döllenmeden sonra yerleşme dr dediğine göre 4-5 günde oluyormuş bu daha da erken yada geç olabilirmiş ozaman geç döllenme oluyor işte.kayyum cum senin de tan uyuyor bu yerleşmeye 17. gün.döllenme erkende olsa 12. 13. 14. günde de olsa tam tutuyor takip et kendini
cnm çok teşekkür ederim koru kendini derkennn????ne demek istedin
cnm çok teşekkür ederim koru kendini derkennn????ne demek istedin
hoşgeldinGünaydın kızlar.....:79::80:
Ben geldim....:79::80:
Canım demek AdaESILA bebeğin rahime yerleşiyor,kendine dikkat et demek istemiş yani....
Hani ağır işler yapma yorma kendini gibi....
hoşgeldin
kayyum bebişinde dediği gibi yerleşme ise dikkatli ol bişey olmasın diye dedim
selam kıslar,
Bende hamile olup olmadığımı merak ediyorum. En son 20 şubatta regl oldum. 28 şubattan bu yanada düzenli olarak korunmasız ilişkiye giriyoruz. Sizce ne zamana belirti gösterir. beni bilgilendirirmsiniz?
bugün beta hcg batktırdım 276 çıktı nasıl sizce bu değer lütfen bişeyler yazın, inanamıyorum en son 23 şubatta baktırmıştım yoktu sıfırdı..valla çok tuhaf inanamıyorum salak gibiyim...yaklaşık 6 aydır hep bu sitedeydim umut oldu hamileyim diyenler bana inanamıyorum Allah inşallah tamamına erdirir..Bende umut olmak istiyorum umut edenlere polikistik over dediler ama ben 3. denemede hamile kalmayı başardım tabi Allah tamamına erdirirse..Birde kimseye önermek açısından değil ama ben doktora gitmeden klomen kullandım bu ay ve hiçç kafama takmadım..hiç umursamadım nasıl olsa olmıcak dedim ve şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün beta hcg batktırdım 276 çıktı nasıl sizce bu değer lütfen bişeyler yazın, inanamıyorum en son 23 şubatta baktırmıştım yoktu sıfırdı..valla çok tuhaf inanamıyorum salak gibiyim...yaklaşık 6 aydır hep bu sitedeydim umut oldu hamileyim diyenler bana inanamıyorum Allah inşallah tamamına erdirir..Bende umut olmak istiyorum umut edenlere polikistik over dediler ama ben 3. denemede hamile kalmayı başardım tabi Allah tamamına erdirirse..Birde kimseye önermek açısından değil ama ben doktora gitmeden klomen kullandım bu ay ve hiçç kafama takmadım..hiç umursamadım nasıl olsa olmıcak dedim ve şimdi hamileyimmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?