kızlarrrr mrb ben geldimmm kusura bakmayın geçiktim geçmişi okudum dalmışım öle :):)
nekadr konuşmuşsun yaaa
hamile olan arkadaşlar var allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin :2::2:
şubatta kaç yumurtan olmuştu buay kaç tane oluştu iğne ile daha çok oluşuyormuş değil mi
Hoşgeldin canım....:79::80:
Dünden beri seni merak ediyoz,yaptın mı testi?
kizlar ben kapsama alani disina cikiyorum kafan düsmeye basladi
yaa yine uyku basti hep bu haplar yüzünden cikmak zorundayim yarin yazarim artik size
herkese iyi aksamlar ALLAHA EMANET OLUN
Bebişim listemize bakacaktım bulamadımmm ne durum dayız
kizlar ben kapsama alani disina cikiyorum kafan düsmeye basladi
yaa yine uyku basti hep bu haplar yüzünden cikmak zorundayim yarin yazarim artik size
herkese iyi aksamlar ALLAHA EMANET OLUN
bebeişim hastalığım dündü biliyosunuz dün gece 11 gibi yaptım evde test ama bişey çıkmadı idrarım azdı ama ve rengi açıktı
sabahta yapmadım 2 gün geçsin yaparım die halen hasta olmadım fena derecede ağrılarım var nolcam anlamadım sabrediyorum şuanda :):):)
asifarı sende böle olmuştu hasta olcakmış gibi ağrılarım ama daha fazla 2 haftadır bu arılar
tamam tatlim git git dinlen sen bizileri dusunme bak melergin seninle iyi bak ona
EVET CANIM BENDEDE ÖYLEYDI HASTA OLACAKMISIM GIBIYDI
HAYIRLISI OLSUN BEKLE BAKALIM GELEN GIDEN YOKSA
HAYIRLI HABERLER ALICAZ SENDEN
ben cikmak zorundayim canim acaip uykum geldi suan iyi geceler
Tamam canım hemen bulup getiriyorum....
İyi geceler canım....:79::80:
subat ayinda iki tane vardi birde rahimim sisik vaziyetde degildi bnde ilk kez dedi dr.bana rahimin sonuk dedi bnde dedim ne alakasi var falan dedim yetmezmi yumurtalarin buyumesi falan dedim yok ddi rahimde toplaniyor sikisiyor ve buyuyor dedi yumurtaliklar olusunca arti bebek olunca nereye yerlesiyor ilk falan dedi mantikli geldi..subat da iki tane 18mm ama fazla bir sey demedi bakti daha da buyutmemm cunku ignelrini cok kullandin dedi yeter ilkinde bukadar igne kullanman demisti biraktikartk tutarsa hesabina girdik..canim igneyle yumurtlarim olmadi fazlalikdan benm sadece var olan yumurtalar buyuduler..yaklasik buyudukleri zaman 8 adet yumurta gozuktu ama bunlarin ilkinde iki tanesi buyudu digerliri buyukdu ama digerlerine gore sayilmazdi buyuklukleri..
bu ikincide yine ayni igneler buyumesi icin bu sefer uc tane oldu 21mm olustular digerlride normal den buyuk ama bukadar degil isde rahimi dedi..birde bu ikincinsinde bana catlama ignesinden once baska ignede verdi sanirim uc tane gelismis yumurta icin galiba gohuslerimi birden bire cok sizlati ve bas agrisi yapti bana bu aksam vuruldum yarinda catlama ignem sonrada asilama isde
hadi hayırlısı canım benim bir arkadaşımın hiç bir problemi olmadığı halde 4 yıl çocuğu olmadı sonra doktor aşılma yaptı ve ilk denemede oldu yani çok tuhaf değilmi bu kadar kolay olacaktıda niye 4 yıldır olmadı bizler neyin sebep olacağını bilemiyoruz işte inşaallah seninde bu sefer olur canım
kizlar ben cikiyorum kafa agrim daha cok oldu artik basimi egemiyorum son kullandigim bu igneden sanirim biraz agri bir igne birde bu sabah cok erkenden kalkmistim onunda sersemligi var kenidinize iyi bakin allaha emanet olun...
bebeişim hastalığım dündü biliyosunuz dün gece 11 gibi yaptım evde test ama bişey çıkmadı idrarım azdı ama ve rengi açıktı
sabahta yapmadım 2 gün geçsin yaparım die halen hasta olmadım fena derecede ağrılarım var nolcam anlamadım sabrediyorum şuanda :):):)
asifarı sende böle olmuştu hasta olcakmış gibi ağrılarım ama daha fazla 2 haftadır bu arılar
kizlar ben cikiyorum kafa agrim daha cok oldu artik basimi egemiyorum son kullandigim bu igneden sanirim biraz agri bir igne birde bu sabah cok erkenden kalkmistim onunda sersemligi var kenidinize iyi bakin allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?