İşin ne üzerine canım?İnşaallah büyütürsünüz?
bana musade calisayim cunku bugun bir sefer baktim artik yatana kadar duseyim ustune aman birde sinav sabahin 07.00sinde anam bende bir degilki sorun hep sorun...allaha emnet olun...
Kasma kendini cnm rabbim zihin açıklı versin...hayırlısı olsun hakkında
Slm kayyum hoşgeldin cnmiyiyiz biz sen nasılsın...
allah razi olsun tatlim cok sagol aman ya aklimda sizde ama neyse neyapayim optum dedikodumu yapmayin heeee saka saka..hadi allaha emanet ol
sohbetiniz bol olsun kizlar......
ben geldim,nasilsiniz...:79::79::79:
bana musade calisayim cunku bugun bir sefer baktim artik yatana kadar duseyim ustune aman birde sinav sabahin 07.00sinde anam bende bir degilki sorun hep sorun...allaha emnet olun...
bende iyiyim cnm teşekkürler.Ben bir dün akşam üstü ve sabah ilk uyandığımda akıntı ile çok az kan geldi ben hala ordayım cnm yaaaa
umarım herkes iyidirrr
hosbulduk canim..
eh iyi sayilirim iste,bir yandan adet sancilarimmi oluyor baska sancilarmi bilemem
bir yandan da gorumcemin dugunu var bu ay onun kosturmasi,yorgunlukkk:2::2:
sizlerd ne var ne yokkk:79::79:
ozel sigorta hizmetleri araba kaskolari anadolu hayat emeklilik hayat sigortasi yangin koltuk ferdi sigortasi vb...ama ben turkcesini acikmadim sana tabiki buralarda farkli geciyor...ozel yani anlayacagin...isler iyi sukurler olsun buyutmek en guzeli ne kadar buyuk olursa mustrrilerde okadar cok oluyor egerki bu sinavi kazanirsam hem bu sigorta uzerine hemde noter ve kredi verme olaylarinida is yerinde acilabiliryor ama isde diplama lazim isde buyuzden...
neyse tatlim kusura bakma ben kactim allaha emnet ol
sohbetiniz bol olsun kizlar......
ben geldim,nasilsiniz...:79::79::79:
hosbulduk canim..
eh iyi sayilirim iste,bir yandan adet sancilarimmi oluyor baska sancilarmi bilemem
Ay inşallahhh yerleşme kanaması dedikleri şeydir cnm ya...bekle bakalım birkaç gün...adet kanaması tarzında bişi değilse doktora görünürsün...tabi o süre zarfında kendini yormamaya dikkat et cnm..
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Hoşgeldin canım....:79::80:
Slm....İyiyim canım nolsun işte....
İnşaallah canım...Allah bağışlasın canım...Diğer hamileliğindeki belirtilerin nelerdi bizimle paylaşır mısın?
Seni sormuştum canım rezil olmadın....
Hoşgeldin canım....:79::80:
İyilik,senden ne var ne yok?
hosbulduk canim..
Adet belirtiyleriyle aynı oluyormuş ya inşallah gebelikle alakalıdır cnm inşallahhhhhhhh :)
Ayyy Rabbim kolaylık versin cnm...Zordur bilirim bizimkininde temmuzda düğünü var..şimdiden elimiz ayağımız karışmış durumda :))))
Amasen kendine dikkat et cnm..dediğin gibi bu sancılar inşallah beklediğimiz yöndedir
İnşaallah gebelik sancılarıdır canım.....:81:
Çeyiz işlerini kolayladınız mı bari canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?