Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

mesaj yazdım baktım kimse yok çıktım.sen almanyaya evlenincemi gittin yoksa ordamıydın alışması zor olmştur diye sordum

ithal gelinim ben unuttunmu???yaklasik 20 ay falan oldu 2 sene diyelim
halende alismis degilimde iste
idare ediyorum

kizz bebisim ben ne icecem peki ???

bende çok heycan yok canım heycan yapmamaya çalışıyorum açıkcası heves yok olursada süpriz olsun bakalım :):):)
çok ümitlenip üzülmek istemem :):)

Canım idrar testini çok erken yapmışsın,adet gününde yada 1 gün önce en erken çıkabileceği canım.Yarın sabah ilk idrarınla yap varsa silik de olsa çıkar canım....Hadi İnşaallah.....:81:

Canım idrar testini çok erken yapmışsın,adet gününde yada 1 gün önce en erken çıkabileceği canım.Yarın sabah ilk idrarınla yap varsa silik de olsa çıkar canım....Hadi İnşaallah.....:81:

tamam canım yapıcam ben mutluyum canlarım beni tanısanız anlarsınız ben öle herşeyi kafaya takan biri değilim :):) bide ilk denememiz pskolojik olarak sırf onu düşünmek istemiyorum olursa inş.tabikide çok mutlu olurum annemlere eşime falan nasıl söliceğimi bile tasarladım :):)):13:

ayyy canim ya insallah bizede ailenede verirsin
müjdeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…