yaaa kızzlarrr ben çok yemek yiyorummm mesela akşam yemeği yedik yarım saat sonra markete gittik alışverişe sonra dedik tatlı yiyelim ama ben başka şeyler yedim canım çekti ama napımm hemende açıkıyormmmm nolcam ben yaa şişicemm gene zayıflayamıyorum
Canım yumurtaların ne durumdaymış doktor ultrasonla bakmadı mı?
yaaa kızzlarrr ben çok yemek yiyorummm mesela akşam yemeği yedik yarım saat sonra markete gittik alışverişe sonra dedik tatlı yiyelim ama ben başka şeyler yedim canım çekti ama napımm hemende açıkıyormmmm nolcam ben yaa şişicemm gene zayıflayamıyorum
hahaa bende öyleyim daha ne kadar alirim bilemiyorumhersey istiyo canim
temizlik yaptım sonra duş ve yemekten sonra bayılımışım yoksa alışılmış bir durum degil benim uyumamİyi akşamlar canım....:79::80:
Bizlere hep kilo aldıran şu yemekten sonra basan ağırlıktan uyumamız işte....
hosgeldin :79::79:
ohhh afiyet olsun hos olsun
ama ben hamilee değilim işte sorun ordaaa bide hamile olsam nolcam acaba düşünebiyorum kendimi :):):) ben artık odadan mutfağa heryere yuvarlanarak giderim :):):)
canın ne isterse ye hiç düşünmehahaa bende öyleyim daha ne kadar alirim bilemiyorumhersey istiyo canim
ya şimdiki ilk hedef çizelge degil boşver kendi metabolizmanı tanıyorsundur ona göre dikkat et ama kafaya takma emi no stresAyyy canım aynen öyle....Ben de aynı sayıda kaldım,çizelgemde görmüşündür...
aynen bende öleyim az ama sık yerim ondan devamlıagzım boşdurmaz eşim dalga geçer benle hepama ben hamilee değilim işte sorun ordaaa bide hamile olsam nolcam acaba düşünebiyorum kendimi :):):) ben artık odadan mutfağa heryere yuvarlanarak giderim :):):)
hic gülecegim yoktu ALLAH senide güldürsün emi
bisi olmaz ya veririz bi ara
canın ne isterse ye hiç düşünme
ya şimdiki ilk hedef çizelge degil boşver kendi metabolizmanı tanıyorsundur ona göre dikkat et ama kafaya takma emi no stres
bebişim senin branş neydi hep soracam unutuyorum
aynen bende öleyim az ama sık yerim ondan devamlıagzım boşdurmaz eşim dalga geçer benle hep
:):):))::) valla ya veremeyiz ya hamile kalırsam yemesemde eşim yedirir gene alırım kiloo ama bende bünye var su içsem yağ oluyo :):) allah hakkımızda hayırlısını versin valla :):)
insallah olur bebisin tatlim bende sen gibiyim
yemesemde su icsem aliyorumaman bide onumu düsüneyim yaa
canın ne isterse ye hiç düşünme
ya şimdiki ilk hedef çizelge degil boşver kendi metabolizmanı tanıyorsundur ona göre dikkat et ama kafaya takma emi no stres
bebişim senin branş neydi hep soracam unutuyorum
aynen bende öleyim az ama sık yerim ondan devamlıagzım boşdurmaz eşim dalga geçer benle hep
ama ben az yiyip sık değil ben hem çok yiyorum hem sıklıkta yiyorum bu aralar iice iştahım çoğaldı nolcam bilmiyroum :):)
sen düşünme şekerim bebeğin için yiceksin sen artık bundan sonra kendimizi dşünmicez sadece iki canlısın sen :):)
sagol canim hayir moralim iyi
sizler varsiniz kötü deyilim
ben sigarayi biraktim zorlaniyorum su ara
bebis icin yapmak zorundayim
su 1 hafta gecse zorlanmam ama devam edicem baslamiycam tekrar
aman semsercim boşver derdimiz bu olsun bak konuşup gülüyoruz biile sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?