anladım cnm ya bırakırsın merak etme bebek varmı?
bu arada kimler hamileee?
zaten ben hep bundan kilo alıyorum takmıyorum kafama ya :):):)
diyorum nede olsa yaşlanınca herşey yasak olucak yiyemicez şimdi depolama yapıorum kendimee :buda tam benlikmiş yiyo içiyo hep allamm yaa beni beyenen beyenmişş hiçç umrumda değilll
selam kizlar bende hamis kalmak isteyenlerdenim...insallah sizlerle paylasip hamis olurum...
selam kizlar bende hamis kalmak isteyenlerdenim...insallah sizlerle paylasip hamis olurum...
evet canim daha cok yeni ama
sanirim 5 kisi olucak yarindan itibaren
ALLAH OLMAYANLARA VERSIN
hayırlı olsun cnm kimden haber bekliyoruz ki?
bu arada sen ne kadar sürede hamile kaldın neler yaptın anlatsana ben çalışma günlerin deyim de
belki yardımın dokunur
hşgeldin cnm inşallah tez zamanda Rabbim sana da bana da ve tüm isteyenlere de bebek verir
hımmm listeyi güncellemiş bebişim
burası çok kalabalık oldu
ama sen nerdesin okuma mudundamısın bazen benim öyle oluyorda sanırım bazen içime kapanıyorum yazacak bişey bulamıyorum ama bugünlerde dışıma döndüm yine
tesekkurler kizlar iiy dilekleriniz ve dualariniz icin
naber asifirari nasil gidiyor hamilelik insanlah saglikla sigatla kucaginada alirsin bebisini...darsi basima insallah..
temmuz ayinda 4yil olacak evlendigim yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyiroum...6ay boyunca yanlis dr.da yanlis tedaviler uygulandi daha dogru hic bir sey uygulamadi neyse rabbim cezasini verir onun.polikistik over hastasiyim..6ay boyunca ben klomen isminde ilac kullandim ne bir yuymurta takibim nede herhangi bir catlama ignesi...vs.bu olay beni yikti doktu beni psikoljikman kotu durumlara getirdi ama su anda sukurler olsun rabbime ruh sagligim yerinde..bitti o kotu gunler..
baska dr.gittim ve su ana kadar yaptigi tedavilere yanit verdim bnim buyumeyen yumoslarimi ouregon isminde 75mglik gobekdnen igneyle buyuduler su anda iyiler pazartesi gunu kismetse dr.gidecem egerki istenilen boyuta geldiyse ikinci asilamami olcam..malesef ilki tutmadi demmeki hayirlisi buyms..simdi ikincisinde sira insallah hersey yolunda gider...
tesekkurler kizlar iiy dilekleriniz ve dualariniz icin
naber asifirari nasil gidiyor hamilelik insanlah saglikla sigatla kucaginada alirsin bebisini...darsi basima insallah..
temmuz ayinda 4yil olacak evlendigim yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyiroum...6ay boyunca yanlis dr.da yanlis tedaviler uygulandi daha dogru hic bir sey uygulamadi neyse rabbim cezasini verir onun.polikistik over hastasiyim..6ay boyunca ben klomen isminde ilac kullandim ne bir yuymurta takibim nede herhangi bir catlama ignesi...vs.bu olay beni yikti doktu beni psikoljikman kotu durumlara getirdi ama su anda sukurler olsun rabbime ruh sagligim yerinde..bitti o kotu gunler..
baska dr.gittim ve su ana kadar yaptigi tedavilere yanit verdim bnim buyumeyen yumoslarimi ouregon isminde 75mglik gobekdnen igneyle buyuduler su anda iyiler pazartesi gunu kismetse dr.gidecem egerki istenilen boyuta geldiyse ikinci asilamami olcam..malesef ilki tutmadi demmeki hayirlisi buyms..simdi ikincisinde sira insallah hersey yolunda gider...
kızlar ben çıkıyorumm ii akşamlarr hepinize :)
insallah bu defa olur canim bebisin DARISI BASINA EN KISA ZAMANDA umarim tedavin yolnda gider canimm.ben iyi sayilirim uyku hali falan iste iyice istahim acilldi birazdan yatarim zaten ilaclar uyku yapiyor benim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?