iyiyim canim be nasil olsun
insallah hayirli haberlerini aliriz canim simdiden heyecan yaptim:81::81:
Evet canım ya...Neyse bizde bilgisayar karşısında :126:karşılıklı içeriz kahvelerimizi....
mesaj yazdım baktım kimse yok çıktım.sen almanyaya evlenincemi gittin yoksa ordamıydın alışması zor olmştur diye sordum
bende çok heycan yok canım heycan yapmamaya çalışıyorum açıkcası heves yok olursada süpriz olsun bakalım :):):)
çok ümitlenip üzülmek istemem :):)
bende çok heycan yok canım heycan yapmamaya çalışıyorum açıkcası heves yok olursada süpriz olsun bakalım :):):)
çok ümitlenip üzülmek istemem :):)
ithal gelinim ben unuttunmu???yaklasik 20 ay falan oldu 2 sene diyelim
halende alismis degilimde iste
idare ediyorum
kizz bebisim ben ne icecem peki ???
Canım idrar testini çok erken yapmışsın,adet gününde yada 1 gün önce en erken çıkabileceği canım.Yarın sabah ilk idrarınla yap varsa silik de olsa çıkar canım....Hadi İnşaallah.....:81:
kizz bebisim ben ne icecem peki ???
tamam canım yapıcam ben mutluyum canlarım beni tanısanız anlarsınız ben öle herşeyi kafaya takan biri değilim :):) bide ilk denememiz pskolojik olarak sırf onu düşünmek istemiyorum olursa inş.tabikide çok mutlu olurum annemlere eşime falan nasıl söliceğimi bile tasarladım :):)):13:
ayyy canim ya insallah bizede ailenede verirsin
müjdeyi
Sen de ıhlamur ya da kuşburnu iç canım....:126: :126:
inş.canım hbr vericem tabikide :):):) büyük bir mutlulukla ve hevesle paylaşırım allah yüzümüzü kara çıkarmasın utandırmasın allah herkesin gönlüne göre versin
sevmiyorum kokularini ben o caylarin ya
meyve cayi iciyodum onuda istemiyoum bugün
İnşaallah canım yarın veririsin bizlere burdan müjdeli haberi.......:81: :81:
Hamilelikte koku duyarlılığı oluyomuş ya ondan o zaman canım....
off bilmiyorum ki ben bugün hakikaten bi tahafim ya
icim sikiliyor ne yapacagimi bilmiyorum en iyisi azcik hava alim camdan kus bakisii
inş.bebişimm :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?