Hoşgeldin AdaESILA....:79::80:
Ne var ne yok?
hepinize çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrr..bugün hamile olarak ilk deum kadınlar kulubundeki bütün bebek isteyen yoldaşlarımaa Allah bu mutluluğu tattırsın en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhh..canım daha adetime 2 gün var canım değerim 276 çıktı..hala salak gibiyim algılayamıyorum...:26::26::26:
ah rabbimm ...geceler boyu bu sitede saatlerce dolaşıp umut arayan arkadaşlarımıda tattır bu duyguyu ya rabbi.......
hepinize çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrr..bugün hamile olarak ilk deum kadınlar kulubundeki bütün bebek isteyen yoldaşlarımaa Allah bu mutluluğu tattırsın en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhh..canım daha adetime 2 gün var canım değerim 276 çıktı..hala salak gibiyim algılayamıyorum...:26::26::26:
ah rabbimm ...geceler boyu bu sitede saatlerce dolaşıp umut arayan arkadaşlarımıda tattır bu duyguyu ya rabbi.......
ne olsun canım ya klasik bir gün geçirdim
ev temizlik yemek ve kk :79::79:
sen de ne var ne yok
Nolsun işte bildiğin gibi....
Geldim ben de şimdi çorba koydum ocağa....Dün akşamdan yaptım yemek ve pilavım var.
Sen ne pişirdin bakayım?
bebeişim ikimizde aynı yorumu yapmışız hemen hesap kitap işi :96::96:
Allah ne verdiyse canım deyim şimdi hamişleriizin canı istemesin
Canım 2 gün önce bu değer olduğuna göre ben ikizden şüphelendim....Bence ikiz de olabilir senin bebişler....
Ayyyy ne güzel yaaa.....
Tamam canım....Zaten ben de üstü kapalı yazmıştım iyiki bak....Yemek,çorba dedim ne olduğunu yazmadım...Doğru canları falan çeker....Gerçi yapılamayacak şeyler değil de benimkiler...Olsun yine de belli mi olur....Di mi canım....
bebişim beni çok güldürdün ya inanmıcaksın bende aynı düşündüm acaba ikizmi diye
ya ben çok isterim ikizlerim olsun
tabi yaparlar bizim kızlar beceriklidir ama aksilik ya belli olmaz kimin canının ne çekeceği şöyle pc den elimizi çıkarıp bir tabak koyuversek önlerine keşke
yaaaa bizde aşerelim bebişim
Cimeka hoşgeldin canım....:79::80:
Nasılsın adet oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?