Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Canım çok açıklayıcı yazmışsın teşekkürler....

Tamam canım ekliyeyim seni de beklenmeyen adete ne yazayım?

inssssss.....canimmmmmmmmmmmm:81:

evet ceyiz islerini dun gonderdik,ama daha bir kismi duruyor...
daha erkek tarafi gelicek,turkiyeden geldikleri icin birde onlarin agirlanmalari......
cok isimiz var cookkkkkkk:81::81::81:

Allah kolaylık versin canım,gerçekten telaşlı işler....

Sen kendini fazla yorma yine de.....

oyle akici anlatmissinki

cok fazla düsündügümüz icin mi cok istedigimiz icin mi bebegimiz olmuyo yaa allahhimm biz ne zaman bebek sahibi olcaz hayirlisiyla bizede bi tane nasip et eyy rabbimm :2::2:

eksiyle basim dertte benim
salatada öyle tursular
nebilim cigköfte falan taktim bu ara
hersey geliyo aklima

Gitti mi misafirin,yoksa nasıl olsa yabancı değil diye hem teyzenle hem bizle mi konuşuyon?

Kız derler ya hep "Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi....Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı...."Hatta bazı yerlerde de"YE ekşiyi doğur Ayşe'yi....Ye tatlıyı doğur atlıyı" derler.... Bakalım doğru çıkacak mı.....

cok fazla düsündügümüz icin mi cok istedigimiz icin mi bebegimiz olmuyo yaa allahhimm biz ne zaman bebek sahibi olcaz hayirlisiyla bizede bi tane nasip et eyy rabbimm :2::2:

aminnnnnnnn canimmmm
psikolojik olarak dusunmemiz gayet normal,allahin taktiri ne yapicaz
olucagi varsa biz ne yapsakta olur zaten,belki zamani degildir..
herseyin hayirlisi

Amin canım, İnşaallah......

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Sen ne zamandır istiyorsun canım?

kizim mi olacak yani benim:81::81:esim kiz istiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…