Slm....bende gemişi okuyordum:80:
Canım hamileliğimin belirtilerini sormuşsun.Hemen anlatim öce benim kasık bölgemde garip bişey nasıl desem bi hassasiyet vardı.Bebek de düşünüyorduk ama ben hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyordum.Ozaman diyorum ne meraksızmışım adetim 10 gün geciktiten sonra test yaptım oda arkadaşım merak etti gitti test aldıda öyle yaptım.(şimdi 1 ay korunmadık da 10 tane idrar 2 de kanda baktırdım ) Diceksiniz neden merak etmedin?
Çünki benim her an adet olacakmışım gibi bi bel ağrısı vede sancım vardı.Bende hamileyken hiç sancı olmaz sanıyordum nebileyim cahillik:)
Tabi bu düşük rikinin göstergesiymiş(
Bize baya sıkıntı yaptı bu risk.Dr progeston verdi 1 hafda içinde sancım ağrım kalmadı.
gelelim bulantıya maşallah benim bulantım fazla olmadı 2. ayımı doldurduğum gün sabah bulantım başladı ve o gün çıkardım bu 2 ay kadar sürdü ama sağdece sabah kahvaltıyı yapanakadar.Sonra tamamen geçti:)
Oğlumu sezaryenle doğurdum günü bitti ama gelmek istemedi:)
Şimdi beyfendi kardeş istiyo
Hayırlısı...
bu arada nisanda bekleyenlere benide eklermisin bebis1
inssssss.....canimmmmmmmmmmmm:81:
evet ceyiz islerini dun gonderdik,ama daha bir kismi duruyor...
daha erkek tarafi gelicek,turkiyeden geldikleri icin birde onlarin agirlanmalari......
cok isimiz var cookkkkkkk:81::81::81:
Slm....bende gemişi okuyordum:80:
Canım hamileliğimin belirtilerini sormuşsun.Hemen anlatim öce benim kasık bölgemde garip bişey nasıl desem bi hassasiyet vardı.Bebek de düşünüyorduk ama ben hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyordum.Ozaman diyorum ne meraksızmışım adetim 10 gün geciktiten sonra test yaptım oda arkadaşım merak etti gitti test aldıda öyle yaptım.(şimdi 1 ay korunmadık da 10 tane idrar 2 de kanda baktırdım ) Diceksiniz neden merak etmedin?
Çünki benim her an adet olacakmışım gibi bi bel ağrısı vede sancım vardı.Bende hamileyken hiç sancı olmaz sanıyordum nebileyim cahillik:)
Tabi bu düşük rikinin göstergesiymiş(
Bize baya sıkıntı yaptı bu risk.Dr progeston verdi 1 hafda içinde sancım ağrım kalmadı.
gelelim bulantıya maşallah benim bulantım fazla olmadı 2. ayımı doldurduğum gün sabah bulantım başladı ve o gün çıkardım bu 2 ay kadar sürdü ama sağdece sabah kahvaltıyı yapanakadar.Sonra tamamen geçti:)
Oğlumu sezaryenle doğurdum günü bitti ama gelmek istemedi:)
Şimdi beyfendi kardeş istiyo
Hayırlısı...
bu arada nisanda bekleyenlere benide eklermisin bebis1
Allah kolaylık versin canım,gerçekten telaşlı işler....
Sen kendini fazla yorma yine de.....
Kız sen ekşiye mi aşeriyon?:81:
Kızlar yaptığınız gebelik testlerinin markaları neler?
eksiyle basim dertte benim
salatada öyle tursular
nebilim cigköfte falan taktim bu ara
hersey geliyo aklima
Kızlar yaptığınız gebelik testlerinin markaları neler?
Hatirlamiyorum canim ya
zaten hastanede yapildi
cok fazla düsündügümüz icin mi cok istedigimiz icin mi bebegimiz olmuyo yaa allahhimm biz ne zaman bebek sahibi olcaz hayirlisiyla bizede bi tane nasip et eyy rabbimm:2::2:
cok fazla düsündügümüz icin mi cok istedigimiz icin mi bebegimiz olmuyo yaa allahhimm biz ne zaman bebek sahibi olcaz hayirlisiyla bizede bi tane nasip et eyy rabbimm:2::2:
Gitti mi misafirin,yoksa nasıl olsa yabancı değil diye hem teyzenle hem bizle mi konuşuyon?
Kız derler ya hep "Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi....Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı...."Hatta bazı yerlerde de"YE ekşiyi doğur Ayşe'yi....Ye tatlıyı doğur atlıyı" derler.... Bakalım doğru çıkacak mı.....
´denedik denedik olmuyo artik tüp bebek haziran ayindan sonraa bakalimmm artik hayirlisi hazirana kadar insallah normel olurrraminnnnnnnn canimmmm
psikolojik olarak dusunmemiz gayet normal,allahin taktiri ne yapicaz
olucagi varsa biz ne yapsakta olur zaten,belki zamani degildir..
herseyin hayirlisi
asifiraricigim hosgeldin...
nasilsin canim,doktora gidicektin bugun,nasildi..
kizim mi olacak yani benim:81::81:esim kiz istiyor zaten
hosbuldum canim daha gitmedim yarin insallah
sen nasilsin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?