selam kızlar benim değerler düşmüş adetimi bekliyorum.. herşey Allahtan... inşallah sizinle beraber nisan anne adayı olarak devam etmek isterim...
inş.canım şans dileyin bol bol dua edinseviliyosunuz
hayirlisi olsun canim insallah nisanda gelir bebisin
moralini bozma mutlaka gelicek beis canim
kizlar ben cikiyorum simdi yavas yavas ütü yapayim
aksam görüsürüz yine:79::79:
evet yaa baslim artik patik bilmiyom ama yelek bilirim sagol teyzesi örmüs kadar oldun canim
annem varya yapmisti zaten simdi o cinsiyetini ögrensin hepsini yapar takim takim sagolsun
istanbuldaki herkes yapiyo biseyler sagolsun herkes
bebisim benim esim diyoki icine doguyomus kizim olacak diyor
bende iyiyim canim tsk.ederim.
gorumcemin dugunu var bu ay,biazdan ceyizlerini goturmeye gelicekler benim evden cikicak ceyizleri.
bir bakim ne yapiyonuz diye..
selam kızlar benim değerler düşmüş adetimi bekliyorum.. herşey Allahtan... inşallah sizinle beraber nisan anne adayı olarak devam etmek isterim...
ya bu değer dediğiniz neyler doktorda test sonucumu belli oluyo değerler nasıl olur
bilmiyorum ondan sorıyım dedim :)
kızlar bir şey soracam ben yeni üyeyim bende geblik belirtileri var sırt ağrısı sabahları mide bulantısı kasık ağrısı kusma baş dönmesi test yaptım ilk önce negatif çıktı ikinci testte iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi çok açık pembe idi sonra yine test yaptım negatif çıktı dört gündür günüm geçiyor acaba hamile miyim cevap bekliyorum:85:
ya bu değer dediğiniz neyler doktorda test sonucumu belli oluyo değerler nasıl olur
bilmiyorum ondan sorıyım dedim :)
kızlar bir şey soracam ben yeni üyeyim bende geblik belirtileri var sırt ağrısı sabahları mide bulantısı kasık ağrısı kusma baş dönmesi test yaptım ilk önce negatif çıktı ikinci testte iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi çok açık pembe idi sonra yine test yaptım negatif çıktı dört gündür günüm geçiyor acaba hamile miyim cevap bekliyorum:85:
benim ismimin yanındaki yazıyı silelim mi gariiiiiii:) bu arada tüm arkadaşlarım destekleriniz için sağolun..sağlık olsun,gerisi olur gider...
gene ben geldimmm :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?