Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

hepinize çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrrrrrrrr..bugün hamile olarak ilk deum kadınlar kulubundeki bütün bebek isteyen yoldaşlarımaa Allah bu mutluluğu tattırsın en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhh..canım daha adetime 2 gün var canım değerim 276 çıktı..hala salak gibiyim algılayamıyorum...:26::26::26:

ah rabbimm ...geceler boyu bu sitede saatlerce dolaşıp umut arayan arkadaşlarımıda tattır bu duyguyu ya rabbi.......

Amiiiiiinnnnnn canım İnnnnşşşaaaalllllllaaaaaahhhhhh......

Allah'ım dualarını kabul etsin......

Canım bu durumda beklenmeyen adetin 9 marttı yani,zaten kanda bile en erken 1 hafta önce çıkıyor canım,23 Şubat çok erken bi tarihmiş zaten,hatta yumurtlama zamanınmış canım....

Çok sevindim yaaa....

Tekrardan tebrikler canım....

aminnnnnnnnnnnnnnn

uktecim daha 2 gün varmış hemde maşallah peki neden daha önceden tahlil yaptırştın ozaman sıfırdı demişinya daha çok erkenmiş 12-13gün varmış neydeyse

Allah ne verdiyse canım deyim şimdi hamişleriizin canı istemesin

Tamam canım....Zaten ben de üstü kapalı yazmıştım iyiki bak....Yemek,çorba dedim ne olduğunu yazmadım...Doğru canları falan çeker....Gerçi yapılamayacak şeyler değil de benimkiler...Olsun yine de belli mi olur....Di mi canım....

Canım 2 gün önce bu değer olduğuna göre ben ikizden şüphelendim....Bence ikiz de olabilir senin bebişler....

Ayyyy ne güzel yaaa.....

Canım 2 gün önce bu değer olduğuna göre ben ikizden şüphelendim....Bence ikiz de olabilir senin bebişler....

Ayyyy ne güzel yaaa.....

bebişim beni çok güldürdün ya inanmıcaksın bende aynı düşündüm acaba ikizmi diye
ya ben çok isterim ikizlerim olsun

tabi yaparlar bizim kızlar beceriklidir ama aksilik ya belli olmaz kimin canının ne çekeceği şöyle pc den elimizi çıkarıp bir tabak koyuversek önlerine keşke
yaaaa bizde aşerelim bebişim

tabi yaparlar bizim kızlar beceriklidir ama aksilik ya belli olmaz kimin canının ne çekeceği şöyle pc den elimizi çıkarıp bir tabak koyuversek önlerine keşke
yaaaa bizde aşerelim bebişim

Ayyy evet canım yaa canımızın çektiğini birbirimize alır verirdik ne güzel.... :81:

İSİM ...................................... BAT .................................................. SONUÇ

ASİfirari.......................hamiş..............................Hamile

Bahar1212....................hamiş.............................Hamile

Öslemcınar...................28 Şubat.........................Beklemede

Sinem_ahmet................hamiş.............................Hamile

Semser_88........................7 Mart..........................Beklemede

_ebru32...........................8 Mart..............................Beklemede

Nissam.........................9 Mart............................Beklemede

Srrbkl.............................14 Mart.........................Beklemede

Sinem16.......................15 Mart...........................Beklemede

Kayyum........................17 Mart...........................Beklemede

Gyaman........................17 Mart...........................Beklemede

AdaESILA......................18 Mart...........................Beklemede

Pokahontas.......................19 Mart...........................Beklemede

Aylic...................................20 Mart................................Beklemede

Haskena.......................20 Mart...........................Nisan anne adayı

Cute...............................25 Mart...........................Beklemede

Kad_er..................................25 Mart...........................Beklemede

Evanur.........................? Mart....................................Beklemede

Fsane21.........................hamiş.............................Hamile

Ayyildizim....................27 Mart...........................Nisan anne adayı

Laleee..............................29 Mart...........................Beklemede

Beklemede....................31 Mart............................Beklemede

Arwen83...........................1 Nisan.............................Beklemede

Sara_28............................1 Nisan...........................Beklemede

Cimeka...........................................................Nisan anne adayı

Gul1182...........................................................Nisan anne adayı

Rojda0819.......................................................Nisan anne adayı

Matnes........................................................Nisan anne adayı

Zevol...............................................................Mayıs anne adayı

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Arkadaşlar bende yeni katıldım.1 saatten beri yazdıklarınızı okuyorum ve gerçekten çok duygulandım.Nekadar güzel dostluk edinmişsiniz valla tebtik ederim
Benim de bu ay acayip sorunlarım oldu.Öncelikle şunu söyleyim 4 yaşında 1 oğlum var ellerinizden öper.geçen ay 2. çocuğa karar verdik.satcak 25 di ve ben hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi 3. günü idrarda yaptım silik çıktı.aynı gün kanda yaptırdım 1.20 çıktı. arada 6-7 gün geçti dr gittim muayne oldum rahim temiz yara kirst yok dedi.tekrar kan istedi ondada 0.10 çıktı
bugün kanın sonucunu götürdüm bana adet sökücü verdi.Farlutal adında bi hap.Neyse çok uzattım bugün başladım bakalım nezaman adet olacam
:44:
adet oldukdan sonra yazarım tarihi.Beni de eklerseniz sevinirim

merhablar kizlar...

dr.gittim bugun kismetse cuma gunu asilama olacagim....insallah mubarek gunu banada mubarek olur...

merhaba kızlar ben geldim.listede adımı görünce çk duygulandım.hamile olduğunu öğrenen arkadaşa çk sevindim darısı hayırlısıyla başımıza kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…