Amin canım, İnşaallah......
Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:
Sen ne zamandır istiyorsun canım?
Canım sen evde yaptığının adını söylemiştin bana da ben de Türkiye'de duymadım demiştim sanki....Ben öyle hatırlıyom canım...
kizim mi olacak yani benim:81::81:esim kiz istiyor zaten
hosbulduk ben 1 bucuk senedir evliyim evliligimizin 3. 4. aylarindandan sonra
´denedik denedik olmuyo artik tüp bebek haziran ayindan sonraa bakalimmm artik hayirlisi hazirana kadar insallah normel olurrr:2::2:
hosbuldum canim daha gitmedim yarin insallah
sen nasilsin???
Nissam teşekkür ederim inşallah yeterli olmuştur.
bebis1 canım daha önce de anlatmıştım geciktim diye.şu an adet sökücü ilac kullanıyorum nezaman olur bilmiyorum 1 hafda içinde olur herhalde
Nissam teşekkür ederim inşallah yeterli olmuştur.
bebis1 canım daha önce de anlatmıştım geciktim diye.şu an adet sökücü ilac kullanıyorum nezaman olur bilmiyorum 1 hafda içinde olur herhalde
Hayırlısı olsun canım....Sağlıklı sıhhatli olsun da....
Bakalım eskiler doğru demişler mi....
Sorun var mı,yoksa sorun gözükmüyor mu canım?
hayirlisi canim..
Bende iyi sayilirim ne yapim dugun kosturmacasiyla ugrasiyoruz..
allah yardımcınız olsun kolaylık versın
benim yumurtlama günüm olmuyodu tryoxin 50 diye bi ilac verdi onu düzenli kullaninca bi kac ay sonra düzene girmisti daha sonra adet düzensizliklerim basladi simdi 3 aylik bi hap verdi adetim icin bu arada tryoxine devam ediyorum esimin spermlerininde 10 milyon kadari falan canli ve onun icinde bi ilac vermedi ben kullanmaya devam ediyorum sabir diyo stersten uzak durun diyo ama stres ister istemez oluyo :2::2::2::2:
Tamam canım,anladım.İstersen hazirana kadar kendiliğinden olmazsa önce aşılama da deneyebilirsin....
doktorumda söledi ben haziranda türkiyeye izine gidip gelicem daha sonra doktorumla görüsürüm ne yapilmasi gerekiyosa yapariz artikkk ya herseyyiii birak bide herkes sormazmi bebek yokmu bebek yokmu diyee sinirlerim bozuluyo artik soran herkese korunuyorum diyorum
doktorumda söledi ben haziranda türkiyeye izine gidip gelicem daha sonra doktorumla görüsürüm ne yapilmasi gerekiyosa yapariz artikkk ya herseyyiii birak bide herkes sormazmi bebek yokmu bebek yokmu diyee sinirlerim bozuluyo artik soran herkese korunuyorum diyorum
Kızlar artık ayın 8 'i oldu.....
8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.... :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?