merhablar kizlar...
dr.gittim bugun kismetse cuma gunu asilama olacagim....insallah mubarek gunu banada mubarek olur...
inşallah canım cuma uğurlu ve hayırlı gündür bence olacak bu arada yumurtaların kaç mm oldu :26:
hoşgeldin aramızaArkadaşlar bende yeni katıldım.1 saatten beri yazdıklarınızı okuyorum ve gerçekten çok duygulandım.Nekadar güzel dostluk edinmişsiniz valla tebtik ederim
Benim de bu ay acayip sorunlarım oldu.Öncelikle şunu söyleyim 4 yaşında 1 oğlum var ellerinizden öper.geçen ay 2. çocuğa karar verdik.satcak 25 di ve ben hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi 3. günü idrarda yaptım silik çıktı.aynı gün kanda yaptırdım 1.20 çıktı. arada 6-7 gün geçti dr gittim muayne oldum rahim temiz yara kirst yok dedi.tekrar kan istedi ondada 0.10 çıktı
bugün kanın sonucunu götürdüm bana adet sökücü verdi.Farlutal adında bi hap.Neyse çok uzattım bugün başladım bakalım nezaman adet olacam
:44:
adet oldukdan sonra yazarım tarihi.Beni de eklerseniz sevinirim
müberek gün hayırlısıyla olur inşallahmerhablar kizlar...
dr.gittim bugun kismetse cuma gunu asilama olacagim....insallah mubarek gunu banada mubarek olur...
Arkadaşlar bende yeni katıldım.1 saatten beri yazdıklarınızı okuyorum ve gerçekten çok duygulandım.Nekadar güzel dostluk edinmişsiniz valla tebtik ederim
Benim de bu ay acayip sorunlarım oldu.Öncelikle şunu söyleyim 4 yaşında 1 oğlum var ellerinizden öper.geçen ay 2. çocuğa karar verdik.satcak 25 di ve ben hala adet olmadım hiç bu kadar gecikmezdi 3. günü idrarda yaptım silik çıktı.aynı gün kanda yaptırdım 1.20 çıktı. arada 6-7 gün geçti dr gittim muayne oldum rahim temiz yara kirst yok dedi.tekrar kan istedi ondada 0.10 çıktı
bugün kanın sonucunu götürdüm bana adet sökücü verdi.Farlutal adında bi hap.Neyse çok uzattım bugün başladım bakalım nezaman adet olacam
:44:
adet oldukdan sonra yazarım tarihi.Beni de eklerseniz sevinirim
kıslar bnde yeni katıldım. 8 aylık ewliyim ve bebiş yapmaya kara verdik..adetim yeni bitti ve çalışmalara başladık.acaba adetten hemen sonra hamile kalınırmı.ayın 11 ve 17 si önmeliymiş ama bu günde de kalmış olabilir miyim acaba :)
canım kaç günde bir adet görüyorsun mesela 30 günse 30 eksi 14 yani 16.gün yumurtlama olur ama sen 14 ve 19 arası çalış canım
28 günde bir falan :) bakalım hayırlısı
merhablar kizlar...
merhaba kızlar ben geldim.listede adımı görünce çk duygulandım.hamile olduğunu öğrenen arkadaşa çk sevindim darısı hayırlısıyla başımıza kızlar
Baharcım sen de gelmişsin....
Hoşgeldin canım....:79::80:
Baharcım az daha geçsin hamile arkadaşlarımızın yanlarına kaç haftalık olduklarını da yazalım listede canım.....Ne güzel olur di mi.....:13:
Canım ben çıkmak zorundayım dersim var....Görüşürüz....:79::80:
insallah dr.haber bekliyordum cunku dr.kontrol oldukdan sonra kan testi yaptirdim sonra ben geldim evime dr.saat 17den sonra arayacagini soylemisti aradi..aramadna once icimden gecti cuma gunu olacak diye hatda tutacak falan diye de bende kizdim kendi kendime sacmaliyorum falan dedim allah bilir falan dedim kendime kizdim anlayacagin..ama dr.aradi cuma gunu saat 08.00de olacagini soyledi..hayirlisi rabbimden artik..
tatlim uc tanesi 21mm digerleri 16mm idi...
vallahi kızlar bu dediğim çok zor biliyorum ama inanın kafaya takmamayı başardığın zaman oluyormuş.. yumurtlama zamanımı bulmak için bi içimi açıp bakmadığım kaldı 3 ay.ama inatla olmadı .bu ay kafaya takmamaya çalıştım ateş ölçme testler falan yapmadım ve sonuca ben bile inanamıyorum birde annemler selati tefriciye okudular dua bitti ben hamile kaldım hala inanamıyorum
Allahım inşallah tüm isteyenlere bir an evvel nasip et...Vallahi tüm kalbimle isterim ki Rabbim kimseyi bekletmesin bu yolda.. bana 3 ay bile öyle uzun geldiki polikistik over olduğumu söyledi doktorlar ablamın 1.5 sene sonunda olmuştu oda poliskistikoverdi.3 ayda psikolojim berbat oldu bide eşim bu ay sonunda geçiçi görvee gşdşytor oldu oldu olmadı 6 ay atıcaktı bebek düşüncesi..şöyle bi olay anlatayım kızlar geçen face arkadaşım hamile olduğunu yazmış daha yeni evliydi kız ne bu hız dedim oda ee bizde böyle darısını sana yazmıştı..ben hüngürhüngür ağladım onun yazdığını görünce saki bana senin çocuğun olmuyomu diye ima ediyo gibi geldi ben okadar göz yaşı dökerken meğer hamileymişim daha 2 gün önce...off çok yazdım kafanızı şişirdim ama hala inanamıyorummmmmmmmm..inşallah cuma günki kan sonuçlarım iyi çıkar amin....Allahım sen bütün arkadaşlarıma nasip et bebişimde sizin için dua edicek teyzele:2::2:
kıslar bnde yeni katıldım. 8 aylık ewliyim ve bebiş yapmaya kara verdik..adetim yeni bitti ve çalışmalara başladık.acaba adetten hemen sonra hamile kalınırmı.ayın 11 ve 17 si önmeliymiş ama bu günde de kalmış olabilir miyim acaba :)
Ayyy hadi hayırlısı canım bi de bakıyomuşuz üçüzler geliyor......
Yaşasın.....:81:
Amin canım...Bu arada Salatı tefriciye kaç tane okunuyor canım?
Hoşgeldin canım aramıza......:79::80:
Adetin düzenliyse adetinin ilk gününden itibaren 10-12 ve 14.günler önemli canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?