haklisin ama zaten vicdan azabi cekiyorum ben kafami duvara
vurmak geliyor icimdenne kadar denesem basarisiz oldum
bak nerdeyse hadi bitane içte rahatla dicem
üzülme olurmu dediğim herşeyi unut
kuzumm benim senin iyiliğin için söylüyoruz...oyalanacak bişiler bull..ya da ne bilim kitap oku,,hem uykum çok diyodun bol bol uyuu...
sizin sayenizde tekrar deneyecegim insallah basarili olurumALLAH IM
yardim et
ah ahhh bilsemay aynen dürterim kalksanaa yaa nasıl uyuyosun bide nisbet yaparcasına horluyosun derim çeker alırım yorganı üstünden ..mahmurluk ya bakar gözlerini avuşturur noldu hangi vaka ameliyata giriyo der gülme tutar beni sonra tekrar yatar uyur
valla canım öyleyse bende de aynı sorun var....nasıl çare bulcaz ki ????
sizin sayenizde tekrar deneyecegim insallah basarili olurumALLAH IM
yardim et
bi tane bi tane sonu gelmiyorkiahh ben kesin karar vermeliyimki
kafamda bitsin
duacınım canm allahın izni ile inşallah yencez bunu..
yazacagim her günü ben belki böyle kandiririm kendimidokunmam bi daha
sagolun canlarim sanirim migdem bulaniyo
yazacagim her günü ben belki böyle kandiririm kendimidokunmam bi daha
sagolun canlarim sanirim migdem bulaniyo
yuppi mide bulantın başlıyor oh canıma değsin içinden bişey sana tepki verdi
bence sen yat istersen
iyiyim kizlar iyiyim ben sizden bi isegim var beni hergn yoklayin ama bende size yalansiz
yanit verecegimm böylece bebis zarar görmeyecek
kızlar öptüm sizi benim çıkmam gerek
pekiiii girebildiğim müddetçe sorucammm amaaaa içtiğini okuduğum anda tepkinin büyüğünü yersin anlaştık :)
evet cesaret geldi banaistedigini yaparsin canim insallah bi daha yapmayacagim off üstümden bi yük kalkti sanki yaa
peki cnm anlaştıkkkk hergün yoklamını anlamaya çalışcam....
Neyse tatlım öpüyorum seni...yarın erken kalkacağım...yiğenimize ve kendine dikkat et...yarın görüşmek üzre...öpüldün çokçaaa ... iyi gecelerrr
inşallah bebiş vardır ve tutunur annesine sımsıkı :) alah hepimize nasib etsin....amingünaydın kızlar.. sonucumu geç te olsa bildiriyorum sonuca göre hamileyim ama değerim sadece 10. ya geç döllenme ya da kimyasal. sevinemedim yani..yarın tekrar edlecek. o zaman haber veririm.dinlenmem gerek bol bol.. iğne ve haplarım var bebek tutunsun diye.. inşallah işe yararlar..şimdilik ismimin yanında beklemede yazısı dursun. yarın belli olacak..benim için dua edin..
günaydın kızlar.. sonucumu geç te olsa bildiriyorum sonuca göre hamileyim ama değerim sadece 10. ya geç döllenme ya da kimyasal. sevinemedim yani..yarın tekrar edlecek. o zaman haber veririm.dinlenmem gerek bol bol.. iğne ve haplarım var bebek tutunsun diye.. inşallah işe yararlar..şimdilik ismimin yanında beklemede yazısı dursun. yarın belli olacak..benim için dua edin..
sen bırakacaksın sende o ışığı gördümiyiyim kizlar iyiyim ben sizden bi isegim var beni hergn yoklayin ama bende size yalansiz
yanit verecegimm böylece bebis zarar görmeyecek
Allah yardımcın olsun bize tekrar güzel haberle dönersin inşallahgünaydın kızlar.. sonucumu geç te olsa bildiriyorum sonuca göre hamileyim ama değerim sadece 10. ya geç döllenme ya da kimyasal. sevinemedim yani..yarın tekrar edlecek. o zaman haber veririm.dinlenmem gerek bol bol.. iğne ve haplarım var bebek tutunsun diye.. inşallah işe yararlar..şimdilik ismimin yanında beklemede yazısı dursun. yarın belli olacak..benim için dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?