kayyum epeydir denk gelmedik
tesekkurler kizlar iiy dilekleriniz ve dualariniz icin
naber asifirari nasil gidiyor hamilelik insanlah saglikla sigatla kucaginada alirsin bebisini...darsi basima insallah..
temmuz ayinda 4yil olacak evlendigim yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyiroum...6ay boyunca yanlis dr.da yanlis tedaviler uygulandi daha dogru hic bir sey uygulamadi neyse rabbim cezasini verir onun.polikistik over hastasiyim..6ay boyunca ben klomen isminde ilac kullandim ne bir yuymurta takibim nede herhangi bir catlama ignesi...vs.bu olay beni yikti doktu beni psikoljikman kotu durumlara getirdi ama su anda sukurler olsun rabbime ruh sagligim yerinde..bitti o kotu gunler..
baska dr.gittim ve su ana kadar yaptigi tedavilere yanit verdim bnim buyumeyen yumoslarimi ouregon isminde 75mglik gobekdnen igneyle buyuduler su anda iyiler pazartesi gunu kismetse dr.gidecem egerki istenilen boyuta geldiyse ikinci asilamami olcam..malesef ilki tutmadi demmeki hayirlisi buyms..simdi ikincisinde sira insallah hersey yolunda gider...
selam kızlar ben adet oldum maalesef yine olmadı her ay umudum biraz daha kırılıyo
selam kızlar ben adet oldum maalesef yine olmadı her ay umudum biraz daha kırılıyo
olsun tatlim sen bol bol dinlen cok dikkat et kendine yinede...insallah rabbim verir insallh.
tatlim ama bneim daha belli degil dr.gidiyorum ama tam tarihim yok su gunde belli olacak diyemiyorum sana pazartesei gunu belli olur yumoslar buyuduyse ozaman asilama gunum asilama oldukdan sonrada belli oluyor nezaman test yapacagim ozaman desem sana..cunku su anda en fazla mart ayi nda diye yazabilirsin bilmiyorum simdi liste duzeniniz nasil..
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler
kızlar ben çıkıyorumm ii akşamlarr hepinize :)
kayyum epeydir denk gelmedik
Kimine göre bu cocuk iş kazası olacak kadar kolayken kimine göre de ne kadar zorlu bir süreç allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Tamam canım ben yazarım seni listede sonra güncelleriz....
yatiyorum canim zaten pek bisey yapmiyorum
darisi basina artik
cok guzel ozaman insallah insallah gordun mu sen keseyi yoksa gorecenmi daha
gecen pazartesi görmüstüm canim ben 3 yada 4 haftalik demisti doktor
ilac felan verdi istee
yine gidecegiz pazartesi
Kızlar herkes folik asit kullanıyordu dimi?Ek vitamin alanınız var mı?
Kızlar herkes folik asit kullanıyordu dimi?Ek vitamin alanınız var mı?
kızlar herkes folik asit kullanıyordu dimi?ek vitamin alanınız var mı?
hadi bakalim insallah allah gonlune gore verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?