Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ah ahhh bilsem
ya bu erkek milleti hep aynı demekki
sizin sayenizde tekrar deneyecegim insallah basarili olurum ALLAH IM
yardim et

bi tane bi tane sonu gelmiyorki ahh ben kesin karar vermeliyimki
kafamda bitsin

işte canım kafanda bitirmen önemli herşeyde olduğu gibi
ama ben damardan girdimki hızlan diye
ama üzülme emi
ben inanıyorum ki
en kısa zamanda bıraktım diye yazarsın bize

iyiyim kizlar iyiyim ben sizden bi isegim var beni hergn yoklayin ama bende size yalansiz
yanit verecegimm böylece bebis zarar görmeyecek

pekiiii girebildiğim müddetçe sorucammm amaaaa içtiğini okuduğum anda tepkinin büyüğünü yersin anlaştık :)

evet cesaret geldi bana istedigini yaparsin canim insallah bi daha yapmayacagim off üstümden bi yük kalkti sanki yaa

peki cnm anlaştıkkkk hergün yoklamını anlamaya çalışcam....

Neyse tatlım öpüyorum seni...yarın erken kalkacağım...yiğenimize ve kendine dikkat et...yarın görüşmek üzre...öpüldün çokçaaa ... iyi gecelerrr

iyi gecelr canim sanada hersey icin tesekkürler desteginiz icin cok sagolun görüsürüz:79::79::79::79::79:

günaydın kızlar.. sonucumu geç te olsa bildiriyorum sonuca göre hamileyim ama değerim sadece 10. ya geç döllenme ya da kimyasal. sevinemedim yani..yarın tekrar edlecek. o zaman haber veririm.dinlenmem gerek bol bol.. iğne ve haplarım var bebek tutunsun diye.. inşallah işe yararlar..şimdilik ismimin yanında beklemede yazısı dursun. yarın belli olacak..benim için dua edin..

inşallah bebiş vardır ve tutunur annesine sımsıkı :) alah hepimize nasib etsin....amin

allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerini alırız.

iyiyim kizlar iyiyim ben sizden bi isegim var beni hergn yoklayin ama bende size yalansiz
yanit verecegimm böylece bebis zarar görmeyecek
sen bırakacaksın sende o ışığı gördüm
hele biraz daha büyüsünde gör zorlasalar bile içmezsin
Allah yardımcın olsun bize tekrar güzel haberle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…