Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam kizlar bende hamis kalmak isteyenlerdenim...insallah sizlerle paylasip hamis olurum...

bende bayılıyorum bunlara
oh canım ne güzel takma zaten

evet canim daha cok yeni ama
sanirim 5 kisi olucak yarindan itibaren
ALLAH OLMAYANLARA VERSIN

hayırlı olsun cnm kimden haber bekliyoruz ki?
bu arada sen ne kadar sürede hamile kaldın neler yaptın anlatsana ben çalışma günlerin deyim de
belki yardımın dokunur

selam kizlar bende hamis kalmak isteyenlerdenim...insallah sizlerle paylasip hamis olurum...

hşgeldin cnm inşallah tez zamanda Rabbim sana da bana da ve tüm isteyenlere de bebek verir

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Cimeka..........................1 Mart........................Beklemede...İnşaallah sıkı sıkı tutun annene.....

Beklemede....................4 Mart............................Beklemede

Gul1182........................7 Mart............................Beklemede

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

burası çok kalabalık oldu
ama sen nerdesin okuma mudundamısın bazen benim öyle oluyorda sanırım bazen içime kapanıyorum yazacak bişey bulamıyorum ama bugünlerde dışıma döndüm yine

cimeka dan haber bekliyoruz canim valla sen calis beline kuvvet
ben tedaviyle hamile kaldim yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim canim
1.bucuk yil tedavi oldum bebis yeni geldi cok sükür

hımmm listeyi güncellemiş bebişim

Evet canım geçmişte listeyi arıyordum da....Kimler hamile kimler beklemede bakalım diye.....

Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız için.....

Aramıza katılan arkadaşlar BAT'larınızı söyleyin sizi de ekleyeyim isterseniz....

tesekkurler kizlar iiy dilekleriniz ve dualariniz icin

naber asifirari nasil gidiyor hamilelik insanlah saglikla sigatla kucaginada alirsin bebisini...darsi basima insallah..

temmuz ayinda 4yil olacak evlendigim yaklasik 1bucuk yildan beri ugrasiyiroum...6ay boyunca yanlis dr.da yanlis tedaviler uygulandi daha dogru hic bir sey uygulamadi neyse rabbim cezasini verir onun.polikistik over hastasiyim..6ay boyunca ben klomen isminde ilac kullandim ne bir yuymurta takibim nede herhangi bir catlama ignesi...vs.bu olay beni yikti doktu beni psikoljikman kotu durumlara getirdi ama su anda sukurler olsun rabbime ruh sagligim yerinde..bitti o kotu gunler..

baska dr.gittim ve su ana kadar yaptigi tedavilere yanit verdim bnim buyumeyen yumoslarimi ouregon isminde 75mglik gobekdnen igneyle buyuduler su anda iyiler pazartesi gunu kismetse dr.gidecem egerki istenilen boyuta geldiyse ikinci asilamami olcam..malesef ilki tutmadi demmeki hayirlisi buyms..simdi ikincisinde sira insallah hersey yolunda gider...

İnşaallah bu aşılaman tutar canım.....Allah yardımcın olsun....

Ekleyeyim mi seni de listeye?Bat'ını yaz listeye yazılmak istiyorsan....

insallah bu defa olur canim bebisin DARISI BASINA EN KISA ZAMANDA umarim tedavin yolnda gider canimm.ben iyi sayilirim uyku hali falan iste iyice istahim acilldi birazdan yatarim zaten ilaclar uyku yapiyor benim sanirim

selam kızlar ben adet oldum maalesef yine olmadı her ay umudum biraz daha kırılıyo

tatlim ama bneim daha belli degil dr.gidiyorum ama tam tarihim yok su gunde belli olacak diyemiyorum sana pazartesei gunu belli olur yumoslar buyuduyse ozaman asilama gunum asilama oldukdan sonrada belli oluyor nezaman test yapacagim ozaman desem sana..cunku su anda en fazla mart ayi nda diye yazabilirsin bilmiyorum simdi liste duzeniniz nasil..

insallah bu defa olur canim bebisin DARISI BASINA EN KISA ZAMANDA umarim tedavin yolnda gider canimm.ben iyi sayilirim uyku hali falan iste iyice istahim acilldi birazdan yatarim zaten ilaclar uyku yapiyor benim sanirim

olsun tatlim sen bol bol dinlen cok dikkat et kendine yinede...insallah rabbim verir insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…