Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İşin ne üzerine canım?İnşaallah büyütürsünüz?

ozel sigorta hizmetleri araba kaskolari anadolu hayat emeklilik hayat sigortasi yangin koltuk ferdi sigortasi vb...ama ben turkcesini acikmadim sana tabiki buralarda farkli geciyor...ozel yani anlayacagin...isler iyi sukurler olsun buyutmek en guzeli ne kadar buyuk olursa mustrrilerde okadar cok oluyor egerki bu sinavi kazanirsam hem bu sigorta uzerine hemde noter ve kredi verme olaylarinida is yerinde acilabiliryor ama isde diplama lazim isde buyuzden...

neyse tatlim kusura bakma ben kactim allaha emnet ol

allah razi olsun tatlim cok sagol aman ya aklimda sizde ama neyse neyapayim optum dedikodumu yapmayin heeee saka saka..hadi allaha emanet ol

merak etme cnm aklın burda kalmasın sınavına odaklan sen :) bilemicez artık söz verememm dedikodunu yapabilirizdeee

Şaka tabisi :) öpüyoruz seni...başarılar tekrardan...

sohbetiniz bol olsun kizlar......

ben geldim,nasilsiniz...:79::79::79:

Hoşgeldin cnm iyiyiz sennn nasılsın ?

bana musade calisayim cunku bugun bir sefer baktim artik yatana kadar duseyim ustune aman birde sinav sabahin 07.00sinde anam bende bir degilki sorun hep sorun...allaha emnet olun...

Canım gerçekten baya da erkenmiş,tamam sen çalış canım....

Yarın sınavdan sonra alırız haberi iyi mi geçti iyi mi geçti diye....

Öbür şıkkı yazmadım bak....Başarılar canım.....

Görüşürüz....:79::80:

bende iyiyim cnm teşekkürler.Ben bir dün akşam üstü ve sabah ilk uyandığımda akıntı ile çok az kan geldi ben hala ordayım cnm yaaaa

Ay inşallahhh yerleşme kanaması dedikleri şeydir cnm ya...bekle bakalım birkaç gün...adet kanaması tarzında bişi değilse doktora görünürsün...tabi o süre zarfında kendini yormamaya dikkat et cnm..

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Anladım canım....Çok güzel bi işin var,İnşaallah büyütürsünüz....

Tamam canım,iyi geceler....Başarılar....

hosbulduk canim..
eh iyi sayilirim iste,bir yandan adet sancilarimmi oluyor baska sancilarmi bilemem
bir yandan da gorumcemin dugunu var bu ay onun kosturmasi,yorgunlukkk:2::2:

sizlerd ne var ne yokkk:79::79:

Adet belirtiyleriyle aynı oluyormuş ya inşallah gebelikle alakalıdır cnm inşallahhhhhhhh :)

Ayyy Rabbim kolaylık versin cnm...Zordur bilirim bizimkininde temmuzda düğünü var..şimdiden elimiz ayağımız karışmış durumda :))))

Amasen kendine dikkat et cnm..dediğin gibi bu sancılar inşallah beklediğimiz yöndedir

Ben de aynını dedim canım....Bak kayyum gördün mü 3-4 kişi olduk galiba aynı yorumu yapan.....
Hadi hayırlısı İnşaallah.... :81:

Slm.... bende gemişi okuyordum:80:
Canım hamileliğimin belirtilerini sormuşsun.Hemen anlatim öce benim kasık bölgemde garip bişey nasıl desem bi hassasiyet vardı.Bebek de düşünüyorduk ama ben hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyordum.Ozaman diyorum ne meraksızmışım adetim 10 gün geciktiten sonra test yaptım oda arkadaşım merak etti gitti test aldıda öyle yaptım.(şimdi 1 ay korunmadık da 10 tane idrar 2 de kanda baktırdım ) Diceksiniz neden merak etmedin?
Çünki benim her an adet olacakmışım gibi bi bel ağrısı vede sancım vardı.Bende hamileyken hiç sancı olmaz sanıyordum nebileyim cahillik:)
Tabi bu düşük rikinin göstergesiymiş(
Bize baya sıkıntı yaptı bu risk.Dr progeston verdi 1 hafda içinde sancım ağrım kalmadı.
gelelim bulantıya maşallah benim bulantım fazla olmadı 2. ayımı doldurduğum gün sabah bulantım başladı ve o gün çıkardım bu 2 ay kadar sürdü ama sağdece sabah kahvaltıyı yapanakadar.Sonra tamamen geçti:)
Oğlumu sezaryenle doğurdum günü bitti ama gelmek istemedi:)

Şimdi beyfendi kardeş istiyo
Hayırlısı...
bu arada nisanda bekleyenlere benide eklermisin bebis1

hosbulduk canim..
eh iyi sayilirim iste,bir yandan adet sancilarimmi oluyor baska sancilarmi bilemem
bir yandan da gorumcemin dugunu var bu ay onun kosturmasi,yorgunlukkk:2::2:

sizlerd ne var ne yokkk:79::79:

İnşaallah gebelik sancılarıdır canım..... :81:

Çeyiz işlerini kolayladınız mı bari canım?

ay insssssssssss....canim soyledigin gibi olur...
ay gercekten ne zormus bu dugun kosturmalari

İnşaallah gebelik sancılarıdır canım..... :81:

Çeyiz işlerini kolayladınız mı bari canım?

inssssss.....canimmmmmmmmmmmm:81:

evet ceyiz islerini dun gonderdik,ama daha bir kismi duruyor...
daha erkek tarafi gelicek,turkiyeden geldikleri icin birde onlarin agirlanmalari......
cok isimiz var cookkkkkkk:81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…