aslinda günde 1 taneye iciyorum malesef ama artik tamamen bitmesi lazim sonra cok pisman oluyorum yaptigima

Ah tatlım yaa...seni de anlamaya çalışıyorum zor olsa gerekk....haklısın sende aniden bırakamaz insan 1 e indirgemen bile büyük başarı ..ama yapbişiler zorda olsa bastır bu duygunuu ...beyaz leblebi tüket ağzın boş durmasın...bi nevi unutmak adına..

dogru hap iyi olmaz ben bikere jullandim daha bekarken kiz arkadsim vermisti 1 tane aldim ama
dünyan karardi sanirim mg fazlaydi bi daha mi asla

inanmıyorum sana kızmakta ne kelime valla ne dicemi bilemedim hemen bırak hemen
netten bak bi hamilelite sigara diye
zararlarını söylememe gerek bile yok dimi
kıyma yavruna olurmu bak ne zorlukla oluyor o Allahın emaneti sana ona iyi bakmalısın

bunu bile zor basardim keske olmasa bu kötü aliskanlik
tek temennim insallah bulantim falan olurda tamamen kurtulurum bende
insallahh

dogru hap iyi olmaz ben bikere jullandim daha bekarken kiz arkadsim vermisti 1 tane aldim ama
dünyan karardi sanirim mg fazlaydi bi daha mi asla

unisom diye çok basit bir hap ben sırf uyku için ama benim uyku eşiğim okadar yüksekki zor uyuyorum uykum gelse bile uykuya dalma sorunum var

ne desen haklisin ama olmuyor iste normalde daha fazlaydi
ama teke düstüyse muhakkak brakacagim

Aynen cnm...artık alışkanlık oldu sabah erken kalksamda , sabah saati 5,6 etmeden uyuyamıyorum...napcam bende bilemiyorum.. hatta eşim uyurken sinir oluyorum ona

aynen cnm ........

ne desen haklisin ama olmuyor iste normalde daha fazlaydi
ama teke düstüyse muhakkak brakacagim
bak siğara azaltmakla olmaz bıraktım deyip bırakacaksın eşim 2 yıl oldu bırakalı günde 1 paketten fazla içerdi şimdi içtiği hergüne çok pişman aradaki farkı görünceki senin kendinden başka sorumlu olduğun bir can daha var karnında bıraktım de bırak sen de olurmu
Aynen cnm...artık alışkanlık oldu sabah erken kalksamda , sabah saati 5,6 etmeden uyuyamıyorum...napcam bende bilemiyorum.. hatta eşim uyurken sinir oluyorum ona

ben arada uyandırırım kalk sinir oluyom sanan diye garibim bakar saf saf Allahtan hatırlamıyor sonra uyku sersemi. ama bunu gebelikle alakası yoktur dimi valla dr gidince sormaya utanırım bunu ama kafama takılıyor

aynen cnm ........

ama siz böyle yaparsaniz daha cok suclu
hissediyrum kendimi sonucta yanliz hissediyorum hep
esim calisiyor eve geliyor hep uykuda biliyosunuz almanyadayim ben
anne yok baba yok akrabalrim var ama hergün görüsemiyorum
ayri sehirdeler

ay aynen dürterim kalksanaa yaa nasıl uyuyosun bide nisbet yaparcasına horluyosun derim çeker alırım yorganı üstünden ..mahmurluk ya bakar gözlerini avuşturur noldu hangi vaka ameliyata giriyo der gülme tutar beni sonra tekrar yatar uyur

valla canım öyleyse bende de aynı sorun var....nasıl çare bulcaz ki ????

haklisin ama zaten vicdan azabi cekiyorum ben kafami duvara
vurmak geliyor icimden ne kadar denesem basarisiz oldum

kuzumm benim senin iyiliğin için söylüyoruz...oyalanacak bişiler bull..ya da ne bilim kitap oku,,hem uykum çok diyodun bol bol uyuu...

ewet canım amacımızda o işte sevindim başarılı olmuşuz
gurbet gurbet almanyada olduğunu bilmiyordum
bende yurt dışı degil ama memlektten uzaktayım hadi deyince 12 saat sürüyor bende kimseyi tanımıyorum burda dört duvar arasındayım

aynen bende burda gurbet eldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…